2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Size ben cocuk büyümekte duydugum en fenasını soylim Mert çok kusuyor ya annem bir gün görüntülü aramada dayısının ayağını oglanin ağzına sürersen kusmasi biter dedi eskiden öyle yaparlarmis
O sirada yanında bir kadın daha vardı o da aynisini söyledi ben de saçmalamayın o nasıl iş dedim kadın da aman siz ne citkirildimsiniz öyle hassas çocuk büyütülür mu dedi alın burdan yakın

Kızlar sizin bebeler gündüz kaç kez uyuyor bizimki 2 kere uyuyor. Kizimi bu aylarda 3 kez uyuturdum ama bunda o düzeni tutturamadım.
Valla 4 defa yada 5 defa uyuyor biri de uzun uyku oluyor. Sabah 7 e kalkıyor akşam 8 de en geç gece uykusuna geçiyor .
Saymadim ama suan ikinci uykuya daldi 5 kez uyuyor sanirim
Kızlar sizin bebisler elbise giydirirken de ağlıyor mu bizim ki hic sevmiyor ama gunde 4 5 kez nerdeyse degistiriyorum turukleri kusmuklari bitmiyor
Nefret ediyor üst giydirmekten. Çıplak kalacak hep
Yaa bunu soracaktım doktora baka ikidir unutuyorum bende. En geç ne zaman yaptırılmalı acaba bende bilgi istiyorum kızlar
7.ay dedi bize doktor. İnternette 280 TL yazıyor ama geçen biri burda 600 TL yazdı. Dolar ile geldiği için ülkeye dogruda olabilir

9 da uyuyor aslında ama uyanıyor geri canim bide sürekli süt verdiğim için sabahta sekiz gibi kalkar succulentaski zim bebeğide beslemek aşiri zor ya şimdi hasta zaten cani istemiyor

Bunu da mı eczaneden alıyoruz bi sordurtayım akşama madem

İyi ki izinsiz alip sokmuyolar ağzina tövbee

Ya bu kolum bu sefer daha mı çok ağrıdı nedir covid aşısı olmuş kadar ağır geldi kalkmıyor başka 3.doz olan olmadı mı hiç?

Denerim valla gahahhahah
Bizim dayımız da çok kusardı. Elimizde poşetle limonla taksiye biniyorduk koca çocuktu. Taksicinin teki benzin içirmeye kalktı valla geçiyor diye

Benim bir de 3 yaşında kızım olduğu icin bu düzen işime geliyor kizlar ama bakalım yapabilirsem 3 uyku yaparım degilse pek sabrım da olmuyor aslında uğraşmaya.
Neyse zamanla duruma bakarim
Aynen işte ben de kaldıramıyorum biliyor musun akşam geç yatmasını.gündüz uzun uyusa da ben zaten hep ayaktayım koşturma içerisinde,akşam da geç yatınca ben de mahvoluyorum diğer çocuklarımda,üstüne ödevleri oluyor ilgi istiyorlar ve benim ayaklar daha fazla dayanmıyor ayakta kalmaya.diyorum sabret bu son

Denerim valla gahahhahah
Bizim dayımız da çok kusardı. Elimizde poşetle limonla taksiye biniyorduk koca çocuktu. Taksicinin teki benzin içirmeye kalktı valla geçiyor diye
Hahaha benzin ne ya bizim dayı ayağı ondan iyiymis
Hep derim ben akşam 9dan sonra etrafta çocuk görmek istemiyorum diye

Denerim valla gahahhahah
Benzin koklat dese anlayacağım yine bi ama içirmek nedir ya temiz içerikli benzin türevi içermeyen onca şey boşuna o zaman

Kizlar dun kan ilacini kullandik bugun kaka da kan parcalari var sanki normal mi

Bunu da mı eczaneden alıyoruz bi sordurtayım akşama madem
Valla eczane de 311 TL idi rota ben hastanede yaptırdım 260 a . Hastaneler anlaşmalı olduğu için dozu uygunaa alıyorlar sanırım. Gerçi muayene ücreti de oluyor aynı hesaba denk geliyordur ben 15 TL verdiğim için hastane daha cazip gelmişti. Bunu da sorucam hastaneye ayrı eczaneye ayrı. Kızımda doktoru yapmıştı 218 vermstim .

Gece mi sürekli süt veriyorsun cnm? Kaç saatte bi uyanıyor ki?
Ona birakirsan hiç içmez gibime geliyor üç dört saat uyuyodu küçükken bile ben de üç saate bir sağiyorum en geç içmezse sürekli veriyorum anca bitiriyor bilmiyorum bıktı mı tiksindi mi bu ay hiç kilo almamiş şimdi başka doktora gittik

Rotaya 370 vermiştik biz sen ucuz buluyorsun maaşallah hangi eczaneye gittin bende gideyim:)menenjitide mi sağlık ocağı yapmıyor onada mı doktora gideceğiz ki?

Gündüz içmesi normalse gece zorlama bence uykusunu alsın. Uykuda beslenmek kadar önemli ki onu da az uyuyor diyorsun. Uykusunu iyi alınca sütünü de güzel içer bence. Bırak 4 5 saatte uyuyabilir bizimde öyle uyanıyor şuan geceleri.

Doktordan geldik kilo alimi durmuş öyle söyledi yeni gittik bu doktora
Ek gida başlayin dedi mama verme dedi bu süreçte çok yıprandi terledi bizde çok sıcak tuttuk galiba
Sizce mamamı ek gida mi ama sütte var sağiyorum
Sağma kilo aldirmaz dedi ya bir de iki hafta sonra değerlendirecekmiş alerji konusunuda
Çok ısrar ettiğim için bıktı mı ki kizlar bırakicam artik sağlik ocağina gittik bide orası baksın diye 200 gr almiş
Ekliyorum verdiği tarifleri

Eklentiler

• image.webp
    76 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    59 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…