2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Demir genel olarak kabızlık yapar ya ocean yapmadı mı sizde canım? Ben de dinlemiyim bu kez doktoru dediğin gibi perişan oldu çocuk

Yok yapmadı bunlar farklı formlarda. Hamileyken kendim de sağlık ocağının kullandığı takviyeyi kullanamadım kabızlık yapıyordu. Sidefer ve venatura kullandım hiçbir şey olmadı.

Kızlar benim alişim bayağıdır meme almıyordu. Bugün dışarı çıktık ağlama krizi geldi uyumuyor yoruldu biberon almıyor. En son memeye koydum allahım yavrum nasıl rahatladı. Emdi cup cup uyudu kaldı ya. Hala emzirebiliyorum nadir de olsa

Sık sık emzir cnm, dicem ama o zaman bağımlı oluyolar yaa ama olsun ya, emmemesindense bağımlı olmasına razıyım

Sık sık emzir cnm, dicem ama o zaman bağımlı oluyolar yaa ama olsun ya, emmemesindense bağımlı olmasına razıyım

Ah keşke emse valla indirmicem memeden. Emince diyet motivasyonu geldi. Dışarıda yemeğe gidiyorduk. Diyetimi bozacaktım. Eşime dedim ki diyeti bozucam bikaç gün mama veririm sütümü dökerim. Emince dedim yok eve sür diyet devam

Ne güzel bir duygu bende gunduzleri uykuda ve uykuluyken veriyorum meme tam uyanikken beni görmüyor

Canim bende kan ilacı kullandığımda bezinde kırmızı lekeler gördüm ertesi gün de baya kahveydi kakasi.
Bu lekenin alerjiden olduğunu da düşünmüyorum çünkü ben ek gıdaya başladım süt ve yumurta da verdim hiçbir şey olmadı. Bende asm.nin verdiği ilacı kullanıyordum ama artık ocean alicam

Yok yapmadı bunlar farklı formlarda. Hamileyken kendim de sağlık ocağının kullandığı takviyeyi kullanamadım kabızlık yapıyordu. Sidefer ve venatura kullandım hiçbir şey olmadı.

Hamileyken de çok çekmiştim ya ben demir ilacını bırakınca rahatladım kendim doktor da başka ilaç önermemişti. Bi 10 gün bırakayım bebeği ilaç vermiyim sonra ben de oceanla devam edeyim o zaman. Saat başı ağlayarak uyanıyor hala hiç de gaz çıkaramadı bakalım umarım kısa sürede normale döner. LesaM sizde sıkıntı olmadı sanırım değil mi?

Bizde kabızlık sorunu olmadı ama sürekli mizmiz ve ağlak halde özellikle uyurken. Gece uykusuna bile rahat yatamıyor kullandığımızdan beri Kesinlikle demirden olduğunu anladım.

Bizde kabızlık sorunu olmadı ama sürekli mizmiz ve ağlak halde özellikle uyurken. Gece uykusuna bile rahat yatamıyor kullandığımızdan beri Kesinlikle demirden olduğunu anladım.
Anladım canım hemen düzelsinler umarım

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş maalesef, pipi ucı darmış, o etkilemiştie diye
Geçmiş olsun canım nasıl anlaşıldı
Ya bize ferrum yazmışlar ama almadım bu ay değil de gelecek ay sidefer alıp başlamayı düşünüyorum veyada tahlil yaptırıp karar vereceğim
Oyy ne güzel

Kan değerlerine baktırmak da mantıklı bir seçenek aslında. Ben doktora güvenmeyi seçtim ama iyi yapmamışım.

Canım iştahsız emmiyor meme reddi var kilo alımı yavaş. Bir de kusmaya başlamıştı, doktor şüphelendi

Kesinlikle canım.sahsen ben emzirmeye çalışmaktan artık yildim.emzirmeye dair aklımda en küçük güzel bi anı kalmicak ya.hep ağlama zorlama kafayı geri atma vs( çocuğu istekle emen annelere resmen imreniyorum.emerken bol bol emzirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…