2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım merak etmiştik seni Rabbim inşallah feraha erdirsin seni evlatlarınla sağlıklı huzurlu bir ömrün olsun..
Geçmiş olsun canım ya tedavisi vardır umarım

3,200 dogdu canım . ama bizim biraz da genetık ben ve eşimde dahıl bebekken çok tombıkmişiz şimdi normal . sütümde yarıyo maşaallh ikisi birleşince benim bebeler hem boy hem kılo onde gıdıyo maşallah

Arkadaşlar bu diş işi iştahsızlık da yapıyor muydu ya,üçüncüyü büyütüyorum beni acemi yaptı gerçekten bu bebek
Bizimki üç ay on günlükken çıkardı ilk dişini. İki hafta sonra da diğerini. İnanılmaz salya aktı, el ağızdaydı, huzursuzdu ve iştahsızdı. Gece uykuları çok bölünüyordu.

Benimki sabah 7:30-8 gibi emiyor sonra 11 de 150 cc süt alıyor biberonda sonra 2 gibi tekrar 150 cc biberonda sonra ben 16:30 17:00 de geliyorum bir 15 dakka emmiyor sonra 18:30 gibi tekrar emiyor ( yarım saat uyuyup uyandığında huysuz oluyor yani az emmiyor sakinleşmek için 3 5 dakka . Sonra 20:00 de emzirip uyutuyorum gece de 2 defa emziriyorum yada 1 defa 15 20 dakka

Kızlar doktorumla görüştüm şimdi süt arttırmak için bestlak varmış kullananlar var mı günde 60 damla dedi ve bol su ve humana steal tea var dedi bilmiyorum hepsini bir kullansam çok olmazmı ya ..

Canım ben motilium diye bir ilaç aldım mide bulantısı ilacı. Süt yapıyormuş internette okudum. Süte geçiyorsa da geçsin çünkü aliş de aynı ilacın şurubunu içiyor reflü için. O yüzden içim rahat aldım. Eczacı da dedi evet kullanılıyor süt yapsın diye ama süte geçebilirmiş. Geçsin geçsin kusmaz belki dedim

Çocuk doktoru Prof Dr Raşit Vural Yağcı da bu ilacı öneriyor süt artırımı için. Bir canlı yayınında dinlemiştim.İçiniz rahat olsun

succulentaski canım ben dün humana stil tea içtim üstüne rezene çayı içtim ve power pumping yaptım biraz şuan bir tık artmaya başladı

Maşallah artsın daha da
Biz de bu hafta sonu 800 km yol yapıp geri döneceğiz. Yoldayız. Uğraşamicam sütle bu hafta sonu. Ama döner dönmez düzenli sağıp şu ilaca başlicam..

Kızlar tam 10 gün oldu tuvaletini yapamıyor benim sıpa. Sürekli mız mız huzursuz. Zeytinyağı ile uyardım yok . Fitil verdim yok ( ağrı kesici ) zeytinyağı icirdim yine yok. Sadece anne sütü alıyor ama sanırım kan ilacindan böyle. Sağlık ocağı dışındaki kan ilaçları da kabız yapıyor mu ?

Yapmıyor canım ocean microfer ya da sidefer iyi

Bende ocean kullanıyorum salıdan bu yana,az katılaşsa da eskiye göre yapıyor yine de kakasını,ama huzursuzluk çok arttı.bilmiyorum tesadüf mü ama bugün sırf denemek amaçlı vermedim ondan mı acaba diye ilk defa uyuyor uzun kırk dk yı bulduruyor buldurmuyor uyanıyordu günlerdir.vermesem de olmaz bilmiyorum ne yapayım

Kan ilacını tahlil yaptırmadan mı kullanıyorsunuz?

Bizde canım kan ilacı kullanıyoruz günde bi kere kaka yapardım dün yapmadı . Bende form çayı var sinameki fln var içinde böyle tuvaletini yapmayınca bir fincan içiyorum o gün yapıyor . Her gün içmiyorum sadece ilaç vermemek için ben o çaydan içiyorum sütümdende geçiyor ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…