2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Randevu derken onunla sözleşip gitmem lazımmış her an müsait olamayabilirmiş. Sistem randevusu değil yani. Hemşire hanımefendiden randevu alıcaz şahsen
Başka bebekler de varmış günde belirli sayıda bebekle ilgileniyormuş.
Başka bebeklerle de böyle ilgileniyorsa muhtemelen bütün gün oturuyor.
Ya da gerçekten başka bebeklerle de ilgileniyor beni bi listesi falan varsa eklemeyi unuttu iyi tarafından bakarsak.
Ama telefonuma cevap vermemesi garip bu durumda

Cok kalabalık heralde başka açıklaması olamaz.
Bizim hemşire bir dahaki aşı için takvime yazıyor tarihi bizde ona göre gidiyoruz. Zaten günü geldiğinde de mesaj atıyor.
Neyse bir de 6.ayinda devlet aşısı var sonra 1 yaşına kadar rahatsın

Bizim çocuk doktorumuz haftalık kilo takibi istiyor artık. Her hafta çekeceğiz birbirimizi mecburen. Eve tartı alıp psikolojimi bozmak istemiyorum

Yok canim nebülizatör demedi yeni başlamış dedi ilaç verdi zaten daha yeni doktordaydik İlacıda içmiyor sütüne koydum gelince baya sıcak etmişiz zaten içeriyi. çok terliyor az içiyor iştah azalır zorlama aspire eder dedi Zaten sürekli genzine kaçiyor napacaksam idrarı baya az ve koyu olmuş bir de sivi kaybi olacak başka doktora götürücem söyledim ilerlerse bakariz dedi ilerlemesi muhtemel ben de o telaşla başka doktora gidemedim

Cok üzüldüm canim insallah bir an önce toparlar yavrucak.
Hırıltılı nefesi var mıydı? Genelde o bronşit belirtisi oluyor çünkü.
Bir de burun akıntısı iyi derler bu durumda akmazsa da çekmek lazım

Sağol canimİnşallah

Hırıltısı hep vardi ondan anlayamadim burnuda akmıyor her gün çekiyodum şimdi yatmadan yine çektim

Poposunu yıkamaya banyoya çikariyoduk ablasıda gripti oradan kapti iyice

Sivi kaybida oldu su vericem şimdi inşallah geçer beklemiycem evde kötüleşmesini yarın tekrar giderim

Wings06 çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır.
LesaM bizim kızın da sesli nefesi oluyor ilk uyuduğunda bazen ama derin uykuya dalınca sessizleşiyor. Bizimki çok genzine süt kaçırıyor her emişinde. ben hırıltının sebebi o diye düşünmüştüm. Acaba hasta olabilir mi?

C ceylin1907 yaa lütfen güzel haberler getir bize bir dahaki sefere. Sen olumsuz yazdıkça kahroluyorum resmen. Küçücük bebeği var iki evlat var annenin yerini kim tutabilir? Allahım evlatlarının yüzüne baksın onlara bağışlasın. Ya Şafi falan okusak bizde. Elimizden duadan başka bir şey gelmez bu durumda

Canim bebeğinin yattığı odaya bir büyük kase sıcak su koy veya bir büyük havluyu islat kaloriferlerden uzak bir yere koy o da nemli kalsın daha rahat nefes alır.
Bronşit hiriltisi olsa anlarsın canim onunla birlikte öksürük kırgınlık iştah kaybı vs de olur gribe benzer yani.

Gecmis olsun cnm ben ilk kizimda cok cektim daha 3 haftalikken rsv virusunu kapmisti 3 hafta hastahanede kalmistik cok kotu bronsit olmustu .. malesef eve gelen ziyaretcilerden kapmisti. Ama bronsitte baslangic olsa bile ( aerosol ) buhar seklinde ilac tedavisine baslanir.. bu bebegi cok rahatlatir ve hiriltisini aninda keser. Doktorun yazmadimi bunu cnm? cogunlukla ilaclar attrovent, budesonide ( az bi dozda ) ve ventolin icerikli olur gerekirse fisyolojik suda katilir ve 10 dkk boyunca bebege verilir

O zmn bizim iyi mi ? Bkalim bugn 4 aylık olduk ama rota aşısı üzerinden 1 ay geçmesi gerek o yüzden pazartesi gideceğiz kontrole.

Bu arada beslenme işini ben çözemiyorum uykudn kalkıyor emiyor 1 saat geçiyor emiyor uyuyor. Uyanıyor emiyor derken akşam uyku vakti geliyor 1 saat memedeyiz ve uykuya geçiyor. Siz nasıl uzattiniz beslenme arasını ? Bizim hiç 2 saatten fazla uyanık kalamiyor ..

Eklentiler

• IMG_20211008_014051.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 49

Yaa kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun canım

kızlar ben mamayı çoktandır bıraktım ama kendi sütümü gün içinde toplayıp gece yatmadan veriyorum hala. bazen 100 ml bazen 140 ml değişiyor. Bazen gece uykusuna dalarken zorlanıyordu bu şekilde doyurunca dalması daha kolay oldu yanlış mı yapıyorum acaba.

Cnm biz yoğunbakıma yatıran doktora gidiyoruz hala kontrole. Tahlil ultrason zamanlarında devlete tmiştik ilgi gerekmiyor zaten işimizi gördürmüştük. Senin doğum hastanen biraz kötüydü galiba ama doktor iyiyse o daha iyi tanır bebişini en azından

2gündür bizimkide gündüz huzursuz sürekli ısırma elini boğazına sokma derdinde uykusu hep ayaktaydı. Ama gece 1 kere kalktı dediğin gibi yorgunluktan belki gündüz diş ağrısı çekiyor gece dinleniyor belki dedim artık

Wings06 canım evin doğalgazlıysa düşük derecede aç bence klima çok yararlı bir şey değil havayı kurutuyor tek odada çalıştırıyorum demiştin sanki başka odaya çıkardığında o kadar sıcaktan soğuğa üşür
Bende bir kaç defa açtım klimayı ama benim klima salonda bütün kapılar açık her yere gidiyor sıcaklık ama gece serin oluyor diye artık kombiyi açtım daha rahat böyle
Kışın sobalı evlerdede maalesef çok olur bir arkadaşım çocuğu sürekli bronşit olduğu için taşınmak zorunda kaldı kombili bir eve doktorun dediği ne çok terleticeksin ne de üşütüceksin kilit nokta bu
Ay çok uzun yazdım kusura bakma canım

Ben de en başta sarpı hayata döndüren ilk müdahale eden yoğun bakıma alan doktora gittim aslında ama kadın ne bizi dinliyor ne sorularımıza yanıt veriyor ne şunu yapın bunu yapın diyor öyle çocuğu minciklayip tamam biseyi yok deyip yolluyor ondan başka doktor aramaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…