Gündüz kaçta uyuyor ? Kaç saat uyuyor ?Banyo yaptırıyorum emziriyorum üstüne 4 ölçek mama veriyorum 4-5 akşamdır sobayı yakıyoruz içerisi sıcacık uyuttuktan sonra da eşimle ben odadan çıkıp başka odaya gidiyoruz iyice dalsın diye ama 1 saat sonra mutlaka uyanıyor
Rabbim yardımcın olsun canım . umarım bir an önce feraha çıkarsın .Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim kim nasıl bilmiyorum inş hepiniz iyiysinizdir ben pek iyi sayılmam ama iyi olmak için mücadele ediyorum çok yorgunum bu yıl Rabbim bana evlat verdi o konuda çok mutluyum şükür problemler çok 2021 ağır bir yıl oldu evladım da lekeler vardı daha önce söylemişdim hatırlayan vardır belki tahlil verdik genetiğe NF 1 deniliyor çok üzülüyorum şükürde ediyorum herşey allahdan ondan gelen başım gözüm üstüne belirsinizki eşden ihanete ugradım onu ahirette bıraktım allaha havale ettim annem babamın evliliği çatırdıyor ona da sabredip sakin kalmaya çalışıyorum sütüm kesildi emziremiyorum arada ki sıkıntıları saymıyorum herkesde var bana dua edin lütfen nefes alırken bile içim acıyor ağlamaktan yastıklarım ıslanıyor ve ben bu olanlara hiçbirşey yapamıyor içinde yaşamak için mücadele ediyorum evlatlarımı büyütmek için her sıkıntı geçermiş Rabbim kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş bunla avunuyorum benide duanıza katın hakkınızı helal edin
Allah içini ferahlatsın derdine derman versin şifa versin inşallah .Eşin için birşey diyemem allah sana sabır ve güç versin . Allah hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş canım benim arada yaz sana morel olmaya çalışalım biz burda abla kardeş arkadaş olduk elimizden bişey gelirse ne mutlu bize . ÖpüyorumSelam kızlar uzun zaman oldu giremedim kim nasıl bilmiyorum inş hepiniz iyiysinizdir ben pek iyi sayılmam ama iyi olmak için mücadele ediyorum çok yorgunum bu yıl Rabbim bana evlat verdi o konuda çok mutluyum şükür problemler çok 2021 ağır bir yıl oldu evladım da lekeler vardı daha önce söylemişdim hatırlayan vardır belki tahlil verdik genetiğe NF 1 deniliyor çok üzülüyorum şükürde ediyorum herşey allahdan ondan gelen başım gözüm üstüne belirsinizki eşden ihanete ugradım onu ahirette bıraktım allaha havale ettim annem babamın evliliği çatırdıyor ona da sabredip sakin kalmaya çalışıyorum sütüm kesildi emziremiyorum arada ki sıkıntıları saymıyorum herkesde var bana dua edin lütfen nefes alırken bile içim acıyor ağlamaktan yastıklarım ıslanıyor ve ben bu olanlara hiçbirşey yapamıyor içinde yaşamak için mücadele ediyorum evlatlarımı büyütmek için her sıkıntı geçermiş Rabbim kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş bunla avunuyorum benide duanıza katın hakkınızı helal edin
Amin hiçbir yere gitmedim canım burası benim evim hatayı yapan gider ona karşı çok kırgınım hiç affedemiyor affetmeyecegim yaptıgı hatanın farkında kendisi ama neye yarar ölen geri gelmiyor o misaliRabbim içini ferahlatsın kolaylıklar nasip etsin inşallah. Çok çok zor bir durum ne desek boş ancak dua edebiliriz. eşinle durumun nasıl ailenin yanına mı gittin.
Çok amin canımRabbim yardımcın olsun canım . umarım bir an önce feraha çıkarsın .
Amin canımAllah güç kuvvet sabır versin sana canım
Yaşadıkların çok zor
Tez zamanda selamete çıkarsın inş
Allah razı olsun canım çok amin inşallah yazmaya çalışacağım insan mutlu değilken çok fazla konuşamıyor paylaşamıyor kalbinden geçenleri anlatamıyor o yüzden uzak kaldım arada gelirim inşallahAllah içini ferahlatsın derdine derman versin şifa versin inşallah .Eşin için birşey diyemem allah sana sabır ve güç versin . Allah hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş canım benim arada yaz sana morel olmaya çalışalım biz burda abla kardeş arkadaş olduk elimizden bişey gelirse ne mutlu bize . Öpüyorum
Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim kim nasıl bilmiyorum inş hepiniz iyiysinizdir ben pek iyi sayılmam ama iyi olmak için mücadele ediyorum çok yorgunum bu yıl Rabbim bana evlat verdi o konuda çok mutluyum şükür problemler çok 2021 ağır bir yıl oldu evladım da lekeler vardı daha önce söylemişdim hatırlayan vardır belki tahlil verdik genetiğe NF 1 deniliyor çok üzülüyorum şükürde ediyorum herşey allahdan ondan gelen başım gözüm üstüne belirsinizki eşden ihanete ugradım onu ahirette bıraktım allaha havale ettim annem babamın evliliği çatırdıyor ona da sabredip sakin kalmaya çalışıyorum sütüm kesildi emziremiyorum arada ki sıkıntıları saymıyorum herkesde var bana dua edin lütfen nefes alırken bile içim acıyor ağlamaktan yastıklarım ıslanıyor ve ben bu olanlara hiçbirşey yapamıyor içinde yaşamak için mücadele ediyorum evlatlarımı büyütmek için her sıkıntı geçermiş Rabbim kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş bunla avunuyorum benide duanıza katın hakkınızı helal edin
Gündüz kaçta uyuyor ? Kaç saat uyuyor ?
Biz 9-11 uyutuyoruz
14-16 uyutuyoruz
Sonra 17:30 de yarım saat uyutuyoruz 18:00 kadar
Sonra 20:00 de bu şekilde uyuyor
Bu aralar iyice şaştı uykusu ama genelde 10-12 sonra 2 buçuk 4 ondan sonra 6-7 uyuyor 9 buçuk gibi de gece uykusuna yatırıyorumGündüz kaçta uyuyor ? Kaç saat uyuyor ?
Biz 9-11 uyutuyoruz
14-16 uyutuyoruz
Sonra 17:30 de yarım saat uyutuyoruz 18:00 kadar
Sonra 20:00 de bu şekilde uyuyor
Son uykusu 30 dakka daha fazla tutma çünkü gece uykusundan çalıyor . Bende öyle yapıyordum burdaki kızlar bana kısa tut dedi ve en gece uykusundan önce en az 2 saat hatta üç saat uyanık kalması lazım ki tam uykuya dalsın dene bak bakalım :)Bu aralar iyice şaştı uykusu ama genelde 10-12 sonra 2 buçuk 4 ondan sonra 6-7 uyuyor 9 buçuk gibi de gece uykusuna yatırıyorum
Aaa o nasıl oluyo ya daha neler duyacaz . çok geçmiş olsun canım .inşallah bişey çıkmaz .nasıl anlıyomş ki dr onu bende bi turlu göz kontrolune götüremdmKızlar aşırı mutsuzum kendimi bi bıraksam hüngür hüngür aglicam ama tutuyorum. Bugün öyle kontrole götürdük sarpı doktor gözündeki titremeyi fark etmedin mi hiç dedi gerçekten hiç fark etmemiştim gözünde titreme varmış ve ciddi bir sorunmuş nörolojiye yönlendirdi beyinde bir hasar var mı baksınlar dedi 2 aydır kafasını tutarak ağlıyor bu çocuk 5 tane doktora gösterdim hiç bir şeyi yok deyip yolladılar bundan mı acaba kahroldum 2 aydır bunun acısını mı çekiyormuş bu çocuk daha küçücük ya
Canım 2 gözü de hızlıca sürekli sağ sol yapıyor nistagmus adı videoları varAaa o nasıl oluyo ya daha neler duyacaz . çok geçmiş olsun canım .inşallah bişey çıkmaz .nasıl anlıyomş ki dr onu bende bi turlu göz kontrolune götüremdm
Nasıl anlarız ki canım daha bebek sonuçta kendını suçlama. İnşallah bişey çıkmaz .Canım 2 gözü de hızlıca sürekli sağ sol yapıyor nistagmus adı videoları var
Kızlar aşırı mutsuzum kendimi bi bıraksam hüngür hüngür aglicam ama tutuyorum. Bugün öyle kontrole götürdük sarpı doktor gözündeki titremeyi fark etmedin mi hiç dedi gerçekten hiç fark etmemiştim gözünde titreme varmış ve ciddi bir sorunmuş nörolojiye yönlendirdi beyinde bir hasar var mı baksınlar dedi 2 aydır kafasını tutarak ağlıyor bu çocuk 5 tane doktora gösterdim hiç bir şeyi yok deyip yolladılar bundan mı acaba kahroldum 2 aydır bunun acısını mı çekiyormuş bu çocuk daha küçücük ya
Şimdi baktım biraz ama tedavisi olan bir şey sanırımCanım 2 gözü de hızlıca sürekli sağ sol yapıyor nistagmus adı videoları var
8 Kasıma randevu verdiler şehir hastanesindenŞimdi baktım biraz ama tedavisi olan bir şey sanırım
Ne zaman götüreceksin nörolojiye canım bizide haberdar et mutlaka
Bence mutlaka göze de götür çünkü bir çok çeşidi varmış okuduğum kadarıyla
Geçen gün eşimi aradım defolup gidicem bu evden dedim cok beceriyorum gibi bir de 2.yi yaptik diye baya soylendim sinirimden.
O da gelir gelmez bana yardım etti falan ama bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum bu evde. alıp başımı gidesim geliyor. İnsanlar kaç cocuga bakıyor ben 2 sini beceremiyorum diye.
Esjm geliyor 2 dk sallıyor cocuk uyuyor ben yarim saat sallıyorum aglayip duruyor. İlk 4 ay rahattı ama bizimki zivanadan cikti iyice
Valla canım çalışırken bana temizliğe gelen bi kız vardı 5 çocuğu var. Mesaj attım ona ilk kolik zamanlarımızda sen nasıl baktın 5 taneye deliricem diye. Biberona anason çayı doldur daya ağzına dedi.
Millet böyle bakıyor heralde kaç çocuğa diye kendimi avutuyorum ben de..
bende eşimle buna benzer bir şey yaşadım gece maça gitti o evden çıktığı gibi ağlamaya başladı benimki ama nasıl ağlamak yani morarıyor resmen neler neler yaptım susmadı 1 saat aralıksız ağladı yorgunluktan uyuya kaldı telefonu elime aldım saydırdımda saydırdım hakkımı helal etmiyorumlar ben annemin evine gidicemler o gelene kadar sinirimden bayada ağladım gözlerim balon olmuş geldi beni sakinleştimeye çalıştı baya ama gece sinir küpüydüm gelip sarılmaya çalışıyor itip bağırıp duruyorum ilk defa beni böyle gördü şehir dışına falan gidecekti gece hepsini iptal etmiş. sabaha kadar kesin bir şekilde annemlere gidecektim tek bakamıyorum diye sabah sakinleştim ama eşimin moral sıfır özür diledim dedim sen susturabiliyorsun diye sana sinirlendim dedim düşünki ben dışarı çıktım çocukda açlıktan ağlıyor sen bana sinirlenmezmisin dedim. Bana hak veriyor zaten çoğunlukla evde olduğu için çocuğun durmadığını görüyor ama o bir şekilde sakinleştirip uyutabiliyor şaşıp kalıyorum cidden.
Bu devletin randevu sistemi beni deli ediyor zaten.Tamam çok yoğun ama bir çare bulmaları gerekiyor ya8 Kasıma randevu verdiler şehir hastanesinden
Bizim kiracının 3 tane peşpeşe çocuğu oldu. Nasıl yaptın zor olmadı mı üç küçük çocukla uğraşmak diyorum yoo diyo. Mesela hastalanınca bebek napıyodun diyorum hiçbişey dedi. Öyle sabaha kadar inleyip tıkanıp duruyormuş çocuk. Ben bi kere burnu tıkandı diye oturup ağlamıştım sabaha kadar başında beklemiştim nefessiz kalır falan diye o zamanlar burun aspiratörüm yoktu zaten sabah ilk iş ondan almıştım. Yani demem o ki çocuğa bakmaktan kasıt sadece karnını doyurayım altını değişeyim se evet çocuk bakmak kolay. Ama biz herşeyiyle ilgilenmeye çalıştığımız için zorlanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?