Galiba dalamadigi icin agliyor cnm bana oyle geldi cu ku bebekler uykuya dalamadimi asiri agliyorlarDeniyorum sallıyorum sallıyorum yarım saat 45 dakika salladığım oldu ağlamaktan çatlayacak hale geliyor artık dayanamayıp kaldırıyorum, yanıma yatırıp emzirmeyi denedim bi kaç defa uyuyakalır belki diye o da yaramadı
Şu kucağa alıştırmışsınız diyenlere sinir oluyorum ya saçmalıyorlar.gece gece uykusu olan çocuk kucak istemez derdi olmasa.bence diş olabilir canım .bir de emzirme gaz kısır döngüye girebiliyor karnının tok olduğundan emin olduğunda saat koy emzirme gece üç saat en az,sık aralık uyanması gaz olabilirKızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten
O kısır döngü olayını ben de düşündüm ama ordan nasıl çıkıcaz bilemiyorum da ağlayınca memeye saldırıyo hemenŞu kucağa alıştırmışsınız diyenlere sinir oluyorum ya saçmalıyorlar.gece gece uykusu olan çocuk kucak istemez derdi olmasa.bence diş olabilir canım .bir de emzirme gaz kısır döngüye girebiliyor karnının tok olduğundan emin olduğunda saat koy emzirme gece üç saat en az,sık aralık uyanması gaz olabilir
Canım hayatında bişey değiştirdin mi streslimisin üzgünmüsün bebek herşeyi hissediyor sana ihtiyacı var belli ki . Sık sık emzirirsen gazda olur acıktığını düşünmüyorum onunla bolbol vakit geçir konuş birlikte banyoya girin varsa tabi veya parkta biraz gezdir arabasında . Kesin ilgileniyorsundur onda şüphem yok ama belli ki bir korkusu var belki karanlıktan belki terkedilmekten sana ihtiyacı var bol bol sar öp koklaKızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten
Kızlar bizim aşı yerimiz böyle oldu çok tedirginim
Normalmi acaba doktora götürmüştüm kızarcak daha da dedi ama tedirgin oldum yine
Evet ya tedirgin oldum nasıl temizleyebilirim hiç dokunmiyimmi yoksaAyy bize ebe demişti bcg aşısı mı? Çok garip bir yara olabilir kabuk bağlar falan sakın panikleme demişti. Her bebeğin bağışıklığı farklı tepki gösteriyormuş
Evet ya tedirgin oldum nasıl temizleyebilirim hiç dokunmiyimmi yoksa
Stresliyim biraz ama çok yansitmamaya çalışıyorum uyanık olduğu her dakika da yanındayım arada bi beşiğine bırakıp iş yapıyım diyorum izin vermiyo zaten sağolsunCanım hayatında bişey değiştirdin mi streslimisin üzgünmüsün bebek herşeyi hissediyor sana ihtiyacı var belli ki . Sık sık emzirirsen gazda olur acıktığını düşünmüyorum onunla bolbol vakit geçir konuş birlikte banyoya girin varsa tabi veya parkta biraz gezdir arabasında . Kesin ilgileniyorsundur onda şüphem yok ama belli ki bir korkusu var belki karanlıktan belki terkedilmekten sana ihtiyacı var bol bol sar öp kokla
Hangi aşı canımKızlar bizim aşı yerimiz böyle oldu çok tedirginim
Normalmi acaba doktora götürmüştüm kızarcak daha da dedi ama tedirgin oldum yine
Zeka kartlari oyun halisi cınkırak 2 tane var biri diş kasiyıcılıKızlar hangi oyuncakları aldınız
Doktor ne diyor peki? Gazı yoksa aç değilse hasta değilse bir sorunu olmalı. Biraz sakinleştirilmeye ihtiyacı var herşeyden önce sanırım kuzununKızlar bizimkisinin düzeni yine tepe taklak oldu ben artık anlamıyorum kaç tane doktora götürdüm bi derdi mi var diye sürekli ağlıyor ve uyumuyor gece bile yarım saat taş çatlasın 1 saat sonra uyanıyor sürekli emziriyorum sürekli mama veriyorum hiç karnım tok da demiyor içiyor sürekli aşırı huysuz kimi diyo diş çıkarıyor kimi diyor kucağa alıştırmışsınız ondan ama kucakta da durmak istemiyor atıyor kendini sürekli ne yapacağımı şaşırdım artık gazı da yok gaz çıkarmayı öğrendi bi de nurse harveys kullanıyorum zaten ek olarak derdi ne anlamadım hiç uyumak istemiyor esnemekten ağzı ayrılıyor hadi uyutayım diyorum ona da ağlıyor uyusa da yarım saatte kalkıyor zaten
Sordum bakalım ne dicekBize bir şey yapma demişti ama sen mümkünse sor ya mikrop falan kapmasın bi de
Anlar bebeğin herşeyi , eşlerin anlamadığını bebek anlıyor vallah çok zekiler ve hissediyorşar herşeyi boşver işi mişi otur tüm gün onunla bir kaç güne geçer belki yatağını ayırıyorsun dye alışıyor onunda etkisi olabilirStresliyim biraz ama çok yansitmamaya çalışıyorum uyanık olduğu her dakika da yanındayım arada bi beşiğine bırakıp iş yapıyım diyorum izin vermiyo zaten sağolsunsürekli oyun oynuyoruz konuşuyoruz akşamları banyo rutinimiz de var ama yanımda uyutup yatağına koyuyorum ondan mı yapıyo acaba
Bgh aşısı cnm attım doktora şimdi haber bekliyorumHangi aşı canım
Fotoğraf atsan doktoruna
Alla alla ben hic boyleAyy bize ebe demişti bcg aşısı mı? Çok garip bir yara olabilir kabuk bağlar falan sakın panikleme demişti. Her bebeğin bağışıklığı farklı tepki gösteriyormuş
Hepsini denedim hatta zamanı geçti ama fön makinesi elektrik süpürgesi bunları da denedim ama yok ne yaptiysam susmuyor her gittiğimiz doktor tahlil yapıyor muayene ediyor orasini burasını dürtüyor tamam yok biseyi huysuz sadece deyip yolluyolar israr ediyorum biseyi var iyi bakin niye durduk yere ağlasın bu cocuk diyorum olur bazi bebekler böyle diyolar anlamadım gittiDoktor ne diyor peki? Gazı yoksa aç değilse hasta değilse bir sorunu olmalı. Biraz sakinleştirilmeye ihtiyacı var herşeyden önce sanırım kuzununılık banyo, masaj, müzik, kucakta müzikle sakinleşene kadar dans etseniz falan bizimki seviyor mesela.
Bcg aşısı öyle Frasadada bazı çocuklarda böyle oluyoAlla alla ben hic boyle
Bise yasamadim burdaki asilarda.. cok tuhaf
Alla alla ben hic boyle
Bise yasamadim burdaki asilarda.. cok tuhaf
Dogrudur cnm ben yasamadim ondanBcg aşısı öyle Frasadada bazı çocuklarda böyle oluyo
Biliyorum cnm ama bukdrni gormedim hic eczanede calisirkende gormedim ama normaldirBütün aşılar aynıdır canım ama herkeste aynı reaksiyonu göstermiyor denk gelmemiştir.
Bcg vaccine skin reaction diye aratınca çıkıyor bir sürü şey
Hepsini denedim hatta zamanı geçti ama fön makinesi elektrik süpürgesi bunları da denedim ama yok ne yaptiysam susmuyor her gittiğimiz doktor tahlil yapıyor muayene ediyor orasini burasını dürtüyor tamam yok biseyi huysuz sadece deyip yolluyolar israr ediyorum biseyi var iyi bakin niye durduk yere ağlasın bu cocuk diyorum olur bazi bebekler böyle diyolar anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?