Cok gecmis olsun canim. Bronşit olduysa ona su hava makinesinin adı neydi ondan kullanırsan ilerlemiyor benim bildiğim. Zaten doktor söylemiştir.
Aşı için randevu alınmıyor canim sadece giriş yaptırman yeterli. Aşıyla ilgilenen hemşire çünkü doktorluk işiniz yok.
Ama tabi senin anlattığına göre sizin asm de her an her şey olabilir
Cok kalabalık heralde başka açıklaması olamaz.Randevu derken onunla sözleşip gitmem lazımmış her an müsait olamayabilirmiş. Sistem randevusu değil yani. Hemşire hanımefendiden randevu alıcaz şahsen
Başka bebekler de varmış günde belirli sayıda bebekle ilgileniyormuş.
Başka bebeklerle de böyle ilgileniyorsa muhtemelen bütün gün oturuyor.
Ya da gerçekten başka bebeklerle de ilgileniyor beni bi listesi falan varsa eklemeyi unuttu iyi tarafından bakarsak.
Ama telefonuma cevap vermemesi garip bu durumda
Cok kalabalık heralde başka açıklaması olamaz.
Bizim hemşire bir dahaki aşı için takvime yazıyor tarihi bizde ona göre gidiyoruz. Zaten günü geldiğinde de mesaj atıyor.
Neyse bir de 6.ayinda devlet aşısı var sonra 1 yaşına kadar rahatsın
Yok canim nebülizatör demedi yeni başlamış dedi ilaç verdi zaten daha yeni doktordaydik İlacıda içmiyor sütüne koydum gelince baya sıcak etmişiz zaten içeriyi. çok terliyor az içiyor iştah azalır zorlama aspire eder dedi Zaten sürekli genzine kaçiyor napacaksam idrarı baya az ve koyu olmuş bir de sivi kaybi olacakCok gecmis olsun canim. Bronşit olduysa ona su hava makinesinin adı neydi ondan kullanırsan ilerlemiyor benim bildiğim. Zaten doktor söylemiştir.
Aşı için randevu alınmıyor canim sadece giriş yaptırman yeterli. Aşıyla ilgilenen hemşire çünkü doktorluk işiniz yok.
Ama tabi senin anlattığına göre sizin asm de her an her şey olabilir
Cok üzüldüm canim insallah bir an önce toparlar yavrucak.Yok canim nebülizatör demedi yeni başlamış dedi ilaç verdi zaten daha yeni doktordaydik İlacıda içmiyor sütüne koydum gelince baya sıcak etmişiz zaten içeriyi. çok terliyor az içiyor iştah azalır zorlama aspire eder dedi Zaten sürekli genzine kaçiyor napacaksam idrarı baya az ve koyu olmuş bir de sivi kaybi olacakbaşka doktora götürücem söyledim ilerlerse bakariz dedi ilerlemesi muhtemel ben de o telaşla başka doktora gidemedim
Sağol canimCok üzüldüm canim insallah bir an önce toparlar yavrucak.
Hırıltılı nefesi var mıydı? Genelde o bronşit belirtisi oluyor çünkü.
Bir de burun akıntısı iyi derler bu durumda akmazsa da çekmek lazım
Cok üzüldüm canim insallah bir an önce toparlar yavrucak.
Hırıltılı nefesi var mıydı? Genelde o bronşit belirtisi oluyor çünkü.
Bir de burun akıntısı iyi derler bu durumda akmazsa da çekmek lazım
Canim bebeğinin yattığı odaya bir büyük kase sıcak su koy veya bir büyük havluyu islat kaloriferlerden uzak bir yere koy o da nemli kalsın daha rahat nefes alır.Sağol canimİnşallah
Hırıltısı hep vardi ondan anlayamadim burnuda akmıyor her gün çekiyodum şimdi yatmadan yine çektim
Poposunu yıkamaya banyoya çikariyoduk ablasıda gripti oradan kapti iyice
Sivi kaybida oldu su vericem şimdi inşallah geçer beklemiycem evde kötüleşmesini yarın tekrar giderim
Bronşit hiriltisi olsa anlarsın canim onunla birlikte öksürük kırgınlık iştah kaybı vs de olur gribe benzer yani.Wings06 çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır.
LesaM bizim kızın da sesli nefesi oluyor ilk uyuduğunda bazen ama derin uykuya dalınca sessizleşiyor. Bizimki çok genzine süt kaçırıyor her emişinde. ben hırıltının sebebi o diye düşünmüştüm. Acaba hasta olabilir mi?
C ceylin1907 yaa lütfen güzel haberler getir bize bir dahaki sefere. Sen olumsuz yazdıkça kahroluyorum resmen. Küçücük bebeği var iki evlat var annenin yerini kim tutabilir? Allahım evlatlarının yüzüne baksın onlara bağışlasın. Ya Şafi falan okusak bizde. Elimizden duadan başka bir şey gelmez bu durumda
Gecmis olsun cnm ben ilk kizimda cok cektim daha 3 haftalikken rsv virusunu kapmisti 3 hafta hastahanede kalmistik cok kotu bronsit olmustu .. malesef eve gelen ziyaretcilerden kapmisti. Ama bronsitte baslangic olsa bile ( aerosol ) buhar seklinde ilac tedavisine baslanir.. bu bebegi cok rahatlatir ve hiriltisini aninda keser. Doktorun yazmadimi bunu cnm? cogunlukla ilaclar attrovent, budesonide ( az bi dozda ) ve ventolin icerikli olur gerekirse fisyolojik suda katilir ve 10 dkk boyunca bebege verilirSağol canimİnşallah
Hırıltısı hep vardi ondan anlayamadim burnuda akmıyor her gün çekiyodum şimdi yatmadan yine çektim
Poposunu yıkamaya banyoya çikariyoduk ablasıda gripti oradan kapti iyice
Sivi kaybida oldu su vericem şimdi inşallah geçer beklemiycem evde kötüleşmesini yarın tekrar giderim
Yok canim nebülizatör demedi yeni başlamış dedi ilaç verdi zaten daha yeni doktordaydik İlacıda içmiyor sütüne koydum gelince baya sıcak etmişiz zaten içeriyi. çok terliyor az içiyor iştah azalır zorlama aspire eder dedi Zaten sürekli genzine kaçiyor napacaksam idrarı baya az ve koyu olmuş bir de sivi kaybi olacakbaşka doktora götürücem söyledim ilerlerse bakariz dedi ilerlemesi muhtemel ben de o telaşla başka doktora gidemedim
Bende parmak emmeye başladığında emzik vermeye başladım cnm parmağı bıraktı emzikle uyurkenBugün benim kızda sol elinin baş parmağına taktı kafayı sürekli emiyor ben çıkarıyorum o koyuyorinş alışmaz
Allah ailesine bağışlar inşaallah epeydir girmiyordu rahatsızlığı vardı belkide acil şifalar olsun çabuk uyanabilsin inşaallahKızlar iyi akşamlar
Maalesef demetten (Elayagiz) iyi haberler yok bu hafta da uyanmazsa bitkisel hayata girecekmiş
Cnm biz yoğunbakıma yatıran doktora gidiyoruz hala kontrole. Tahlil ultrason zamanlarında devlete tmiştik ilgi gerekmiyor zaten işimizi gördürmüştük. Senin doğum hastanen biraz kötüydü galiba ama doktor iyiyse o daha iyi tanır bebişini en azındanDevlete gittik ya mecbur kalıyoruz gitmeye burda özelde sadece bi muayeneye 250 lira alıyorlar bir de tahlil mahlil röntgen isterlerse bin lirayı buluyor biz de karşılayamıyoruz onu malesefartık içimize sinen birini bulana kadar doktor doktor dolaşıcaz ben de istiyorum ki 1 doktorumuz olsun sürekli ona gidelim her defasında siz kimsiniz nerden geldiniz muhabbeti yaşamayalım diyorum ama hiç biri doğru düzgün ilgilenmiyor
2gündür bizimkide gündüz huzursuz sürekli ısırma elini boğazına sokma derdinde uykusu hep ayaktaydı. Ama gece 1 kere kalktı dediğin gibi yorgunluktan belki gündüz diş ağrısı çekiyor gece dinleniyor belki dedim artıkSarp dün gece 5 saat uyudu bu gece de 6 saat uyudu deliksizbugün bütün gün dışarıdaydık gerçi doğru düzgün de uyuyamadı sadece bir defa 2 saatliğine uyudu ondan sonra yarım saat kestirdi bi defa daha. Eve gelince banyo yaptırıp yatırdım düzene mi giriyor yoksa yorgunluktan mı bilemedim ama inşallah böyle devam ederiz
Ben de en başta sarpı hayata döndüren ilk müdahale eden yoğun bakıma alan doktora gittim aslında ama kadın ne bizi dinliyor ne sorularımıza yanıt veriyor ne şunu yapın bunu yapın diyor öyle çocuğu minciklayip tamam biseyi yok deyip yolluyor ondan başka doktor aramaya başladımCnm biz yoğunbakıma yatıran doktora gidiyoruz hala kontrole. Tahlil ultrason zamanlarında devlete tmiştik ilgi gerekmiyor zaten işimizi gördürmüştük. Senin doğum hastanen biraz kötüydü galiba ama doktor iyiyse o daha iyi tanır bebişini en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?