2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar kilo konusunda kendinizi yıpratmayın beni de panik yaptırdılar yok bu çocuk yavaş kilo alıyor neden böyle falan diye bak çevremden hep diyorlar kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil diye alıyor mu alıyor vermesi sıkıntı kilo verirse o zaman panik yaparız strese sokmayın kendinizi

Kızlar çıldırıcam artık gece belki bin kere uyandık sabah 7de tamamen uyandı bu çocuk uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum

Doktor bu aylarda ayda 500 gram normal dedi günlük ortalama 18 gram. Kendini suçlamayı bırakmalısın, sütün yaramasa çocuk doymaz uyumaz huzursuz olur :)

Evet cnm ama belirli kilo almasi gerekir bebeginin gelisimi icin

İyi pazarlar kızlar
Bizim dün kontrolümüz vardı
Nimenrix menenjit aşısının 2. Dozunu oldu birde 2 tane devlet aşısı
Kilosu 6310
Boyu 62.5
500 gr almış bu ay
Güzel gidiyor gelişimi iyi gelecek ay tadımlara başlayacağız dedi
Günde bir kaç dakika oturtmaya başlayabilirsin her gün süreyi biraz daha arttırabilirsin 1 aya destek yastıklar koyarak oturtmaya başlayabilirsin dedi
Kan ilacı verdi sidefer onu kullanıcaz istersen devletin verdiğinide kullanabilirsin ama genelde kabız yapıyor dedi ben kullanmıyorum zaten onları
Bizde durumlar böyle kızlar

Ben ikinci ayımda oldum valla illaki tereddütlerimiz oluyor ama bir yerde başka çaremiz yok..

Bize de ferrum damla verdiler 2 hafta önce kuvozde kaldığı için erken başlaması lazımmış kabız yapmadı ama kakasını her gün yaparken 2 günde bir yapmaya başladı şimdi kullanacak olan varsa bilginiz olsun

Kızlar çıldırıcam artık gece belki bin kere uyandık sabah 7de tamamen uyandı bu çocuk uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamıyorum
Canım büyüme atağıymış bunlar 3. Aydan 4. Ayın ortalarına kadar olur dedi doktor akşamları sıcak banyo yaptırırsan biraz daha işe yarıyor gibi ilk uykuda 3 saat kadar uyuyor bizimki sonra 1-1 buçuk saate düşüyor sabah 7de de açıyor gözünü asla uyumuyor gün ışığından dolayı mı acaba dedim panjurları kapatıp denedim karanlık olsun uyur belki diye ama yok vücut saati ayarlanmış bi kere hava aydınlanınca bi daha uyumuyor

Aman aman 3-4 günde bir yapmaya başladı kan damlası ile napariz bilmiyorum ,

Aman aman 3-4 günde bir yapmaya başladı kan damlası ile napariz bilmiyorum ,
Doktoruna danış canım ona göre versin
Biz kabızlık yaşamıyoruz ama dengeleri bozmaya gerek yok sidefer iyi dedi
Kızımda nutrigen kullanmıştım toz şeklinde oda çok iyiydi
En güzeli doktorun tavsiyesi

Tam olarak bizim meme reddimiz böyle bitti sanırım. Bu söz grubunu hayatımdan çıkardım ben. Memeyi ittiği zaman şu an aç değil diyip haytıma devam ediyorum saat tutmuyorum. Yoksa kafayı yiyecektim. Ben zorladıkça 5 saat aç durmaya başlamıştı.

En son rutin 4 saatte bire düştük ben rahatlayınca.

Bu 3 gündür bir haller oldu 2.5 saati geçirirsem ağlamaya başladı yenidoğan oldu geri manyak çocuk. Saldırıyor mememe. Sütüm de var çok içiyor kusuyor fazlasını. Uyku yetmiyor saatlerce uyumak istiyor. Bizim atak dönemi herkesten ters oldu biraz

Acıkmadan verince az bişey emip onla yine bi iki üç saat geçirmiş oluyor bir de önsüt almış oluyor sadece,bazı geceler benim de başıma bu geldi

Acıkmadan verince az bişey emip onla yine bi iki üç saat geçirmiş oluyor bir de önsüt almış oluyor sadece,bazı geceler benim de başıma bu geldi

Bilmiyorum değişir heralde. Ama bizimkinin arka süt aldığı pek görülmedi genelde önsüt sever

Kızlar artık egemen napcani şaştı hergun anneme ne tür farklı bı iş kessem diye düşünüyor sanırım bugün uykusu geldikçe ağlıyor. Hamakta sallıyorum olmuyor, memede uyumaya alışık emmek istemiyor, kolumda sallıyorum, ayakta sallıyorum yok anam hep ağlıyor.taaa akşam fark ettim.... Kundak yapıp beyaz gürültü açtım öyle uyudu. uyandı ağlıyor normalde hemen emer uyumaya devam ederdi ama şimdi uyandı bastı bagirio. Beyfendi beyaz gürültü istiyormuş nasıl Vazgeçer ya bu çocuk bundan

Biz de öyleyiz ve sürekli uyumak istiyor gün içinde uykuya dalana kadar da çok ağlıyor 3-5 gündür türedi bu olay. Beyaz gürültü bağımlısı oldu. Doktor zararı yok dedi uyusun da çok zor bir şey değil sonuçta dedi. Ama belki geçici bir şeydir. Bu ara dengeleri çok şaştı.

Aynen ya üç dört gündür en fazla 2 saat Uyanık kalmadan hemen uyumak istiyor, öncesinde nerdeyse günduz uykusu yoktu.cok degiisk bu bebekler gerçekten şu an aynı durumu yaşıyor olmamiz acaba geçici mi diye düşündürmuyor değilevet çok zor değil ama acincaya kadar bagiriyo.canim bir de yanlış hatırlamıyorsam internet olmadan beyaz gürültü açıyordun, ismini yazmistin ama ben unuttum. Tekrar yazabilir misn uygulamanın adını?

Bebek uyutucu diye bir uygulama var canım. Onda internetsiz oluyor. Ben apple music kullanıyorum orda lullabies with white noise diye bir şey dinletiyorum seviyor.
Youtube da da benzerleri var ama internet ister yine.

Bebek uyutucu diye bir uygulama var canım. Onda internetsiz oluyor. Ben apple music kullanıyorum orda lullabies with white noise diye bir şey dinletiyorum seviyor.
Youtube da da benzerleri var ama internet ister yine.
Tamam canım sağol valla YouTube da bı tane var hep onu aciodum başkasinda susmuo onu unutmuşumindireyim bı deniyim belki dinler

Defnede bugün aynıydı bir agladi misafirlikte durmadi kiz kardesim kosa kosa mama aldı ilk defa mama verdim zeytinyag vermilimiyim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…