Doktordan geldik kilo alimi iyi döküntüsü huzursuzluğu yok alerjisi yok bence diş konusundada jel tavsiye edilmiyormuş iştahını dişe bağladi bi ara sira kullanmak için bi jel aldik soğan sürmemizi önerdi
Doktordan geldik kilo alimi iyi döküntüsü huzursuzluğu yok alerjisi yok bence diş konusundada jel tavsiye edilmiyormuş iştahını dişe bağladi bi ara sira kullanmak için bi jel aldik soğan sürmemizi önerdi
Ama emin olmadıkları şeyleri de söylüyorlar işte. Tamam kesin sonuç alınabilecek şeylere bakılsın yine ama ben kimden duyduysam bu down sendromunu daha hiç doğru çıktığını görmedim neyseki. Anasına da yazık ağlayarak doktordan çıkmak bir sonraki kontrole kadar içi içini yemek çok zor gerçekten. Ben başka test bile istememiştim hemen doktor değiştirdim ve engelli olsa bile brnim yavrum dedim sabrettim 4dye kadar. Herkes kabullenemeyecekse bebeğe de yazık o da can taşıyor kalbi attıktan sonra
Aynen ya ben etrafımda kaç kişiden dinledim bebeğe yok engelli olacak diyo yok down diyo anne dokuz ay boyunca ağlıyor sonra sapasağlam çocuk doğuyor. Yani daha kesin sonuç veren test yapıp söylesinler ya da sussunlar bence.
Benim oğlan da eskisi gibi emmiyor kızlar. Suan mesela ac yattı. Uyandığında biraz emmisti azcik da havuç tattirmistim. Onunla duruyor..
Tekrar teklif ettiğimde kendini geriye atıp ağlıyor
Benim oğlan da eskisi gibi emmiyor kızlar. Suan mesela ac yattı. Uyandığında biraz emmisti azcik da havuç tattirmistim. Onunla duruyor..
Kızlar ben bu uyku düzeni işinden vazgeçtim uğraşmicam artık dün inadı tuttu gündüz sadece 1 defa 1 buçuk saat uyudu sonra akşam 8 buçuğa kadar neler denediysem uyutamadım akşam da misafirim vardı o kadar yorulmuş ki normalde evde birileri varken asla uyumazdı 1 buçuk saat uyudu o kadar kalabalığa rağmen gece 12de uyuttum sabah 7ye kadar 3-4 defa uyandi emzirip yatırdım mama bile istemedi uykusuzluğundan. Bugün de 2 defa 2 şer saat uyudu şimdi 2 buçuk saattir uyanık uyku vakti geldi aslında mizmizlanıyor ama yine uyumuyor artık şu saatte yattı şu saatte kalktı niye uyumuyo diye kendimi yorup kafayı yemek istemediğimden bırakıyorum peşini denerim uyumazsa uyanık kalsın canı isteyince uyur
Herkese merhaba, bende haziran annesiyim.. Uzum süredir giremedim foruma maluöm bebişle uğraşmaktan.. 3ay 20 günlük olduk biz, karnı tok, altı temiz, gazı yok buna rağmen gndüz uykularımız işkence haline geldi.. Uyumamak için direniyor, ayağımda sallıyorum, emmek istiyor bu sefer memede ağlıyor.. Umarım atak haftasında olduğu için böledir ve geçer bu durum.. Sizlerde durum nedir?
Herkese merhaba, bende haziran annesiyim.. Uzum süredir giremedim foruma maluöm bebişle uğraşmaktan.. 3ay 20 günlük olduk biz, karnı tok, altı temiz, gazı yok buna rağmen gndüz uykularımız işkence haline geldi.. Uyumamak için direniyor, ayağımda sallıyorum, emmek istiyor bu sefer memede ağlıyor.. Umarım atak haftasında olduğu için böledir ve geçer bu durum.. Sizlerde durum nedir?
Kızlar doktora sinir oldum 17 günde 300 gr almış daha önce haftada 200 gr almişti tam tersi söyledi eve geldim baktim sonramesaj attim sinirda almiş diyor.Öncekinden iyi olmuş böyle devam edin filan dedi bi de ya nasıl bu kadar insanı yanlış yönlendiriyorlar ne yapıyorsa yapmaya devam et diyor e çocuk içmiyo ki memeyide birakti.
ek gida bi iki çay kaşiği rahatsız mı etti ama kilo alimi az olan bebeklerde öneriliyor diye biliyorum. sizce reflü bu duruma sebep olabilir mi ? iştahsizliği için çünki öksürüyo ekşiyo midesi.
Çişli bezide bu bi iki gündür bozuldu.
Memeye döndürmeye çaliştiğimda böyle oldu sanırım bırakıcam nasıl isterse artik bundan sonra.
Kızlar doktora sinir oldum 17 günde 300 gr almış daha önce haftada 200 gr almişti tam tersi söyledi eve geldim baktim sonramesaj attim sinirda almiş diyor.Öncekinden iyi olmuş böyle devam edin filan dedi bi de ya nasıl bu kadar insanı yanlış yönlendiriyorlar ne yapıyorsa yapmaya devam et diyor e çocuk içmiyo ki memeyide birakti.
ek gida bi iki çay kaşiği rahatsız mı etti ama kilo alimi az olan bebeklerde öneriliyor diye biliyorum. sizce reflü bu duruma sebep olabilir mi ? iştahsizliği için çünki öksürüyo ekşiyo midesi.
Memeye döndürmeye çaliştiğimda böyle oldu sanırım bırakıcam nasıl isterse artik bundan sonra.
Canım biz 6 eylülde 6660gr dı 6500gr dedi kıyafetini bezini fln düştü pazartesi 28 gün olcak bakalım kaç çıkcak evde ölçüyorum 7,200gr geliyor hadi çıplak 7 kg diyelim yani 500gr aldı , 1 hafta zaten farenjitti . Bizede az almış dicek yüksek ihtimal ama günde 500ml süt içiyor biberonla , sonrada eve gelince 4 kere emiyor iyice hadi 100 ml alsa 900ml içiyor ama eskisi gibi 1kg 1,200 kg almıyor ne yalan söylim. Bende takmıyorum artık çocuklar daha yavaş kilo alır bu aylardan sonra bence . Birde daha hareketliler kalori harcıyorlar. Doktorunu dinle ama takılma kilosuna bazı haftalar daha fazla alıyorlar en basiti emzirip tartsan bile 100gr fark ediyor