Sagol canım . Fitil vermiştim doktor o da gecirmediyse serumdan baska bısey yok dedi yatırdı serum verdi ama yine basa döndük. Şimdi duş aldırdım bakalım 2 ye kadar bekleyıp yukselirse götürürüm yine.Bir bilgim yok cnm ama dikkat edin havale geçirmesin cok geçmiş olsun
Gece düştü atesi 37 lere. Simdi yine aynı. Ayaklarını gorsen buz gibi , bogaz 40 dereceA Alliswell1677 kızın nasil oldu cnm ?
Donusumlu ver ilaçlarını ama devam ederse gidin ama beklemeyin ateş düşürücü serum takarlar bir de kilosuna göre ver calpol dolven geçmiş olsunKızlar büyük kızım sabahtır atesler ıcınde 38.5 dusmedı. Bugun 4 yas karma ası oldu. Sonrasında 41.5 cıktı acıle gittik serum takıldı soguk kompleks yapıldı zar zor 37.5 ıle eve gonderdıler. Dedm ozellıkle bogaz kısmında dusmuyor ates. Baktı bogaz enfeksıyu olabilir dedi. Eve 11 de geldik antibiyotik aldı 12 de calpol verdim eklemlerıne bez koyuyorm fakat hala atesı 39 üzeri.. tekrar hastane mı yoksa evde cozebılır mıyım ? Malum kucuk de bebegm var
Öksürük artarsa ateş olursa git canım evde atlatırsa daha iyi ağrı kesici ver burnunu aç sık sık. Pekmez ıhlamur ver biraz ılık bez koy terlemesin geçmiş olsunGunaydin kizlar defnw hastalandı atesi yok burnu akiyor oksuruyor ne zaman hastahaneye gitmeliyim
Gunaydin kizlar defnw hastalandı atesi yok burnu akiyor oksuruyor ne zaman hastahaneye gitmeliyim
Calpol var onu veriyorum cnm cok saol pekmezde vereyimÖksürük artarsa ateş olursa git canım evde atlatırsa daha iyi ağrı kesici ver burnunu aç sık sık. Pekmez ıhlamur ver biraz ılık bez koy terlemesin geçmiş olsun
Ihlamuru ne kadar vereym cnm defnenin de sümük doluyor şeffaf gecmis olsun bir iki gun bekleyip bende giderimGünaydın Canım geçmiş olsun. biz nerdeyse bir haftadır böyleyiz. Burnu çok alıyordu öksürüyordu. Sesi kısıldı sonrasında. Ama huzuru yerinde ateş yapmadı. İştahı kesildi bir tek doktora götürmedim. Dün gece fazlalaştı artık. Aspiratörün içi sümük doldu. öksürük de çok oldu gece. bugün götürücem ya. Covid olduğumuzda 2-3 gün öksürdü geçti. Bu sefer inatçı oldu. Sen de ıhlamur falan verebilirsin keyfi yerindeyse. 1-2 gün bak geciktirme benim gibi.
Calpol var onu veriyorum cnm cok saol pekmezde vereyim
Ihlamuru ne kadar vereym cnm defnenin de sümük doluyor şeffaf gecmis olsun bir iki gun bekleyip bende giderim
Cok gecmis olsun cnm30cc kadar verdim ben. Bizim de şeffaf sümük çok akıyordu.
Şimdi doktordan geldim. Alerjik dedi. Burun spreyi ile zaditen alerji ilacı verdi.
Banyo yptır burnunu yıka serin yerde yatır dedi.
O yemekleri hayatta yiyemez şuan cnm. Patates bende kaşıkla ezdin zeytinyağ damlattım az bir çay kaşığı yiyebildi. Ben biraz ara verdim pütürlüye şu kalorili mamaya alışsın onuda kusmasını istemiyorum. İyi giderse yine başlarum. Peynir, yoğurt, yumurta, tarhana, yemeklerin suyu gibi şeyler veriyorum rahatça sadece.Canim ben nohut pilavdan azıcık verdim geçen gün sevdi ama çok yiyemiyor aynen ispanakta yoğurtla karıştırıp verdim beş altı kaşık pütürlü yedi öyle bugunde pataesi ezdim yogurt koydum biraz ondan tarhana verdim pütür zor dediğin gibi dişler fena oldu uykular gitti ya uyku yok. Gündüz çok zor uyuyor iki uyku yapıyor ikincisi uzun çokta takip edemiyorum.
Üçüncüye akşam altı yedi dalıyor gece uyanıyor haliyle dört beş gibi bayada gözüküyor dişler bı duraklama ya girsek iyi olur Artik.
Aşıdan mı olmuş sadece yoksa enfeksiyon varmıymış zaten? Ya dün bizede aşı yapacaktı hemşire oğlum kaçtı istemedi o kadar kötü yapıyormu bu aşı. Ateş düşmüyorsa götür cnm ateş önemli. Geçer çabuk inşKızlar büyük kızım sabahtır atesler ıcınde 38.5 dusmedı. Bugun 4 yas karma ası oldu. Sonrasında 41.5 cıktı acıle gittik serum takıldı soguk kompleks yapıldı zar zor 37.5 ıle eve gonderdıler. Dedm ozellıkle bogaz kısmında dusmuyor ates. Baktı bogaz enfeksıyu olabilir dedi. Eve 11 de geldik antibiyotik aldı 12 de calpol verdim eklemlerıne bez koyuyorm fakat hala atesı 39 üzeri.. tekrar hastane mı yoksa evde cozebılır mıyım ? Malum kucuk de bebegm var
Aynen bak bizde öyleyiz napicaz bilmiyirum yok bunun çaresi ama uyumayinca kötü oluyor doktora götürucem bı ne diyebilir ki en azından hasta olmasınlarda napalim canım. Haklısın zaten tadını seviyor ama yiyemiyor canım ben de vermeyim seveceği şeyler verelim yoğurt meyve karisimi hafif çorbalar tarhana filan Dişlerden midir hemen birakip püskürtüyor.O yemekleri hayatta yiyemez şuan cnm. Patates bende kaşıkla ezdin zeytinyağ damlattım az bir çay kaşığı yiyebildi. Ben biraz ara verdim pütürlüye şu kalorili mamaya alışsın onuda kusmasını istemiyorum. İyi giderse yine başlarum. Peynir, yoğurt, yumurta, tarhana, yemeklerin suyu gibi şeyler veriyorum rahatça sadece.
Uyku mahvoldu hala düzelmedi. Gece sürekli uyanıyo emzik vermeye kalkıyorum. Gündüzde uyanık duramıyo erjen uyumak istiyo sanırım çok uyuyo ondan geceyi etkiledi ama oyalayamıyorum valla gözlelrini oyuyo, ağzına elini sokuyo boğacak kendini. Ysni dişler çıktı derdi bitmedi
İnsalalh canim toparlar defne iyileşir hemn hasta olmasin çocuklar ya zorCalpol var onu veriyorum cnm cok saol pekmezde vereyim
Ihlamuru ne kadar vereym cnm defnenin de sümük doluyor şeffaf gecmis olsun bir iki gun bekleyip bende giderim
Allah dayanma gücü versin inşallah toparlarsinizHasta kuzularımıza geçmiş olsun Selim de daha iyileşemedi uykuları kötü.. Ve ben bugün yanında değilim abimizin hastane işleri var.. Cidden iki çocukla hastalıklar daha zor...
Devlete gittik ası oldu dıyınce bakmadılar biseye. Bogaz kısmında hıc dusmuyor ates dedm öyle olunca baktı enfeksiyon var dedı. Gun ıcınde en fazla 3 saat düşmüştür ates. Eşimde yok bugn ıdare etmeye calısıyorum.Aşıdan mı olmuş sadece yoksa enfeksiyon varmıymış zaten? Ya dün bizede aşı yapacaktı hemşire oğlum kaçtı istemedi o kadar kötü yapıyormu bu aşı. Ateş düşmüyorsa götür cnm ateş önemli. Geçer çabuk inş
İnsallah cnm keske hic hasta olmasalar tarhana yaptım begenmedi burnu da akıyorİnsalalh canim toparlar defne iyileşir hemn hasta olmasin çocuklar ya zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?