07.30 30cc mama
10.00 120cc süt
13.00 30cc mama
14.00 90cc süt
17.00 110 cc süt
18.00 60cc mama
19.00 30cc süt
Toplam 470 ml almış yani.
Bütün günüm yarım saatte bir süt/mama teklif etmekle geçiyor. Sabah çok zorladı. Öğleden sonra açıldı. Ama az dimi. Dün bu kadar bile içmedi.
Gece 10.00 ve 02.00 gibi tekrar beslemem lazım bence inşallah alır..
Kızlar merhaba. 2.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. İlk kez bu ay klomene başladım. Bugün klomen kullanalı 4. Günüm. Eşimde varikösel var. Bu tarz sorunlar yaşayıp hamile kalanınız var mı. Çok üzülüyorum olmaz diye her ay negatiften yoruldum
Kızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten
Teşekkür ederim1 ay arayla oldum
30-60 falan az değil mi ya ilk doğduğu zamanlar 30 veriyorduk diye hatırlıyorum. Bi de bizim mamanın arkasında 5 ölçek 150ml yazıyo mesela o kadar da fazla zaten içemiyo benim bebek o kadarını ama 30 da çok az gibi
Grupta genelde 27 yaş ve 33 yaş kişiler var ne tevafuk olmuşsizce ben kaç yaşındayım? Daha önce yazmadım sanırım yaşımı
Canim 13:00 derken 13:30 13:20 fln da olabilir ama gunduz 3 uykusu var bir sabah bir oglen birde ikindi bunlar kesin ama saati degisir yarim saat bir saat. Bebegin uykusuzluktan ağlamasını beklersen çok zor uyur hafif mızmızlanıyor böyle mızmız oluyor Emziği veriyorum kucağıma alıyorum götürüyorum yatağına yan ceviriyorum önünede ince tüylü battaniyesi var onu veriyorum arada emzik düşüyor ağlıyor tekrar tutuşturuyorum şşşşş yapıyorum iki üç dakka bilemedin 5 dakkada kendi kendine uyuyor çıkıyorum odadan yoksa kokum varken yatmıyor . Bebeğim çok uykusuzsa yatmıyor o haddeye getirmiyorum30-60 falan az değil mi ya ilk doğduğu zamanlar 30 veriyorduk diye hatırlıyorum. Bi de bizim mamanın arkasında 5 ölçek 150ml yazıyo mesela o kadar da fazla zaten içemiyo benim bebek o kadarını ama 30 da çok az gibi
Canım 5 yıl çocuğu olmamış biri olarak söylüyorum. Kafana takmamayı başarabiliyosan hiç düşünme o zaman olur. Ama dersen ki ben sabırsız bi insanım kafama takmadan edemiyorum o zaman da direk tüp bebek öneriyorum. Aşılama zaman kaybı direk tüp bebek.
Ya bizim kız da bu aralar uykuyu iyice unuttu yani dediğin gibi sebepsiz ağlıyor uymuyor. 10 dk -20 dk uykularla duruyor gündüz. Ben de kendimden şüphe ediyorum artık bişeyleri yanlış mı yapıyorum bu çocuk niye uyumuyor diye.
tubaslk canım senin çocuğun uyku saatleri bu kadar dakik mi gerçekten yani ben mesela 6 da uyutayım desem, kendi uykusu yoksa asla uyumaz. Ağlar yırtar kendini ama asla uykusu yokken uyumaz. Bi de mesela 2 saatten önce uykusu gelmiyor. Uyanık kaldığı süre 2 saat ve üzeri iki uyku arasında. Her gün farklı saatlerde uyuyup farklı saatlerde uyanıyor. Ben nerde hata yapıyorum. Neden benim çocuğun gündüz bi uyku düzeni yok bi de bana el atın hele
Cnm biogaia uzun sure kullanman lazım. Biz 3 kutu bitirdik. Ben sezeryan doğum yaptım özellikle sezeryan dogum yapanlara öneriyor doktorlar. Bebeğin bağırsak florasını düzenliyor.O kısır döngü olayını ben de düşündüm ama ordan nasıl çıkıcaz bilemiyorum da ağlayınca memeye saldırıyo hemen
Alerji maması veriyorum canım tadı kötü ya tadım aşamasındayız şu an çok almıyor. Aralarda veriyorum. Anne sütünü 120-150 civarı alıyor mamayı 30-60 ancak. Düzen oturtmaya çalışıyorum o yüzden sordum zaten. Ama genel olarak iştahsız alerji/reflü yüzünden
Canim 13:00 derken 13:30 13:20 fln da olabilir ama gunduz 3 uykusu var bir sabah bir oglen birde ikindi bunlar kesin ama saati degisir yarim saat bir saat. Bebegin uykusuzluktan ağlamasını beklersen çok zor uyur hafif mızmızlanıyor böyle mızmız oluyor Emziği veriyorum kucağıma alıyorum götürüyorum yatağına yan ceviriyorum önünede ince tüylü battaniyesi var onu veriyorum arada emzik düşüyor ağlıyor tekrar tutuşturuyorum şşşşş yapıyorum iki üç dakka bilemedin 5 dakkada kendi kendine uyuyor çıkıyorum odadan yoksa kokum varken yatmıyor . Bebeğim çok uykusuzsa yatmıyor o haddeye getirmiyorum
Normal mama denemiş miydiniz siz, alerji problemi devam ediyor mu normal mamada ?
Bu arada görüntü36 olabilir ama kimlikte 27 yim. Bu aralar yorgunluk ve uykusuzluktan 60 yaşında hissediyorum kendimi
Canım benim kız asla emzik almıyor bizim en büyük problemimiz o işte. Ağzına koyuyorum emziği anında itiyor. Poposunu pışpışlayım uyusun diyorum iki sn durmuyor çırpınıyor yani maşallah sen bebişi iyi alıştırmışsın. Benim kızı kreşe vermek istesem iki güne kapıya koyarlar kimse çekemez bu cadıyı
Yok canım başlamadım ben süt ürünlerini kestim sadece düzelmişti rahatlamıştı şimdi yine cozuttuCanım seninle konuşmuştuk dimi sen de alerji mamasına başlamış mıydın?
Kelin ilacı olsa30-60 falan az değil mi ya ilk doğduğu zamanlar 30 veriyorduk diye hatırlıyorum. Bi de bizim mamanın arkasında 5 ölçek 150ml yazıyo mesela o kadar da fazla zaten içemiyo benim bebek o kadarını ama 30 da çok az gibi
Canım 5 yıl çocuğu olmamış biri olarak söylüyorum. Kafana takmamayı başarabiliyosan hiç düşünme o zaman olur. Ama dersen ki ben sabırsız bi insanım kafama takmadan edemiyorum o zaman da direk tüp bebek öneriyorum. Aşılama zaman kaybı direk tüp bebek.
Ya bizim kız da bu aralar uykuyu iyice unuttu yani dediğin gibi sebepsiz ağlıyor uymuyor. 10 dk -20 dk uykularla duruyor gündüz. Ben de kendimden şüphe ediyorum artık bişeyleri yanlış mı yapıyorum bu çocuk niye uyumuyor diye.
tubaslk canım senin çocuğun uyku saatleri bu kadar dakik mi gerçekten yani ben mesela 6 da uyutayım desem, kendi uykusu yoksa asla uyumaz. Ağlar yırtar kendini ama asla uykusu yokken uyumaz. Bi de mesela 2 saatten önce uykusu gelmiyor. Uyanık kaldığı süre 2 saat ve üzeri iki uyku arasında. Her gün farklı saatlerde uyuyup farklı saatlerde uyanıyor. Ben nerde hata yapıyorum. Neden benim çocuğun gündüz bi uyku düzeni yok bi de bana el atın hele
Yok canım başlamadım ben süt ürünlerini kestim sadece düzelmişti rahatlamıştı şimdi yine cozuttu
Yok kız deme öyle senin prenses ne zaman uyumak isterse düzene girmek isterse o zaman girer birazda bebeğe bağlı .Normal mama denemiş miydiniz siz, alerji problemi devam ediyor mu normal mamada ?
Bu arada görüntü36 olabilir ama kimlikte 27 yim. Bu aralar yorgunluk ve uykusuzluktan 60 yaşında hissediyorum kendimi
Canım benim kız asla emzik almıyor bizim en büyük problemimiz o işte. Ağzına koyuyorum emziği anında itiyor. Poposunu pışpışlayım uyusun diyorum iki sn durmuyor çırpınıyor yani maşallah sen bebişi iyi alıştırmışsın. Benim kızı kreşe vermek istesem iki güne kapıya koyarlar kimse çekemez bu cadıyı
Artık oyala falan canım emzirme tokluğundan eminsen,belki bu sebepledirO kısır döngü olayını ben de düşündüm ama ordan nasıl çıkıcaz bilemiyorum da ağlayınca memeye saldırıyo hemen
Alıştıysa yanında yatmaya ondan da olabilirStresliyim biraz ama çok yansitmamaya çalışıyorum uyanık olduğu her dakika da yanındayım arada bi beşiğine bırakıp iş yapıyım diyorum izin vermiyo zaten sağolsunsürekli oyun oynuyoruz konuşuyoruz akşamları banyo rutinimiz de var ama yanımda uyutup yatağına koyuyorum ondan mı yapıyo acaba
Normal mama denemiştim ama ilk doğduğu zamanlarda bir daha vermedim.
Şu an alerjimiz çok ciddi zaten zor düzelttik semptomlarını ben feci diyetteyim. O yüzden deneyemem normal mama vereceğime sütüme devam ederdim zaten. Diyetim ağır olduğu için sütü kesmemiz lazım bir an önce
Kullanıcı adında 35 var geçen yıl üye olunmuş ondan dedim 36 diye
Kelin ilacı olsaörnek uyku düzeni tabloları var ama herkes şimdiden düzenli uyutabiliyor mu bilmiyorum. Ben gerçekten hergün aynı uyutamıyorum şuan. Şimdi hasta biraz yine şaştı, sabah ilk uyku geç olsa tüm gün şaşıyor ya da gaz ya da başka birşey sürekli etkileyen birşeyler var ne yazıkki. Umudumu 5.aya bağladım ben
Zeki kadınama değil izmirli de değilim neden 35 bilmiyorum
Bu arada bebeğin anne sütüne alerji olduğunu nasıl anladınız yanisemptomlar nelerdi?
Merhaba canım aynı sorun bende de var 1 dk bile ayrilamiyorm. Götürmeidim doktor kalmadı doktor Gelme artık biseyi yok benim kendi oğlum 10ay bağırdı hiç sebeb yokken dedi. Öyle diyince sesimi kestim kabullendim artık. Öyle agliyor ki hala saç kurutma makinesi ile sakinlesiyor yeni dohan gibi.Kızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten
Kızlar bunaldım oturup ağlamak istiyorum sağdigim sutu hep dokuyor icmiyor biberonla versem cok guzel iciyor dogru düzgün emmiyorda kaka sayisida azaldı
Ben cok yıprandım 5 gündür eve bile bakamıyorum
Meme reddi ne kadar zormuş kilo almazsa mamaya baslicam sutumude sagip verecegim bilmiyorum ne yapacagm bunaldim kendime bile bakamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?