2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

30-60 falan az değil mi ya ilk doğduğu zamanlar 30 veriyorduk diye hatırlıyorum. Bi de bizim mamanın arkasında 5 ölçek 150ml yazıyo mesela o kadar da fazla zaten içemiyo benim bebek o kadarını ama 30 da çok az gibi

Canım 5 yıl çocuğu olmamış biri olarak söylüyorum. Kafana takmamayı başarabiliyosan hiç düşünme o zaman olur. Ama dersen ki ben sabırsız bi insanım kafama takmadan edemiyorum o zaman da direk tüp bebek öneriyorum. Aşılama zaman kaybı direk tüp bebek.

Ya bizim kız da bu aralar uykuyu iyice unuttu yani dediğin gibi sebepsiz ağlıyor uymuyor. 10 dk -20 dk uykularla duruyor gündüz. Ben de kendimden şüphe ediyorum artık bişeyleri yanlış mı yapıyorum bu çocuk niye uyumuyor diye.

tubaslk canım senin çocuğun uyku saatleri bu kadar dakik mi gerçekten yani ben mesela 6 da uyutayım desem, kendi uykusu yoksa asla uyumaz. Ağlar yırtar kendini ama asla uykusu yokken uyumaz. Bi de mesela 2 saatten önce uykusu gelmiyor. Uyanık kaldığı süre 2 saat ve üzeri iki uyku arasında. Her gün farklı saatlerde uyuyup farklı saatlerde uyanıyor. Ben nerde hata yapıyorum. Neden benim çocuğun gündüz bi uyku düzeni yok bi de bana el atın hele

Alerji maması veriyorum canım tadı kötü ya tadım aşamasındayız şu an çok almıyor. Aralarda veriyorum. Anne sütünü 120-150 civarı alıyor mamayı 30-60 ancak. Düzen oturtmaya çalışıyorum o yüzden sordum zaten. Ama genel olarak iştahsız alerji/reflü yüzünden

Canim 13:00 derken 13:30 13:20 fln da olabilir ama gunduz 3 uykusu var bir sabah bir oglen birde ikindi bunlar kesin ama saati degisir yarim saat bir saat. Bebegin uykusuzluktan ağlamasını beklersen çok zor uyur hafif mızmızlanıyor böyle mızmız oluyor Emziği veriyorum kucağıma alıyorum götürüyorum yatağına yan ceviriyorum önünede ince tüylü battaniyesi var onu veriyorum arada emzik düşüyor ağlıyor tekrar tutuşturuyorum şşşşş yapıyorum iki üç dakka bilemedin 5 dakkada kendi kendine uyuyor çıkıyorum odadan yoksa kokum varken yatmıyor . Bebeğim çok uykusuzsa yatmıyor o haddeye getirmiyorum

O kısır döngü olayını ben de düşündüm ama ordan nasıl çıkıcaz bilemiyorum da ağlayınca memeye saldırıyo hemen
Cnm biogaia uzun sure kullanman lazım. Biz 3 kutu bitirdik. Ben sezeryan doğum yaptım özellikle sezeryan dogum yapanlara öneriyor doktorlar. Bebeğin bağırsak florasını düzenliyor.

Normal mama denemiş miydiniz siz, alerji problemi devam ediyor mu normal mamada ?
Bu arada görüntü36 olabilir ama kimlikte 27 yim. Bu aralar yorgunluk ve uykusuzluktan 60 yaşında hissediyorum kendimi

Canım benim kız asla emzik almıyor bizim en büyük problemimiz o işte. Ağzına koyuyorum emziği anında itiyor. Poposunu pışpışlayım uyusun diyorum iki sn durmuyor çırpınıyor yani maşallah sen bebişi iyi alıştırmışsın. Benim kızı kreşe vermek istesem iki güne kapıya koyarlar kimse çekemez bu cadıyı

Normal mama denemiştim ama ilk doğduğu zamanlarda bir daha vermedim.
Şu an alerjimiz çok ciddi zaten zor düzelttik semptomlarını ben feci diyetteyim. O yüzden deneyemem normal mama vereceğime sütüme devam ederdim zaten. Diyetim ağır olduğu için sütü kesmemiz lazım bir an önce
Kullanıcı adında 35 var geçen yıl üye olunmuş ondan dedim 36 diye

Kelin ilacı olsa örnek uyku düzeni tabloları var ama herkes şimdiden düzenli uyutabiliyor mu bilmiyorum. Ben gerçekten hergün aynı uyutamıyorum şuan. Şimdi hasta biraz yine şaştı, sabah ilk uyku geç olsa tüm gün şaşıyor ya da gaz ya da başka birşey sürekli etkileyen birşeyler var ne yazıkki. Umudumu 5.aya bağladım ben

Yok canım başlamadım ben süt ürünlerini kestim sadece düzelmişti rahatlamıştı şimdi yine cozuttu

Normal mama veriyor muydun peki? o rahatsız ediyor olabilir. Alerji mamasına alıştırmaya çalışıyorum ben tadı çok kötü. Ne kadar küçük alışırsa o kadar iyi dedi doktor.
Onun öncesinde keçi sütü temelli mamalar var belki onu deneyebilirsin inek sütünden daha rahat tolere edebiliyorlarmış. Yok olmazsa doktora rapor çıkartırırsın alerji maması için sgk ödüyor..

Yok kız deme öyle senin prenses ne zaman uyumak isterse düzene girmek isterse o zaman girer birazda bebeğe bağlı .

O kısır döngü olayını ben de düşündüm ama ordan nasıl çıkıcaz bilemiyorum da ağlayınca memeye saldırıyo hemen
Artık oyala falan canım emzirme tokluğundan eminsen,belki bu sebepledir
Alıştıysa yanında yatmaya ondan da olabilir

Ya arkadaşlar. Kızım geceleri çok sık uyanmaya başladı. Önceden böyle değildi. Karnı tok ama sallanmak istiyor böyle. Ağlıyor alıyorum memeyi de alır almaz tekrar uykuya dalıyor . Sallıyorum 5 dk koyuyorum bir saat sonra yine aynısı. Hayır aç değil biliyorum çünkü fazlasını bile kusuyor. Dün gündüz uyutmadim fazla acaba ondan mı diye. Yok alakaİ yok yine uyandi. Bu bahsettiğiniz uyku gerilemesi mi bu şimdi

Zeki kadın ama değil izmirli de değilim neden 35 bilmiyorum
Bu arada bebeğin anne sütüne alerji olduğunu nasıl anladınız yanisemptomlar nelerdi?

Senin bebişle benim bebiş aynı psikopatlıktalar bacım gel sarılıp ağlayalım benden az uyuyor bu bebiş resmen böyle bişey görmedim

Kızlar bunaldım oturup ağlamak istiyorum sağdigim sutu hep dokuyor icmiyor biberonla versem cok guzel iciyor dogru düzgün emmiyorda kaka sayisida azaldı
Ben cok yıprandım 5 gündür eve bile bakamıyorum
Meme reddi ne kadar zormuş kilo almazsa mamaya baslicam sutumude sagip verecegim bilmiyorum ne yapacagm bunaldim kendime bile bakamiyorum

Zeki kadın ama değil izmirli de değilim neden 35 bilmiyorum
Bu arada bebeğin anne sütüne alerji olduğunu nasıl anladınız yanisemptomlar nelerdi?

Şiddetli gaz sancıları, yaralı pişik, gaz bombası gibi köpüklü mukuslu ishaller, kakada kan, konak, huzursuzluk, egzama.
Kakada kan görene kadar ki belirtiler alerjiyi çok düşündürtmedi doktorumuza. 2 ay çektik böyle kolik bebek diye. Alerjik bebek çıktı.

Merhaba canım aynı sorun bende de var 1 dk bile ayrilamiyorm. Götürmeidim doktor kalmadı doktor Gelme artık biseyi yok benim kendi oğlum 10ay bağırdı hiç sebeb yokken dedi. Öyle diyince sesimi kestim kabullendim artık. Öyle agliyor ki hala saç kurutma makinesi ile sakinlesiyor yeni dohan gibi.
Annem de uykusuna ağlıyor diyor uyumak istiyor uyuyamiyor diyor. Uyanıkken yarım saat anca bakar sonraki ağlama.
Yalnız degilsin arkadasim geçecek güzel günler yakın diyorum.
Senin mama yi alıyor tokken benimde memeYi alıyor sürekli versem hiç çıkartmaz ağzından bu sefer de hazımsızlık oluyor kusuyor filan sürekli du döngü.

Canım bu 5 gündür ben de o durumdayım. Beslenmesiyle uğraşmaktan uyutamıyorum, kendim de uyuyamıyorum. Sinirlerim harap oldu. Her akşam eşim geldiğinde ağlıyorum dokunsa ağlıyorum.
5 saat acıkmıyor resmen. Biberon alıyorsa sağ dicem ama o da çok zormuş bütün gün makine başında. Bilsem ikili makinelerden alırdım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…