2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallah mert paşaya tontiş olmuşşşş kaç kilo doğdu bu bıdık yaaa üç katına çıkmış 2 aydaaa:) LesaM

Yok ya bu anneanneler babaanneler hala eski kafada olduklarından laf geçiremiyoruz bi türlü. Annem sarpı görmek istedi bugün götürdüm ilk uykusundan yeni kalkmıştı hadi ikinci uykusunu orda yatırır sonra uyanınca eve dönerim dedim anne ver çocuğun uyku saati geldi diyorum yok biraz daha seviyim hadi yarım saat müsaade ediyorum anne ver uyutiyim yok bunun uykusu yok ki bak oynuyo ya anne diyorum sen oynarsan o da oynar tabi uyutursan uyur 3 bucuk saat oldu uyanalı ver diyorum zorla mı uyutucan öyle böyle en son kaptım çocuğu eve getirdim ama tabi uyanalı 4 buçuk saat olmustu artık uyuttum kaldırdım saat 6 hadi dedim bugün 2 uyku uyicak mecbur banyo yaptırdık karnını doyurdum yatırdım 9a doğru 9 buçukta geri kalktı neden çünkü 3. Uykusu sandı onu. Yani saati geldi diyosam saati geldi ne zorluyosun bütün düzeni bozuldu zorla şimdi uyuttuk anca. Ne olacak keyfine göre uyusun uyansın diyo ama gece uykusunu etkiliyo işte şimdi bütün gece 85 defa uyanacak kesin. Saatli uyuyup uyanınca ne güzel gece 1 uyanmaya kadar düşürmüştüm ben illa bi çomak sokacaklar araya

A Alliswell1677 LesaM o kadar da dikkat ettim dogum lekesi olmasn diye canim bisey ister diye tv bile izlemedim
Valla ben bi balık yiyemedim aserdim o kadar eşim asla eve sokmuyordu nefret ediyordu ama geçen benm sayemde basladı birde yeşil nohut varya ondan aserdm tam bana buldular otobuslerle gonderıyorlardı ki ogun acıl doguma alındım ilk dogumumda doguma 3 gın kala ciger yaptım kasık bolgem kasındı orayı bi güzel kasıdım eyvah dedm kzııma dogm lekesi olacak ama cok sükür onada olmadı.

Dogdugundan beri var canim , gozundeki gibi kizariklik sandim ben ama gecmiyo ensede baya kipkirmizi bisey dogum lekesi mi acaba dedim . surekli gozum ona tajiliyo
Doğum lekesi ve hemanjiyom Farklı şeyler.hemanjiyom zamanla iyileşme gösterebiliyor daha önce de konulmuştuk bizim de alında var az,dr zamanla azalır dedi.seninki çok göz önü bir yer değil bu ama dr en güzel bilgilendiemeyi yapar.bunlara şükür diyelim basit şeyler sonuçta
Benim kayınvalideyi görüyorum anlattığında değişik versiyonla.yıllarca uykusuz gezdim vallahi ilk iki çocukta.ben düzen kurmaya çalıştıkça o uymadı dinlemedi.ben okulda iken bol bol uyuttu ben gece nöbet tuttum resmen.deyince de dinlese.bebek uyuya uyuya büyürmüş sanki ben uykusuz bırakırım yavrumu.kendileri de akşam sekiz olunca çekiliyorlar uykuya ben de okula uykusuz gidiyordum.şimdilik kafam rahat ama ikinci dönem bakalım neler bekliyor beni

Merhaba hanımlar.. 23. Hafta atağını yaşayan var mı? Bizimkinin içinden yine bi canavar çıktı ama dişten mi atak mı bilemedim.. Gündüzleri asla emziremiyorum, sağıp veriyim dedim onuda istemiyo.. Uyku desen bi tuhaf oldu,hayırlısı

5aylikken gittik o zaman 68di canim 2 cm uzamış. Boyu ortalama ama 2cm uzaması az sanırım
Merhaba.Bizim doğumlarımız aynı gün seninle. Benim oğlumda şuan 9 kilo civarı.boyuda geçen ay 68 cm dedi. Şuan da muhtemelen 70 cm olmuştur. Abim çocuk doktoru. Şuan ki gelişiminin neredeyse 1 yaş bebeği olduğunu söylüyor bu verilere göre. Zaten aylık 2 cm uzaması gayet iyi. Az değil yani.

Merti 6aylik aşısına götürdüm kızlar 2 bacakta bir de damla verdiler agizdan. 9.750 70cm çıktı boyu pek uzamamis kısa olacak bizimki galiba
Maşallah canım tontişe bizimki de kısa 5 ayda 64 cm di sadece anne sütü mü veriyorsun hala

Kızlar bi şey sorucam bu cici bebeyi veren ya da verecek olan var mı bizimki malum yavaş kilo alıyor görenler gördükçe hep çok zayıf minik kalmış falan diyor moralim bozuluyor 7 kiloyu yeni geçti daha annem kv falan takma kafana sağlıklı sonuçta illa kilolu olması gerekmiyor diyor ama ister istemez kafama takılıyor. Cici bebenin kalorisi baya yüksekmiş yoğurtla karıştırıp versem mi diyorum

Bende kilo alsın diye vermeyi düşünüyorum bizimki de 7 i belki gördü belki görmedi ek gıdaya başlayınca kendi sütümle karıştırıp verecegm insallah
Kilo konusu benide cok üzüyor yakınım da kuzenim oturuyor 4 aylik bebegi 10 kilo bizim ki cılız kalıyor

Bizim de alt kat komşumuzla aramızda 3 ay var bizimki büyük yan yana koysak sanki büyük olan o bi de kadıncağız istemeden bi kaç defa sıska kuşum falan dedi sarp için çok zoruma gitti ister istemez bi de mamaları kıyaslıyor onu da anlıyorum kendisinin de ilk çocuğu biz 5 ölçek mamaya ancak çıktık dedim aa daha çok içmesi gerekmez mi bizimki de 5 ölçek içiyor dedi iyice üzüldüm

Mama hic icmiyor bizimki icmedi de 100 ml anne sütünü zoru zoruna iciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…