2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aslında evet kucağımda daha istekli oluyor ama sofralara pek denk gelmiyor uyuyo oluyor çoğunda.benimki de elimle ağzına uzatmama meraklı bakalım illaki alışacaktır.az yulaf unu kullandım bende bugün çok az yedi yine.
Bir de benim emme düzensizliğinden oluyor biraz da uyurken istiyor birkaç kez kalkıyor ki tok.o acıkana kadar yeniden uyku geliyor bu sefer de huysuz oluyor.zamanla sokacağım düzene inşallah fazla ısrar etmiyorum bir de nezle atlattık çünkü bu günlerde.

Aslinda şanslısın ben ne zaman yemek yiyecwk olsam hemen uyaniyor

Pütürlu sebzeler vermiyormusun cnm
Yok cnm itiyor diliyle verince. Bu dişlerin çıkması kötü oldu damağıyla ezemiyorda canı acıyor demek. Birkaç kere yutmaya çalıştı kustu. Kötü oldu erken diş çıkarması zaten zayıf..

Yok cnm itiyor diliyle verince. Bu dişlerin çıkması kötü oldu damağıyla ezemiyorda canı acıyor demek. Birkaç kere yutmaya çalıştı kustu. Kötü oldu erken diş çıkarması zaten zayıf..
Bizde tam alıştık alışıyoruz derken hastalık diş çıkacak olması ek gıdaya ara verdik gibi, og naturalden organik yulaflı muhallebi karışımı almıştım meyve ile onu yedirebilm biraz

Bizde tam alıştık alışıyoruz derken hastalık diş çıkacak olması ek gıdaya ara verdik gibi, og naturalden organik yulaflı muhallebi karışımı almıştım meyve ile onu yedirebilm biraz
Pirinç ve yulaf unundan yaptım muhallebi birkaç kez çok az yedi zorlamadım. Pekmez falan koyayım dedim istemedi. Meyveyle çok arası olmadı mandalinayı bi eme eme sümürdü sadece:)

Kızlar 6.ay kontrolden geldik bizde ve nihayet yüksek enerjili mama takviyesine başlattı doktor. Aslında 500gr almış bh ay iyi ama toplamda 5550gr olduğu için beklemeyelim dedi. Yanaklardaki kuruluk için egzama kremi verdi 5gün kullanılacak. Öksürük için perebron verdi bitkisel zaten ciğerde birşey yokmuş burun temizlemeye devam. Dişleri görünce şaşırdı doktor üstten diş görünmüyor dedi.geçen ay da görünmüyor demiştiniz 2 dişle geldik ama dedim güldü:) bizden bu kadar

Masallah prensese bizde bugun aşı olduk cok agladı yavrum ya 68 cm boyumuz 7.500 gram kilomuz

Kızlar merhaba belki bilen vardır bi danışmak istedim biz park yatak kullanıyoruz sarpın yatağı olarak üst kısmında yatıyor ama artık kenardan tutunup dizlerinin üstüne kalkmaya başladı emeklemiyo daha çat pat oturuyo ama nerdeyse yürücek yani koltuğun kenarına asılıp kalkmaya çalışıyor korkuyorum gece kalkicakta yataktan aşağı aticak kendini diye bu yatağın dip kısmına geçsek mi bi de eğilip nasıl yatiricaz bu çocuğu kafam almıyor benim açıkçası yan tarafında fermuarla açılan kısmı var diz çöküp öyle mi yatırıcaz

Masallah prensese bizde bugun aşı olduk cok agladı yavrum ya 68 cm boyumuz 7.500 gram kilomuz
Size de maaşallah o kadar alerjiydi meme reddiydi gayet iyi kuzum aşıda bizimki sadece iğne çıkana kadar ağladı geçti. Abisi de öyleydi hemşire sanada yapalım 6 yaşındasın dedi 1.sınıfı beklemeye gerek yokmuş artık bide. İstemedi kaçak:)

Bence indir yatağını cnm. Birden başlıyorlar kalkmaya gece kontrol edemezsin ne olur olmaz. Bi basamak gibi bişey koyarsın yatağın yanına daha rahar eğilirsin okadar çok derin değil ya. Ama kucağında uyutup koyuyorsan uyandırma ihtimali var tabi

Erkekler hic sevmiyor iğneyi inan bana 80 yaşında olsalarda kaçarlar eşim iğneyi görünce tansiyonu düşer abim direk bayılır iğneden kandan
Çok şükür toparladık ek gıda iyi geldi bana da Defneye de

Bu gidişle ilk yürüyen bebek Sarp olacak maşallah

Üst seviyede kullanmak artık çok riskli.çok aşağıda olacağını düşünüyorsan yatağın altına düz koyabileceğin minder vs gibi şeyler varsa(yorgan bile olur)koyabilirsin bence.orta yükseklikte olur çok zorlanmazsın alıp koyarken.ben şahsen öyle kullanıyorum abiden kalma başiğimiz yükseltme aparatını bulamayınca öyle yapmıştık çok alçak olmasın diye

Cnm ben veriyorum ama oradan almadım onu seviyor diğer şeylerden o kadar yemiyor lesamin dediği gibi yapicam corbalarina birde bizim yediklerimizi seviyor ama çok yiyemiyor püre işinide sevmedi yemiyor artık. Sen vermeye basladin mi yediklernizden. Resmen lezzet arıyor uyku düzeninde gitti kilo alamadi gibi geliyor gözüme.

Canim ben nohut pilavdan azıcık verdim geçen gün sevdi ama çok yiyemiyor aynen ispanakta yoğurtla karıştırıp verdim beş altı kaşık pütürlü yedi öyle bugunde pataesi ezdim yogurt koydum biraz ondan tarhana verdim pütür zor dediğin gibi dişler fena oldu uykular gitti ya uyku yok. Gündüz çok zor uyuyor iki uyku yapıyor ikincisi uzun çokta takip edemiyorum.
Üçüncüye akşam altı yedi dalıyor gece uyanıyor haliyle dört beş gibi bayada gözüküyor dişler bı duraklama ya girsek iyi olur Artik.

Ben yemeklerden anca 1 yaşında veririm tuz salca baharat cok kullaniyoruz sıkıntı olur
Püre yapıyorum fazla da yemiyor zaten günde iki öğün öğlene doğru yogurt veriyorum icine meyve püresi koyuyorum
Aksam 7 gibi sebze püresi veriyorum et suyu yapacagm ondan ekleyim diyorum
Yarim cay bardagi rahat yiyor öğünlerde

Kızlar büyük kızım sabahtır atesler ıcınde 38.5 dusmedı. Bugun 4 yas karma ası oldu. Sonrasında 41.5 cıktı acıle gittik serum takıldı soguk kompleks yapıldı zar zor 37.5 ıle eve gonderdıler. Dedm ozellıkle bogaz kısmında dusmuyor ates. Baktı bogaz enfeksıyu olabilir dedi. Eve 11 de geldik antibiyotik aldı 12 de calpol verdim eklemlerıne bez koyuyorm fakat hala atesı 39 üzeri.. tekrar hastane mı yoksa evde cozebılır mıyım ? Malum kucuk de bebegm var

Bir bilgim yok cnm ama dikkat edin havale geçirmesin cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…