2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen canım amin sınavımızı yüzümüzün akı ile geçersiz inş Vekilim Allah

Maşallah anne sütü ne güzel yaramış kaç kilo doğdu bebişleriniz. Benim kız 4.140 doğdu 4 aylık kontrolde 6700 geldi sade anne sütü alıyor. Kilolu doğmasına rağmen sütüm yaramıyor demekki ya

Bizim burda da adamın safra kesesinden acil ameliyat olması gerekiyormuş ve Balıkesirde sadece 1 tane hastane yapıyormuş bu ameliyatı adamı ambulansa yüklemişler yollamışlar ameliyat olsun çok acil diye 40 gün sonraya gün vermişler benim annem de aynı şekilde safradan ameliyat olması gerekiyordu mecbur özelde ameliyat ettirdik 15 bin liraya

Yaşadıkların zor gerçekten Allah yardımcın olsun öncelikle.şunu hatırlatmak isterim sadece Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş demekki sen bunlarla baş edebilecek kadar güçlüsün,inşallah korkularınla sınav olmazsın
Çok geçmiş olsun canım inşallah senin de basit şeylerdir

Kızlar doktorumla görüştüm şimdi süt arttırmak için bestlak varmış kullananlar var mı günde 60 damla dedi ve bol su ve humana steal tea var dedi bilmiyorum hepsini bir kullansam çok olmazmı ya ..

Kuzum bizde anadan doğma anne değiliz ki sorunu bildikten sonra aaa ondan böyleydi demek çok kolay ama sorunu anlamamız zaman alabiliyor kendini suçlama sakın inşallah tedavisi vardır belkide düşündüğü gibi bişey değildir

İnşallah ya zaten eşimde de oğlumda da göz kapağı düşüklüğü var yarım açılıyor gözleri fark edemedim ki işte inşallah beyninde bir şey yoktur

Yoldasım aynı kiloda bebişlerimiz 90 ml de doyuyor anam bizim ki

Kızlar doktorumla görüştüm şimdi süt arttırmak için bestlak varmış kullananlar var mı günde 60 damla dedi ve bol su ve humana steal tea var dedi bilmiyorum hepsini bir kullansam çok olmazmı ya ..
Canım ben Sezeryan olduğum için sütüm gelmez diye korkmuş doğum yaptığım zaman almıştım. Cidden işe yarıyor kullan faydasını görürsün inşallah. Hala var ama benim sütüm yettiği için kullanmaya devam etmiyorum. Günde 3 defa 20 damla kullandım aynı hesaba denk geliyor. Ben bu damlayla birlikte rezene içtim soeun yaşamadım ama dikkat et bu seferde mastit olma.

İnşallah ya zaten eşimde de oğlumda da göz kapağı düşüklüğü var yarım açılıyor gözleri fark edemedim ki işte inşallah beyninde bir şey yoktur
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah büyük bir sorun değildir ve kolayca tedavi olur. Anne olarak zaten elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz hiç Kendini hırpalama. Bende gaz çıkarması için hareket yaptırıyorum ayağını çıkarmış olabilirmiyim diye korkuyorum sürekli. Belki yarın sağlık ocağına götürür bir baktırırım. Amne babalık büyük vicdan yükü resmen

Kız ben günde 1,5 lt süt sağardım şuan 300lt sağıyorum tabi iki kere sağıyorum işteyken gerisi memeden ama yinede baya azaldı taş gibi değil göğüsüm ve süt oğlumun ağzına gelene kadar 2 3 dakka boyunca boş meme emiyor sonra geliyor süt

maşallah maşallah

Kaç defa uyuyor günde ? Çocuğu düzene sokmak için iyice uykusunun gelmesi lazım maalesef

Kız 300ml ancak dicektim 300 lt demişim
Bugün mesela 8.50- 9.30; 11.30-12.00, 14.25-15.05, 17.20-17.50 bu şekildeydi. Normalde üç uyku yaptırmaya çalışıyorum ama kısa uyuduğu için bazen böyle dayanamıyor dördüncü uyku da gerekiyor. Dün gündüz de 14.30da uyandı akşam 19.00 a kadar hiç uyumadı üçüncü uyku olmadan gece uykusuna geçti. Normalde beş altı arası yarım saat uyutuyordum uyumadı asla. Bir de senin bebeğin günde kaç kere kaç dk emiyor ortalama?

Benimki de bazen üç bazen dört yapıyor canım seninki gibi

Arkadaşlar bu diş işi iştahsızlık da yapıyor muydu ya,üçüncüyü büyütüyorum beni acemi yaptı gerçekten bu bebek

Kaç defa uyuyor günde ? Çocuğu düzene sokmak için iyice uykusunun gelmesi lazım maalesef

Kız 300ml ancak dicektim 300 lt demişim
Üç buçukta kırkbeş dk uyudu uyumadı kalmıştı, yediye doğru yatıp yedi buçuk olmadan geri kalktı,bebeğine göre değişiyor sanırım bu uyku işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…