2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Defneye 60 ml anne sütünü yarim saatte icirirdim bebelac mama verdim1 dk da bitirdi benim sütümü sevmiyor mu bu cocuk anlamadim

Kesinlikle katılıyorum. Uyku beslenme çetelesi falan tutanları da anlayamıyorum gerçekten bizim için böyle bişey imkansız. Saatlerimiz çok oynuyor boşuna kendimi üzmüş oluyorum. Dört aylık annelik tecrübesi olarak öğrendiğim tek şey bebek ne zaman isterse o zaman yemek yer, ne zaman isterse o zaman uyur. Kurulu saat değiller malesef. Ya da sadece benim bebeğim mi kafasına göre takılıyor bilemiyorum. Umursamıyorum saatleri ikimizde mutluyuz artık.

Bizimde bi önceki hafta fazla almişti daha öncesinde yani .. bilemedim ki bi anda düştüğü için dedim ben de. Emiyorda takma bizim emmiyor kizim. Sağdiğim sütüde nazlı içiyor içmiyor yani yoksa ben de önemsemem genel kilosu iyi

LesaM sen de havuç vermiştin dimi canım kakasında akırmızılık gördüm mi ben direk gördüm bi sonraki kakasında parça değil bildiğin kan gibiydi ya jel kivami bide ay ben vermiycem artik bi şey.

Emdiği miktarı görememek kötü. Sanırım sürekli emip bıraktığı için onsut çok aldı. Sağlığı yerinde olsun da evlatlarımızın... Şu huzursuz halleri olunca doymuyor mu diyorum ama 5-6 dolu cisli bez değiştiriyorum.

Ebruzerm cnm defneye mama verdim bugun emmedi misafirlikteydim aksam 8 de 120 ml icti sonra 10.30 aksam yine icti 120 ml mama ilk defa eve geldim 12 gibi hepsini üstüme fışkırtarak kustu sonra emdi onu da fiskirtarak kustu kucagimdaydi midenini kaldira kaldiria kustu ben cok mu verdim ondan mı olmustur yoksa hastalandı mı
Aklima sen geldin

Yok cnm
Cok vermissin masallah bebiste hepsini icmis :))) nerdeyse 2:30 saatte bi 120 vermissin normalde benim kizim bunu 4 saatte bi anca icer hatta bitirzmez bile cogunlukla en guzeli mama verirken 3,5-4 saatte bir vermek cnm ama baktin acikiyor bebegin ozaman yavas yavas icir tabiki
Her bebek farkli… ama defnz cok ictigi icin kusmus.. birde her sut ictikten sonra gazini mutlaka cikar yoksa ondada kusuyorlar cikarmazsa eger

Ya gaz ve kusma demişken benim kız az önce besledim normal içtiği kadar içti ama öyle bir gaz çıkardı ki kustu sandım yani öğürür gibi. Geceleri böyle gaz çıkarıyor birkaç keredir. Midesi bulanmıyordur değil mi? Fazla gaz çıkardığı için midir aklıma takıldı birden.

Insallah cok ictigi icindir dun gece hep memede uyudu besige koydum agladi yarim saatte 20 dk bi uyandi insallah hasta degildir

Gaz cikarmasi guzel bisey cnm benim kizimda baya sesli cikarir korkma

Verdim canim ama havuctan sonra hala kaka yapmadı bizimki. Kabız mi oldu nolduysa

Defneye 60 ml anne sütünü yarim saatte icirirdim bebelac mama verdim1 dk da bitirdi benim sütümü sevmiyor mu bu cocuk anlamadim
Allah Allah... Cok değişik bu bebisler ya. Hem çok tatlı hem çok değişkenler her gün ayrı bişey çıkarıo benimki.simdi nasıl bi yol izliyorsun canım.memeyi bıraktınız mi? Bir de mamayı biberonla mi veriyorsun. egemen asla emmiyor uykudan uyanınca bile sadece müzik istiyor

Bende cok degiskenlik icindeyim benimde artik aklim basimda degil dun durmadi diye ilk defa mama gerdim 2 bucuk saat icinde 240 ml vermisim evde bir kustu ama büyük insan gibi cocugu hasta ettim uykuluyken emiyor tüm gece memedeydi ama kustugundan mi sıvı kaybetti sanırım. Idrari az yapmis kopkoyu o da
Sağıp biberonlada süt veriyorum memeyi istedigi zaman tutuyor ya ben kendimi cok yipratiyorum bebeğim yeter ki sağlıklı olsun zayıf olsada olur

Cnm inan kendini yipratmaya degmiyor ben ilk baslarda bunu diyince bana kizan oluyordu ama ben 3 cocuk annesiyim ve ogrendimki kendini asla yipratmaya degliyor . Ha soz konusu evlat olunca akan sular duruyor. Yani bebegin ay icinde belirli kilo almasi gerekiyor gelisimi icin bu bir gercek o nedenle takip edilmesi gerekir. Ama ben illa anne sutu olacak mamaya hayir demedim hicbi zaman yapmadim bunu kendime. Cunku cok zorlayici bi surec ve ben ilk bebegimde bunu denedigimde kendimi asiri derecede yiprattigimi gordum. Sakin yanlis anlasilmasin anne sutu verene bunun icin mucadele edene sonsuz saygim var ama ben bunu yapamam hele simdi hic yapamam . O nedenle basindan beri anne sutu + mama olarzk devam ettim ve suan daha cok mama vermeye basladim cunku icmesi gereken oran cogaldi ve bendeki sut yetmiyor. Ama inanin 40 im ciktiktan sonra hersey cok guzel ilerledi. Ayiptir soylemesi esimle olan iletisimim ( iliskimiz) duzenli bi sekilde , bebegimizin huzurlugu mutlulugu, diyr cocuklarimin mutlulugu bunlari gorunce bende asiri derecede mutlu ve huzurluyum

Saglikla buyusun tum yavrularimiz

Dogru diyorsun cnm dün şöyle bi kendime baktimda stresten bence avuc avuc sac döküyorm yüzüm gözüm şişmiş kendimi cok yıprattım evdekileride üzmeye başladım sağlıklı olsunlarda insallah tüm yavrularimiz

Insallah cnm

Verdim canim ama havuctan sonra hala kaka yapmadı bizimki. Kabız mi oldu nolduysa
Bizim yapti jel gibiydi en son bildiğin Kırmızı tabecikliydi yani diri kaldi şairim biraz öyle olsa zarar verirmiki. Havuç lifli yapnasi lazim canim ne kadar verdin ki ama işte bağirsaklarina daha haxir değil demekki böyle değişik tepkiler veriyor ara verdim ben

Çok olmuş ondan küsmüş alişik değil bizim hepsini bir içerse kusuyor kendini üzme

Kan ilanından dolayı mı artık bilmiyorum ama çok sık kaka yapmıyor canim. Bir de zaten bu aralar az emiyor ondan da olabilir.
Az verdim ya 1 çay kaşığı ancak eder belki biraz daha fazla ama zaten onu da zar zor yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…