2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gündüz kaçta uyuyor ? Kaç saat uyuyor ?
Biz 9-11 uyutuyoruz
14-16 uyutuyoruz
Sonra 17:30 de yarım saat uyutuyoruz 18:00 kadar
Sonra 20:00 de bu şekilde uyuyor

Rabbim yardımcın olsun canım . umarım bir an önce feraha çıkarsın .

Allah içini ferahlatsın derdine derman versin şifa versin inşallah .Eşin için birşey diyemem allah sana sabır ve güç versin . Allah hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş canım benim arada yaz sana morel olmaya çalışalım biz burda abla kardeş arkadaş olduk elimizden bişey gelirse ne mutlu bize . Öpüyorum

Rabbim içini ferahlatsın kolaylıklar nasip etsin inşallah. Çok çok zor bir durum ne desek boş ancak dua edebiliriz. eşinle durumun nasıl ailenin yanına mı gittin.
Amin hiçbir yere gitmedim canım burası benim evim hatayı yapan gider ona karşı çok kırgınım hiç affedemiyor affetmeyecegim yaptıgı hatanın farkında kendisi ama neye yarar ölen geri gelmiyor o misali

Allah razı olsun canım çok amin inşallah yazmaya çalışacağım insan mutlu değilken çok fazla konuşamıyor paylaşamıyor kalbinden geçenleri anlatamıyor o yüzden uzak kaldım arada gelirim inşallah

Canım allah sana güç kuvvet versin. Çocuktan başka her şey herkes boş geliyor bana artık ama senin yaşadıklarını yaşamış birine bunu söylemek bir şey ifade etmez biliyorum. İhanete uğramak çok ağır. Anne baba konusuna hiç gitmiyorum bu yaştan sonra saçma sapan davranıp bizim onşara ebeveynlik yapmamızı bekliyorlar sanki. Anne babanın evlilik sorunları olmamalı artık ya. Offf ne bileyim. Sabır diliyorum sana. Geçecek inşallah

Gündüz kaçta uyuyor ? Kaç saat uyuyor ?
Biz 9-11 uyutuyoruz
14-16 uyutuyoruz
Sonra 17:30 de yarım saat uyutuyoruz 18:00 kadar
Sonra 20:00 de bu şekilde uyuyor
Bu aralar iyice şaştı uykusu ama genelde 10-12 sonra 2 buçuk 4 ondan sonra 6-7 uyuyor 9 buçuk gibi de gece uykusuna yatırıyorum

Kızlar aşırı mutsuzum kendimi bi bıraksam hüngür hüngür aglicam ama tutuyorum. Bugün öyle kontrole götürdük sarpı doktor gözündeki titremeyi fark etmedin mi hiç dedi gerçekten hiç fark etmemiştim gözünde titreme varmış ve ciddi bir sorunmuş nörolojiye yönlendirdi beyinde bir hasar var mı baksınlar dedi 2 aydır kafasını tutarak ağlıyor bu çocuk 5 tane doktora gösterdim hiç bir şeyi yok deyip yolladılar bundan mı acaba kahroldum 2 aydır bunun acısını mı çekiyormuş bu çocuk daha küçücük ya

Bu aralar iyice şaştı uykusu ama genelde 10-12 sonra 2 buçuk 4 ondan sonra 6-7 uyuyor 9 buçuk gibi de gece uykusuna yatırıyorum
Son uykusu 30 dakka daha fazla tutma çünkü gece uykusundan çalıyor . Bende öyle yapıyordum burdaki kızlar bana kısa tut dedi ve en gece uykusundan önce en az 2 saat hatta üç saat uyanık kalması lazım ki tam uykuya dalsın dene bak bakalım :)

Aaa o nasıl oluyo ya daha neler duyacaz . çok geçmiş olsun canım .inşallah bişey çıkmaz .nasıl anlıyomş ki dr onu bende bi turlu göz kontrolune götüremdm

Canım 2 gözü de hızlıca sürekli sağ sol yapıyor nistagmus adı videoları var
Şimdi baktım biraz ama tedavisi olan bir şey sanırım
Ne zaman götüreceksin nörolojiye canım bizide haberdar et mutlaka
Bence mutlaka göze de götür çünkü bir çok çeşidi varmış okuduğum kadarıyla

Bizim kiracının 3 tane peşpeşe çocuğu oldu. Nasıl yaptın zor olmadı mı üç küçük çocukla uğraşmak diyorum yoo diyo. Mesela hastalanınca bebek napıyodun diyorum hiçbişey dedi. Öyle sabaha kadar inleyip tıkanıp duruyormuş çocuk. Ben bi kere burnu tıkandı diye oturup ağlamıştım sabaha kadar başında beklemiştim nefessiz kalır falan diye o zamanlar burun aspiratörüm yoktu zaten sabah ilk iş ondan almıştım. Yani demem o ki çocuğa bakmaktan kasıt sadece karnını doyurayım altını değişeyim se evet çocuk bakmak kolay. Ama biz herşeyiyle ilgilenmeye çalıştığımız için zorlanıyoruz.

Bazen insana kriz anı geliyor gerçekten. Ben ne yaptım bu bebeği neden doğurdum diye hayatı sorguluyorum sonra kendimi teselli ediyorum çok şükür ki sağlığımız iyi. Allah korusun çocuğu engelli olanlar ne yapsın. bir yaşa kadar değil tüm ömür böyle ilgilenmek zorunda çok zor. Bazen zorlansamda sonra gidip bebeğime sarılıyorum öpüyorum ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum insan yetiştiriyoruz elbette zorluğu olacak çünkü.

8 Kasıma randevu verdiler şehir hastanesinden
Bu devletin randevu sistemi beni deli ediyor zaten.Tamam çok yoğun ama bir çare bulmaları gerekiyor ya
Bir arkadaşımın annesinin beyninde baloncuk gibi bir şey oluşmuştu acil ameliyat yapılması gerek demiş doktor ameliyat sırası almak istediler şaka gibi ama 1 yıl sonraya verdiler.Yahu acil diyorsun yok kafam almıyor ya valla almıyor

Evet bizimki alerjiden ve reflüden çok hırlıyor geceleri. Ben takmıyordum artık takacak o kadar şeyim vardı ki bu hafif kaldı. Eşim pimpiriklendi bu sefer de nefes alamıyor çocuk diye. Ebebekten bi hediye gelmişti sabahına avm açılır açılmaz koştur kıştur ebebeke gidip hediyeyi değiştirdi buhar makinesi aldı. Kakasında iki çizgi kan gördüm diye ortalığı birbirine kattım zaten siz gördünüz. Bu stres 5 kere çekilmez üzgünüm sürekli kakasına bak nefesini dinle uyku saatlerine dikkat et. Fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…