Hasta kuzularımıza geçmiş olsun Selim de daha iyileşemedi uykuları kötü.. Ve ben bugün yanında değilim abimizin hastane işleri var.. Cidden iki çocukla hastalıklar daha zor...
Devlete gittik ası oldu dıyınce bakmadılar biseye. Bogaz kısmında hıc dusmuyor ates dedm öyle olunca baktı enfeksiyon var dedı. Gun ıcınde en fazla 3 saat düşmüştür ates. Eşimde yok bugn ıdare etmeye calısıyorum.
Bende sana seyı sorcm. Menenjiti sordun mu ucretini ? Ası ıcn bursaya gıdıp yıne yollarda usutmeym dedim cocukları
Hastaneye gitmek de sinir bozucu artık. Covid olmadığında hasta yerine kpymuyorlar bakmıyorlar. Yok ücretini sormadım cnm o da eczaneden alınıyor değil mi aklımıza gelmedi öğrenirsem söylerim sanada. Bir de 8.ay da kan değerlerine baktıracakmışız hastanede yapılıyor o da.
Aşıdan mı olmuş sadece yoksa enfeksiyon varmıymış zaten? Ya dün bizede aşı yapacaktı hemşire oğlum kaçtı istemedi o kadar kötü yapıyormu bu aşı. Ateş düşmüyorsa götür cnm ateş önemli. Geçer çabuk inş
O karma aşıdan benim kizim da oldu canım 2koldan. 4yasinda geçen ay yaptırdık hiçbir şey olmadı. Kızım bebekken de aşı olunca hic ateslenmezdi kimi cocugun bünyesine ağır geliyor ama.
O karma aşıdan benim kizim da oldu canım 2koldan. 4yasinda geçen ay yaptırdık hiçbir şey olmadı. Kızım bebekken de aşı olunca hic ateslenmezdi kimi cocugun bünyesine ağır geliyor ama.
Hastaneye gitmek de sinir bozucu artık. Covid olmadığında hasta yerine kpymuyorlar bakmıyorlar. Yok ücretini sormadım cnm o da eczaneden alınıyor değil mi aklımıza gelmedi öğrenirsem söylerim sanada. Bir de 8.ay da kan değerlerine baktıracakmışız hastanede yapılıyor o da.
Evet hasan tahsine gidiyoruz. Aktifteki doktor abartıyor geldi biraz o son bacak boyu kısa randevu alalım dedikten sonra.. 8.ay devlete giderim yaptırmayınca elli kere arıyor sağlık ocağı. Menenjiti 7.ayda yapyırmayacakmısın sen doktor 7 demişti bize.
Ya benim bebem gece maaşallah çok güzel uyudu dedim sabah 5te bi uyandı emzik verdim uyudu. Ama 7de bi kalktık burnu dolmuş aralıksız öksürüyor. Burnu yıkayınca sapsarı sümük geldi vr sürekli akıyor. Mamasını az içti2ölçek ve biraz bekleyip şurubunu verdim olduğu gibi çıkardı. Midesi çok bulanıyor. Dünde sabah ve akşam o kadar zorlamamaya çalışmama rağmen avuç avuç kustu içtiğini. Doğduğundan beri kusmayan çocuk alışkın değiliz. Ateşi hala yok ama çok halsiz 1saate yine uyumak istedi. Napcaz bilmem. Neden hep doktordan geldikten sonra hastalanır ki bunlar.. dün udi hindi yağ siparişim geldi kattım sütüne kussada faydası olur inş. İlerlemesin de valla çocuklar hasta olmasın. Bi besleyemedim ben bu kızı
Ya benim bebem gece maaşallah çok güzel uyudu dedim sabah 5te bi uyandı emzik verdim uyudu. Ama 7de bi kalktık burnu dolmuş aralıksız öksürüyor. Burnu yıkayınca sapsarı sümük geldi vr sürekli akıyor. Mamasını az içti2ölçek ve biraz bekleyip şurubunu verdim olduğu gibi çıkardı. Midesi çok bulanıyor. Dünde sabah ve akşam o kadar zorlamamaya çalışmama rağmen avuç avuç kustu içtiğini. Doğduğundan beri kusmayan çocuk alışkın değiliz. Ateşi hala yok ama çok halsiz 1saate yine uyumak istedi. Napcaz bilmem. Neden hep doktordan geldikten sonra hastalanır ki bunlar.. dün udi hindi yağ siparişim geldi kattım sütüne kussada faydası olur inş. İlerlemesin de valla çocuklar hasta olmasın. Bi besleyemedim ben bu kızı
Sagol cancan 6 bucuk aylik karnimdakide 3 bucuk aylik. Istiyoduk ama bu kadar erken beklemiyoduk. Korunmadik ben PKOlu oldugum icin normalde ilacsiz hamile kalamiyorum. Cunku yumurtlamiyorum. Ama iste mucizemi desem yoksa normal dogum yaptim onun mu etkisi oldu bilmiyorum hamile kaldim ilacsiz
Sagol cancan 6 bucuk aylik karnimdakide 3 bucuk aylik. Istiyoduk ama bu kadar erken beklemiyoduk. Korunmadik ben PKOlu oldugum icin normalde ilacsiz hamile kalamiyorum. Cunku yumurtlamiyorum. Ama iste mucizemi desem yoksa normal dogum yaptim onun mu etkisi oldu bilmiyorum hamile kaldim ilacsiz
Üst seviyede kullanmak artık çok riskli.çok aşağıda olacağını düşünüyorsan yatağın altına düz koyabileceğin minder vs gibi şeyler varsa(yorgan bile olur)koyabilirsin bence.orta yükseklikte olur çok zorlanmazsın alıp koyarken.ben şahsen öyle kullanıyorum abiden kalma başiğimiz yükseltme aparatını bulamayınca öyle yapmıştık çok alçak olmasın diye
İndirdik dibine çok zorlanmıyoruz ya öyle düşündüğümüz gibi zor olmadı ama altına 2 tanr battaniye bi tane de yorgan koyduk tabi babası dertli sadece kucağında uyutup yatağa koyup hafifçe sallıyordu şimdi onu yapamıyo