2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Galiba dalamadigi icin agliyor cnm bana oyle geldi cu ku bebekler uykuya dalamadimi asiri agliyorlar

Şu kucağa alıştırmışsınız diyenlere sinir oluyorum ya saçmalıyorlar.gece gece uykusu olan çocuk kucak istemez derdi olmasa.bence diş olabilir canım .bir de emzirme gaz kısır döngüye girebiliyor karnının tok olduğundan emin olduğunda saat koy emzirme gece üç saat en az,sık aralık uyanması gaz olabilir

Kızlar bizim aşı yerimiz böyle oldu çok tedirginim
Normalmi acaba doktora götürmüştüm kızarcak daha da dedi ama tedirgin oldum yine

Eklentiler

• 4D095F4D-9E9B-46D7-AFFC-5A55D63FCF2C.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 61
O kısır döngü olayını ben de düşündüm ama ordan nasıl çıkıcaz bilemiyorum da ağlayınca memeye saldırıyo hemen

Canım hayatında bişey değiştirdin mi streslimisin üzgünmüsün bebek herşeyi hissediyor sana ihtiyacı var belli ki . Sık sık emzirirsen gazda olur acıktığını düşünmüyorum onunla bolbol vakit geçir konuş birlikte banyoya girin varsa tabi veya parkta biraz gezdir arabasında . Kesin ilgileniyorsundur onda şüphem yok ama belli ki bir korkusu var belki karanlıktan belki terkedilmekten sana ihtiyacı var bol bol sar öp kokla

Kızlar bizim aşı yerimiz böyle oldu çok tedirginim
Normalmi acaba doktora götürmüştüm kızarcak daha da dedi ama tedirgin oldum yine

Ayy bize ebe demişti bcg aşısı mı? Çok garip bir yara olabilir kabuk bağlar falan sakın panikleme demişti. Her bebeğin bağışıklığı farklı tepki gösteriyormuş

Ayy bize ebe demişti bcg aşısı mı? Çok garip bir yara olabilir kabuk bağlar falan sakın panikleme demişti. Her bebeğin bağışıklığı farklı tepki gösteriyormuş
Evet ya tedirgin oldum nasıl temizleyebilirim hiç dokunmiyimmi yoksa

Stresliyim biraz ama çok yansitmamaya çalışıyorum uyanık olduğu her dakika da yanındayım arada bi beşiğine bırakıp iş yapıyım diyorum izin vermiyo zaten sağolsun sürekli oyun oynuyoruz konuşuyoruz akşamları banyo rutinimiz de var ama yanımda uyutup yatağına koyuyorum ondan mı yapıyo acaba

Doktor ne diyor peki? Gazı yoksa aç değilse hasta değilse bir sorunu olmalı. Biraz sakinleştirilmeye ihtiyacı var herşeyden önce sanırım kuzunun ılık banyo, masaj, müzik, kucakta müzikle sakinleşene kadar dans etseniz falan bizimki seviyor mesela.

Bize bir şey yapma demişti ama sen mümkünse sor ya mikrop falan kapmasın bi de
Sordum bakalım ne dicek
Anlar bebeğin herşeyi , eşlerin anlamadığını bebek anlıyor vallah çok zekiler ve hissediyorşar herşeyi boşver işi mişi otur tüm gün onunla bir kaç güne geçer belki yatağını ayırıyorsun dye alışıyor onunda etkisi olabilir
Hangi aşı canım
Fotoğraf atsan doktoruna
Bgh aşısı cnm attım doktora şimdi haber bekliyorum

Alla alla ben hic boyle
Bise yasamadim burdaki asilarda.. cok tuhaf

Hepsini denedim hatta zamanı geçti ama fön makinesi elektrik süpürgesi bunları da denedim ama yok ne yaptiysam susmuyor her gittiğimiz doktor tahlil yapıyor muayene ediyor orasini burasını dürtüyor tamam yok biseyi huysuz sadece deyip yolluyolar israr ediyorum biseyi var iyi bakin niye durduk yere ağlasın bu cocuk diyorum olur bazi bebekler böyle diyolar anlamadım gitti

Canım seninle konuşmuştuk dimi sen de alerji mamasına başlamış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…