Bizimki de 10 günde 300 gram almis 6400 olmus ama nedense sütüm azaldi300 gr almiş daha iyi dedi bana az geldi zaten yoğundu dediğinide anlamadim hemen çiktik 6800 olmuş. Sizin ne kadarki bebiş canim
Cnm sen calisiyordun dimi. Kac saatte içiyor 500 ml sütü. Bende calisyorum o kadar sütüm yok maalesefCanım biz 6 eylülde 6660gr dı 6500gr dedi kıyafetini bezini fln düştü pazartesi 28 gün olcak bakalım kaç çıkcak evde ölçüyorum 7,200gr geliyor hadi çıplak 7 kg diyelim yani 500gr aldı , 1 hafta zaten farenjitti . Bizede az almış dicek yüksek ihtimal ama günde 500ml süt içiyor biberonla , sonrada eve gelince 4 kere emiyor iyice hadi 100 ml alsa 900ml içiyor ama eskisi gibi 1kg 1,200 kg almıyor ne yalan söylim. Bende takmıyorum artık çocuklar daha yavaş kilo alır bu aylardan sonra bence . Birde daha hareketliler kalori harcıyorlar. Doktorunu dinle ama takılma kilosuna bazı haftalar daha fazla alıyorlar en basiti emzirip tartsan bile 100gr fark ediyor
Sabah 8 akşam 6Cnm sen calisiyordun dimi. Kac saatte içiyor 500 ml sütü. Bende calisyorum o kadar sütüm yok maalesef
Anladım cnm Allah yardımcımız olsun.Sabah 8 akşam 6
Canım onu dönem dönem bende hissediyorum bazen oluyor sen bol su içmeye devam etBizimki de 10 günde 300 gram almis 6400 olmus ama nedense sütüm azaldi
Biz de böyleyiz bi çoğumuzunki emmiyor artık atak haftası mı atak ayı mı bilemedimHerkese merhaba, bende haziran annesiyim.. Uzum süredir giremedim foruma maluöm bebişle uğraşmaktan.. 3ay 20 günlük olduk biz, karnı tok, altı temiz, gazı yok buna rağmen gndüz uykularımız işkence haline geldi.. Uyumamak için direniyor, ayağımda sallıyorum, emmek istiyor bu sefer memede ağlıyor.. Umarım atak haftasında olduğu için böledir ve geçer bu durum.. Sizlerde durum nedir?
Simdi bizimde oyle olacak hic oyle cok kilo almadi ilk ay haric ona takilmiyrum. almasi geken miktari alsinda sut olarak gecen gun hesapladim yarim gunde 550 felan aldi sonrada 300_400 alsin hadi az aliyor bi yoksa gelisim motor beceriler önemli onlarda yerinde şükür saglikli olsunlar yeterCanım biz 6 eylülde 6660gr dı 6500gr dedi kıyafetini bezini fln düştü pazartesi 28 gün olcak bakalım kaç çıkcak evde ölçüyorum 7,200gr geliyor hadi çıplak 7 kg diyelim yani 500gr aldı , 1 hafta zaten farenjitti . Bizede az almış dicek yüksek ihtimal ama günde 500ml süt içiyor biberonla , sonrada eve gelince 4 kere emiyor iyice hadi 100 ml alsa 900ml içiyor ama eskisi gibi 1kg 1,200 kg almıyor ne yalan söylim. Bende takmıyorum artık çocuklar daha yavaş kilo alır bu aylardan sonra bence . Birde daha hareketliler kalori harcıyorlar. Doktorunu dinle ama takılma kilosuna bazı haftalar daha fazla alıyorlar en basiti emzirip tartsan bile 100gr fark ediyor
Amin cnmAnladım cnm Allah yardımcımız olsun.
Geçmiş olsun canım aynen bu ay herkes için bir garip geçtiSimdi bizimde oyle olacak hic oyle cok kilo almadi ilk ay haric ona takilmiyrum. almasi geken miktari alsinda sut olarak gecen gun hesapladim yarim gunde 550 felan aldi sonrada 300_400 alsin hadi az aliyor bi yoksa gelisim motor beceriler önemli onlarda yerinde şükür saglikli olsunlar yeter
Bizede cok grip kusma oldu gecmis olsun canim
Bu aylarda gerçekten takmamak lazım uyudu uyumadı az uyudu saati geçti olaylarına sürekli değişiklik gösteriyorlar,daha geçen hafta birbıçuk saatte uyutuyorum yazmıştım şimdi iki saati deviriyor hatta bazen üçe yaklaşıyor ayakta kalması.bazı günler kırk dk uyuyor uyumuyor bazı günler iki saati geçirebiliyor.hep erken yatardı geçen saat 22de yattı.boşverin kızlar günü geçirmeye bakınKızlar ben bu uyku düzeni işinden vazgeçtim uğraşmicam artık dün inadı tuttu gündüz sadece 1 defa 1 buçuk saat uyudu sonra akşam 8 buçuğa kadar neler denediysem uyutamadım akşam da misafirim vardı o kadar yorulmuş ki normalde evde birileri varken asla uyumazdı 1 buçuk saat uyudu o kadar kalabalığa rağmen gece 12de uyuttum sabah 7ye kadar 3-4 defa uyandi emzirip yatırdım mama bile istemedi uykusuzluğundan. Bugün de 2 defa 2 şer saat uyudu şimdi 2 buçuk saattir uyanık uyku vakti geldi aslında mizmizlanıyor ama yine uyumuyor artık şu saatte yattı şu saatte kalktı niye uyumuyo diye kendimi yorup kafayı yemek istemediğimden bırakıyorum peşini denerim uyumazsa uyanık kalsın canı isteyince uyur
Valla ben 3 gündür çorap artı patik giydiriyorum üzerinde de uzun kollu çıtçıtlı üzerine yün süveter giydiriyorum pantolonu da oluyor tabi havalar soğudu iyice dikkat etmek lazım dediğin gibi ayaktan hemen alıyolarFarkettiğim birde şu var,ayakları karnı ne kadar üşürse o kadar zor geçiyor o gün.olabildiğince sıcak tutun ince giydirmeyin emmesini bile çok etkiliyor,mindere falan yatırdığınızda üstüne kesin bişey örtün hemen alıyorlar.ben dün biraz dikkat etmedim çok kötüydü tüm düzeni
Öyle yapicam artık tiktokta falan takip ettiğim bi kac anne var bebeleri ne güzel yatağa bırakıyor kendi kendilerine uyuyolar ve bütün gece sadece 1 defa uyanıyolarmis bizimki terörist gibi yatağa bırakıcam da uyuyacak imkansiizzzzBu aylarda gerçekten takmamak lazım uyudu uyumadı az uyudu saati geçti olaylarına sürekli değişiklik gösteriyorlar,daha geçen hafta birbıçuk saatte uyutuyorum yazmıştım şimdi iki saati deviriyor hatta bazen üçe yaklaşıyor ayakta kalması.bazı günler kırk dk uyuyor uyumuyor bazı günler iki saati geçirebiliyor.hep erken yatardı geçen saat 22de yattı.boşverin kızlar günü geçirmeye bakın
Terleme olmuyor mu cnm ben petekleri açtım kilotlu corap ve alt giydiriyorum üstüne atlet ve uzun kollu ama kalın degil defne cok cabuk terliyor kucakta gezecegi zaman yelek giydiriyorum penyedenValla ben 3 gündür çorap artı patik giydiriyorum üzerinde de uzun kollu çıtçıtlı üzerine yün süveter giydiriyorum pantolonu da oluyor tabi havalar soğudu iyice dikkat etmek lazım dediğin gibi ayaktan hemen alıyolar
Canım benim yaşadığım yerde malesef doğalgaz ya da kalorifer sistemi yok soba ya da klimayla ısınıyoruz geçen sabaha karşı çalıştırdım klima da pek etki etmedi gerçi, soba için de erken hava 16-22 arası değişip duruyor rüzgar da çok var hava ısırıyor yani bi de eller sürekli ağızda ıslak ıslak buz gibi oluyor şimdilik terlemesi olmadı ama sobayı yakarsak tabi o kadar giydirmeye %100 terler o zaman da senin dediğin gibi çıtçıtlı atlet üzerine uzun kollu penye durumuna geçerimTerleme olmuyor mu cnm ben petekleri açtım kilotlu corap ve alt giydiriyorum üstüne atlet ve uzun kollu ama kalın degil defne cok cabuk terliyor kucakta gezecegi zaman yelek giydiriyorum penyeden
Bizds klima baya isitiyor içeriyi ac kapa oldugundan sicak soguk oluyorCanım benim yaşadığım yerde malesef doğalgaz ya da kalorifer sistemi yok soba ya da klimayla ısınıyoruz geçen sabaha karşı çalıştırdım klima da pek etki etmedi gerçi, soba için de erken hava 16-22 arası değişip duruyor rüzgar da çok var hava ısırıyor yani bi de eller sürekli ağızda ıslak ıslak buz gibi oluyor şimdilik terlemesi olmadı ama sobayı yakarsak tabi o kadar giydirmeye %100 terler o zaman da senin dediğin gibi çıtçıtlı atlet üzerine uzun kollu penye durumuna geçerim
Bebegime down sendromlu tanisi konuldu😔25 haftalik aldirmaya karar verdik 😔😔bu sureci yasayan var mi
Ben böyle bir durumda bana destek olmayan benden bunu isteyen kocayı boşardım. Çünkü belli ki bu sizin fikriniz değil zorunda bırakılıyorsunuz. Down sadece kromozomsal bir farklılık. Sağlıklı kabul edip standart kromozmla dünyaya getirdiğimiz evlatlar da bizler de ağır engelli kalabiliriz sanki...www.kadinlarkulubu.com
LesaM konu burda cnm
Bizimde 17 günde 300 gram almış hemşire normal dedi. Benim içime sinmedi netten baktım 3-6 ay arası haftalık en az 104 gram alması gerekiyor yazıyor. Cisli bezi çok bizim. Emiyorda güzelce artık sütüm mu yaramiyor diyorum.Kızlar doktora sinir oldum 17 günde 300 gr almış daha önce haftada 200 gr almişti tam tersi söyledi eve geldim baktim sonramesaj attim sinirda almiş diyor.Öncekinden iyi olmuş böyle devam edin filan dedi bi de ya nasıl bu kadar insanı yanlış yönlendiriyorlar ne yapıyorsa yapmaya devam et diyor e çocuk içmiyo ki memeyide birakti.
ek gida bi iki çay kaşiği rahatsız mı etti ama kilo alimi az olan bebeklerde öneriliyor diye biliyorum. sizce reflü bu duruma sebep olabilir mi ? iştahsizliği için çünki öksürüyo ekşiyo midesi.
Çişli bezide bu bi iki gündür bozuldu.
Memeye döndürmeye çaliştiğimda böyle oldu sanırım bırakıcam nasıl isterse artik bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?