- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 30
Benim kiz 3 Haziran benimki de dönmüyor. Yan taraflarına eğilim var yana doğru geliyor sırtını kaldırıyor ama popusunu atamıyor hazır değil demekki. Dün doktora biri sormuş istagram da 8 aya kadar normal demiş.Benimde 11 haziran dogumlu normal diye dusunuyodum, acaba normal degil mi
n
Anladim ,benimde ayni sekilde sag sol yapiyo ama tam donemiyo . kafasini falan kaldiriyo elini tutunca . agzi asagi yatirinca sag sol yapiyo hafifBenim kiz 3 Haziran benimki de dönmüyor. Yan taraflarına eğilim var yana doğru geliyor sırtını kaldırıyor ama popusunu atamıyor hazır değil demekki. Dün doktora biri sormuş istagram da 8 aya kadar normal demiş.
Ben bugun,ilk kez bebege ozel corba yaptim cok az nohut ve ispanakla yogurtlu corba yaptim. Blendrdan gecirip suzdum benim kiz cok sevdi masallah .meyve suzgecine hangi meyve varsa koyuyrm her gun bi meyve onu disliyo hosuna gidiyo . sık sık su veriyorm . normalde yumurta ,peynir falan tattrydm . ara ara denk gelirse surwkli yapmiyrm ama daha . yogurt ara ara veriyrm ama pek sevmiyoBugün öğlen yoğurt verdim severek yedi ruseym eklemiştim kustu sonra fışkırır tarzda uzun zamandır kusmuyirdu nazarlm değdi bu da mı alerji yapiyoki bi de kaç saate veriyorsunuz ek gıdayı acaba
Ek gıdaya geçen arkadaşlar doktorunuz zeytinyağı ile ilgili miktar belirttimi hazırladıklarımıza ekliyoruz ya.benim oğlan çok sık kaka yapmaya başladı çok da eklemiyorum zeytinyağı ama acaba hiç mi katmasam
Sizinde dişler çıktı mi bizi onlar mahvetti bizim yoğurdu sevdide bugün böyle kustu yine, suyu neyle içiyor bizim genzine kaçıyor , emzirmenin ya da süt mama veriyorsan arası ne kadar oluyor canım ondan fazla gelip mi kusuyor diyorum, bizim yediklerimizden daha çok seviyorBen bugun,ilk kez bebege ozel corba yaptim cok az nohut ve ispanakla yogurtlu corba yaptim. Blendrdan gecirip suzdum benim kiz cok sevdi masallah .meyve suzgecine hangi meyve varsa koyuyrm her gun bi meyve onu disliyo hosuna gidiyo . sık sık su veriyorm . normalde yumurta ,peynir falan tattrydm . ara ara denk gelirse surwkli yapmiyrm ama daha . yogurt ara ara veriyrm ama pek sevmiyo
Yok canim dis cikmadi ama kulagiini falan cekistiyo bayadr dr goturdum disten dedi . meme veriyorm sadece cani ne zaman isterse veriyrm 1,5 -2 saatte bir falan istiuo memeye baya duskun masllahSizinde dişler çıktı mi bizi onlar mahvetti bizim yoğurdu sevdide bugün böyle kustu yine, suyu neyle içiyor bizim genzine kaçıyor , emzirmenin ya da süt mama veriyorsan arası ne kadar oluyor canım ondan fazla gelip mi kusuyor diyorum, bizim yediklerimizden daha çok seviyor
Bende randevu alacaktım ama Devlet hastanelerinde jinekolojik onkoloji cerrahisi die bi klinik var cnm, sen orayamı aldın randuvuyu?Qdet olmuyordum hastahanenin gebelik okulunda adetsiz taktiklarini söylediler kuzenimde benimle adetsiz takındı onda bir sorun olmadı. Yok cnm kendim almadım jinekoloğa aldim randevu onlar gebelik var mi diye baktı ordan aile planlamasına yönlendirdi o gün taktılar hemen
Taktırmadan önce son 10 gün ilişki istemiyorlar
Maşallah ya zaten bebeklerin lezzet algısı daha iyi oluyorYok canim dis cikmadi ama kulagiini falan cekistiyo bayadr dr goturdum disten dedi . meme veriyorm sadece cani ne zaman isterse veriyrm 1,5 -2 saatte bir falan istiuo memeye baya duskun masllahama agzinda tutuyo surekli emme halinde degil. Suyu bardakla veriyorm cok az koyuyorm bardaga hic cekmden az az veriyrm masllah alisti basta icemesede .bizimki fazla geliyo bence, kusma var ama fiskirir tarzda falan degil gun icinde ara ara kusuyo . benim kizimda yediklerimizi daha cok begeniyo zaten bende yiyebilecegi seyse tattirym
Normal jinekoloğa gittim cnmBende randevu alacaktım ama Devlet hastanelerinde jinekolojik onkoloji cerrahisi die bi klinik var cnm, sen orayamı aldın randuvuyu?
Kabız gibi mi zorlaniyor mu öyleyse fitil koyarsinKızlar defne hanim 4 gündür kaka yapmıyor dun zeytinyağ içerdim bugun popoyu uyardim hala yok napsam ki
Pamukla yine uyardim yapti cnm şimdi cok şükürKabız gibi mi zorlaniyor mu öyleyse fitil koyarsin
Bizimki az az yani sadce onu islaniyo iki parmK kadar . gunde iki kere faan kusuyosa normal dedi bana dr sordum iki uc gun once . fiskirir tarzda degilse agizsan burundan cikmiyosa ve surekli degilse bisey olmaz dedi yinede dr danis icin rahat etmiyosa canimMaşallah ya zaten bebeklerin lezzet algısı daha iyi oluyor
Ya canım bu kusma dediğin nasıl mesela ben hiç kusan çocuk bilmediğimden bunda tuhafıma gidiyor ilk kızım kusmazdi ama Miray iki avuç kusuyor mesela iki üç dalga seklinde
Bizimde bugün 4.günü. Dün akşam yatmadan zeytinyağı içirdim 1 çay kaşığından biraz fazla. Ama popoya hiçbişi yapmadım daha. 10 güne kadar normal diye. Acaba bende popoyu uyarsammı ki bilemedim şimdiKızlar defne hanim 4 gündür kaka yapmıyor dun zeytinyağ içerdim bugun popoyu uyardim hala yok napsam ki
Ne gibi degsiklik oldu da oyle dusundun canimKızlar ben ne kadar kizimdan alerji konusunda az çok bir şeyler bilsem de bu çocuğu anlamadım gitti. Ek gıdaya başladığımda yoğurt yumurta hepsini verdim hic sorun olmadı ama 5.aydan sonra verdiklerimden rahatsiz olmaya başladı sanki bende sonradan alerjisi çıktı diye düşünerek süt yumurta diyeti yapıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Doktor alerjiye yönlendirdi onda da sıra yok napcem
Bebek kulak çöpü varya cnm onu zeytinyaga batırıp makati masaj gibi yapiyorum . Defne kendini cok zorladi ondan yaptim cnmBizimde bugün 4.günü. Dün akşam yatmadan zeytinyağı içirdim 1 çay kaşığından biraz fazla. Ama popoya hiçbişi yapmadım daha. 10 güne kadar normal diye. Acaba bende popoyu uyarsammı ki bilemedim şimdipamukla nasıl uyarıosun popoyu ?
Sağol canımBizimki az az yani sadce onu islaniyo iki parmK kadar . gunde iki kere faan kusuyosa normal dedi bana dr sordum iki uc gun once . fiskirir tarzda degilse agizsan burundan cikmiyosa ve surekli degilse bisey olmaz dedi yinede dr danis icin rahat etmiyosa canim
Önce çocuk doktoruna randevu alıyorsun sanırım ben de hiç bişey yetişemiyorum daha asi olmadı gidicez onadaKızlar ben ne kadar kizimdan alerji konusunda az çok bir şeyler bilsem de bu çocuğu anlamadım gitti. Ek gıdaya başladığımda yoğurt yumurta hepsini verdim hic sorun olmadı ama 5.aydan sonra verdiklerimden rahatsiz olmaya başladı sanki bende sonradan alerjisi çıktı diye düşünerek süt yumurta diyeti yapıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Doktor alerjiye yönlendirdi onda da sıra yok napcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?