2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yürütec için çok çok erken kızlar ya özellikle erkek bebek de daha erken. 8.aydan itibaren az az kullanabilirler diye hatırlıyorum

Bende tamamen baharatsiz mercimek çorbası yapmıştım. Az az yedirdim agzini eksiterek yedi ama sanki sevdi gibi bilemedim .

Yürütec için çok çok erken kızlar ya özellikle erkek bebek de daha erken. 8.aydan itibaren az az kullanabilirler diye hatırlıyorum
Biz bu oturakla alıştırma yapıyoruz yurutece de oturtuyorum ama yürüsün diye değil altında branda var ayakları ona basıyor zıplıyor yürütecteki oyuncaklarla oynuyor öyle

Eklentiler

• IMG_20211125_103834.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 93
Maasallah tatlış

Maasalah kuzuya biz sandalyenin tablasini bulamadik ya evde kaybolmuş resmen
Ya ne güzel öncekinden kalan herşey duruyor.bende mama sandalyesi kraft ın vardı memnundum da sağıyla oyna soluyla oyna bozdu benim ortanca.zaten oyuncak değil eşya delisi

Kullanmaya basladimiz mi cnm kutu da duruyor daha kurmadım 10 güne açarım 6. Ayda başlayacağız ek gıdaya

Bir aydır kullanıyoruz çok işimize yaradı çünkü benim kız asla yatar pozisyonda durmaz hep ayakta ya da kucak olacak. Mama sandalyesinde duruyor Allah’tan da biraz rahat ettik. Önüne oyuncak dişlik falan koyuyorum kemiriyor. Portakalın küçük kısmını delip mama sandalyesine koyuyorum onu yakalayıp emmeye çalışıyor bu arada ben de yemeklerimi yapıyorum süper oluyor valla

Ya ne güzel öncekinden kalan herşey duruyor.bende mama sandalyesi kraft ın vardı memnundum da sağıyla oyna soluyla oyna bozdu benim ortanca.zaten oyuncak değil eşya delisi
Bu sandalye baya sağlam 10cocuk büyütür yoksa bizim kıza da pek bir şey dayanmaz. 4sene önce 90a almıştık şimdi Allah bilir ne kadar.

Benimki de oturamıyor diye sepet beşiğinin minderini u şeklide etrafına koydum yaslanmış oluyor altına bende birşey koyabilirim bak battaniye aklıma gelmedi:) şimdilik oyun oynamak için oturuyor annesi mutfakta iş yapabilsin diye 5 10dk. Kucağımda otururken vermeye başladım bende birşeyler ama pek istekli değil.

Yoğurt, yumurta sarısı, karnabahar, patates, tarhana, mandalina, üzüm ama hepsini kaşığın ucuyla tadıyor daha doğrusu yalanıyor hiç kaşık kaşık yiyebilen var mı içinizde?

Selam kızlar. Herkes gece uykusuzluğundan huzursuzluğundan bahsetmiş. Bizimde aynı durumumuz. Ama bence genel olarak sanki dişle ilgili bu dönemlerdeki huzursuzluk. Hayırlısı ile bi patlatsalardı dişleri kuzucuklar
Mama sandalyesine koymaya başlamışsınız bebeleri, bende özendim eşim artık kullansana diyodu, erken daha diyodum ama sizden görünce özendim. Bizimkide ikea antilop. Artık yavaş yavaş oturtayım bende gerçi bizimki daha oturamıyo ama denemiş oluruz

Bu sandalye baya sağlam 10cocuk büyütür yoksa bizim kıza da pek bir şey dayanmaz. 4sene önce 90a almıştık şimdi Allah bilir ne kadar.
Doğrudur canım ama benim oğlan gerçekten çok fena evde söküp takmadığı hiçbirşey yok demirden olsun dayanmıyor.o yüzden ucuz bişey bakıyorum ya ne de olsa kalıcı olmayacak

Teşekkür ederim canım bugün yaptı çok şükür azcık kayisi suyu verdim

Kasık kasık değil de bizimki mercimek çorbasını sevdi diye biraz verdim onu yedi en çok diğerleri henüz tadimlik ama artık iyice yesin de bende rahatlayım ya
Bizim de oturamiyor canim yana doğru devriliyor ama o sandalyedeyken ben daha rahat oluyorum.
Istersen dDoğrudur canım ama benim oğlan gerçekten çok fena evde söküp takmadığı hiçbirşey yok demirden olsun dayanmıyor.o yüzden ucuz bişey bakıyorum ya ne de olsa kalıcı olmayacak
İstersen dolaptan veya gardropstan bak bu sandalyeye. Yine bi 2 sene kadar kullanılacak çünkü. Temiz uygun bulursan

Baktım üzeri falan fena çizik 100 yazmışlar.biraz güzellere 170 yada 200.daha dün Antalya şubesinde 170 idi.bakayım alacağım da fırsat kolluyorum

Ben dolap uygulamasından aldım D denizana , 80 e aldım LesaM aldığım kadın iki çocuk büyütmüş
Kaşık kaşık yemeye meraklı şimdilik benimki bakalım hep böyle devam ederse iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…