Bende tamamen baharatsiz mercimek çorbası yapmıştım. Az az yedirdim agzini eksiterek yedi ama sanki sevdi gibi bilemedim .C ceylin1907 patates havuç elma muz yoğurt kabak verdim canım birde dün mercimek çorbası yapmıştım tuz atmadan diline değdirdim bekledim biraz alerjik bişey olmasın diye sonrada 1 tatlı kaşığı kadar yedi ama iştahlı değil ek gıda için yolumuz uzun
Hipp organik 5 tahıllı veriyorum bi de dün akşam uyutmadan aptamil sütlü bisküvili verdim sütlüymüş biraz tereddüt ettim dokunur mu acaba diye ama dokunmadı çok şükürSağlık olsun canım dediğin gibi sen iyi ol ki ona bakabilesin, kaşık maması ne veriyorsun?
Biz bu oturakla alıştırma yapıyoruz yurutece de oturtuyorum ama yürüsün diye değil altında branda var ayakları ona basıyor zıplıyor yürütecteki oyuncaklarla oynuyor öyleYürütec için çok çok erken kızlar ya özellikle erkek bebek de daha erken. 8.aydan itibaren az az kullanabilirler diye hatırlıyorum
Bakısa bak yerim yaBiz bu oturakla alıştırma yapıyoruz yurutece de oturtuyorum ama yürüsün diye değil altında branda var ayakları ona basıyor zıplıyor yürütecteki oyuncaklarla oynuyor öyle
Selim de 65 cm idi5ay kontrolde 68di canim bizimki tıfıl sanki biraz
Aynen canim birde dik oturamadiklari için yana düşüyor sürekli. Bu sandalyenin sirt minderi de vardı ama nereye koydum acaba
Maasallah tatlışBiz bu oturakla alıştırma yapıyoruz yurutece de oturtuyorum ama yürüsün diye değil altında branda var ayakları ona basıyor zıplıyor yürütecteki oyuncaklarla oynuyor öyle
Maasalah kuzuya
Ya ne güzel öncekinden kalan herşey duruyor.bende mama sandalyesi kraft ın vardı memnundum da sağıyla oyna soluyla oyna bozdu benim ortanca.zaten oyuncak değil eşya delisiMaasallah tatlış
Maasalah kuzuyabiz sandalyenin tablasini bulamadik ya evde kaybolmuş resmen
Kullanmaya basladimiz mi cnm kutu da duruyor daha kurmadım 10 güne açarım 6. Ayda başlayacağız ek gıdaya
Bu sandalye baya sağlam 10cocuk büyütür yoksa bizim kıza da pek bir şey dayanmaz. 4sene önce 90a almıştık şimdi Allah bilir ne kadar.Ya ne güzel öncekinden kalan herşey duruyor.bende mama sandalyesi kraft ın vardı memnundum da sağıyla oyna soluyla oyna bozdu benim ortanca.zaten oyuncak değil eşya delisi
Benimki de oturamıyor diye sepet beşiğinin minderini u şeklide etrafına koydum yaslanmış oluyorGünaydın kızlar mama sandalyesinden konuşmuşsunuz bizimki ikea antilop kizimdan kalma 2gundur kullanmaya başladık çünkü artık yerinde durmuyor bana yemek de yedirmiyor hareketlendi. Tabi dik oturamıyor ama altına battaniye ile oturttum.Tipi yaşlı dedelerden hallice ona bakmayin
Cnm dişine baktın mı bizim ki görünüyor 2 gündür patlatmaya çalışıyor sürekli huzursuzZehir gibi bi gece gecirdim ya. 12 de uyandı ve sadece 40 dk uyudu daha uyumadıatesi fln da yok anlamıyorum ne derdi var
Doğrudur canım ama benim oğlan gerçekten çok fena evde söküp takmadığı hiçbirşey yok demirden olsun dayanmıyor.o yüzden ucuz bişey bakıyorum ya ne de olsa kalıcı olmayacakBu sandalye baya sağlam 10cocuk büyütür yoksa bizim kıza da pek bir şey dayanmaz. 4sene önce 90a almıştık şimdi Allah bilir ne kadar.
Teşekkür ederim canım bugün yaptı çok şükür azcık kayisi suyu verdimBenim kizimda oyleydi canim gaz yaparken sikinti yoktu , kakasiji yaparken hafif zorlanma vardi ama kati yapmiyodu . cok kez dr goturdum normal dedi 10 gune kadar . ben sutume zeytnyag katip verdlm 10 gün kadar . zaten buyudukce duzeliyo . simdi 2,3 gune bir yapiyo bazen hergun . 10 gune gecerse dr gotur .
Kasık kasık değil de bizimki mercimek çorbasını sevdi diye biraz verdim onu yedi en çok diğerleri henüz tadimlik ama artık iyice yesin de bende rahatlayım yaBenimki de oturamıyor diye sepet beşiğinin minderini u şeklide etrafına koydum yaslanmış oluyoraltına bende birşey koyabilirim bak battaniye aklıma gelmedi:) şimdilik oyun oynamak için oturuyor annesi mutfakta iş yapabilsin diye 5 10dk. Kucağımda otururken vermeye başladım bende birşeyler ama pek istekli değil.
Yoğurt, yumurta sarısı, karnabahar, patates, tarhana, mandalina, üzüm ama hepsini kaşığın ucuyla tadıyor daha doğrusu yalanıyorhiç kaşık kaşık yiyebilen var mı içinizde?
Bizim de oturamiyor canim yana doğru devriliyor ama o sandalyedeyken ben daha rahat oluyorum.Selam kızlar. Herkes gece uykusuzluğundan huzursuzluğundan bahsetmiş. Bizimde aynı durumumuz. Ama bence genel olarak sanki dişle ilgili bu dönemlerdeki huzursuzluk. Hayırlısı ile bi patlatsalardı dişleri kuzucuklar
Mama sandalyesine koymaya başlamışsınız bebeleri, bende özendimeşim artık kullansana diyodu, erken daha diyodum ama sizden görünce özendim. Bizimkide ikea antilop. Artık yavaş yavaş oturtayım bende gerçi bizimki daha oturamıyo ama denemiş oluruz
İstersen dolaptan veya gardropstan bak bu sandalyeye. Yine bi 2 sene kadar kullanılacak çünkü. Temiz uygun bulursanIstersen dDoğrudur canım ama benim oğlan gerçekten çok fena evde söküp takmadığı hiçbirşey yok demirden olsun dayanmıyor.o yüzden ucuz bişey bakıyorum ya ne de olsa kalıcı olmayacak
Baktım üzeri falan fena çizik 100 yazmışlar.biraz güzellere 170 yada 200.daha dün Antalya şubesinde 170 idi.bakayım alacağım da fırsat kolluyorumKasık kasık değil de bizimki mercimek çorbasını sevdi diye biraz verdim onu yedi en çok diğerleri henüz tadimlik ama artık iyice yesin de bende rahatlayım ya
Bizim de oturamiyor canim yana doğru devriliyor ama o sandalyedeyken ben daha rahat oluyorum.
İstersen dolaptan veya gardropstan bak bu sandalyeye. Yine bi 2 sene kadar kullanılacak çünkü. Temiz uygun bulursan
Ben dolap uygulamasından aldım D denizana , 80 e aldımBu sandalye baya sağlam 10cocuk büyütür yoksa bizim kıza da pek bir şey dayanmaz. 4sene önce 90a almıştık şimdi Allah bilir ne kadar.
Kaşık kaşık yemeye meraklı şimdilik benimki bakalım hep böyle devam ederse iyi olurBenimki de oturamıyor diye sepet beşiğinin minderini u şeklide etrafına koydum yaslanmış oluyoraltına bende birşey koyabilirim bak battaniye aklıma gelmedi:) şimdilik oyun oynamak için oturuyor annesi mutfakta iş yapabilsin diye 5 10dk. Kucağımda otururken vermeye başladım bende birşeyler ama pek istekli değil.
Yoğurt, yumurta sarısı, karnabahar, patates, tarhana, mandalina, üzüm ama hepsini kaşığın ucuyla tadıyor daha doğrusu yalanıyorhiç kaşık kaşık yiyebilen var mı içinizde?
Çizik olsun ya benim de tepsi çizik hiç önemli değilBaktım üzeri falan fena çizik 100 yazmışlar.biraz güzellere 170 yada 200.daha dün Antalya şubesinde 170 idi.bakayım alacağım da fırsat kolluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?