- 5 Ekim 2020
- 14.599
- 39.933
- 548
- 36
Tabiki canım. Zaten alerjisi çıktı çıkalı geceleri hiç uyumuyor . Vücudu cok kötüydü hatta buraya da atmıştım. krem verdi bende diyet yapmaya başlayınca düzeldi ama alerji doktoruna randevu bulamıyoruz cocuk doktoru yönlendirdi bizi bunlara ki bende zaten tahmin ediyordum
Ben sebzeli çorba yapınca seviyor mert ya yiyor. Kendi yemeklerimizden de elimle.ezip veriyorum onları da iyi kötü yiyor
Ben mesela bugün z.yagi soğan kabak şehriye azcik da salça ile çorba yaptım yarı blenderlayip verdim . Dün de yine soğan havuç pirinçli çorba yaptım. Böyle döngü halinde bizim
Canim ben öyle yapmıyorum avent ile haşlayıp buharda ceviriyorum kıyma koyuyorum bugün öyle yaptım dediğin gibi sevdi normalde lezzetsiz oluyor demek ki salça kendi kullandığımızdan demi bı de sogani kavuruyor musun balkabaginin tadinida sevmiyor meselaTabiki canım. Zaten alerjisi çıktı çıkalı geceleri hiç uyumuyor . Vücudu cok kötüydü hatta buraya da atmıştım. krem verdi bende diyet yapmaya başlayınca düzeldi ama alerji doktoruna randevu bulamıyoruz cocuk doktoru yönlendirdi bizi bunlara ki bende zaten tahmin ediyordum
Ben sebzeli çorba yapınca seviyor mert ya yiyor. Kendi yemeklerimizden de elimle.ezip veriyorum onları da iyi kötü yiyor
Ben mesela bugün z.yagi soğan kabak şehriye azcik da salça ile çorba yaptım yarı blenderlayip verdim . Dün de yine soğan havuç pirinçli çorba yaptım. Böyle döngü halinde bizim
Kilo kaybı yok aksine alıyor ama kusmasi onceden çok daha fazlaydı ek gıda ile azaldı. Günlük hayatta huzursuzluğu yok ama gece uykularında çok rahatsız. Saat başı uyanıyor vücudunda egzama çıkıyordu o da diyetten sonra geçti.Kusura bakma takip edememişim. Çünkü bizim doktorumuz kilo kaybı kusma yoksa devam diyor da. Çocuğun gıdalara alışabilmesi için biraz üzerne gidiliyormuş alerjinin. Ondan sordum. Ama huzursuzluk varsa o şekilde ilerlenmez tabi.
Ek gıdaya geçince başlayan alerjiler daha kalıcı olabiliyormuş sanırım. SadeceAnne sütünde bir problem yoktu değil mi.
Randevu alamaman çok normal. Çocuk alerji çok kısıtlı bir bölüm. Ve devlette doktor kalmadı.
Canim bende makine yok böyle anam babam usulü yapıyorum. Kizima çok uğraşırdım buharda falan bunda kendi yediğimiz gibi yapıyorum böyle alışsın. z.yaginda soğanı az kavuruyorum üzerine 1cay kaşığı kadar salça. (Salça ev yapımı ama ev yapımı olmasa da koyardım galiba) üstüne havuç rendeleyip koyuyorum yarim caybardagi da pirinc su minick tuz da atıyorum. Bazen bu çorbaya kıyma da koyuyorum. Sonra blenderliyorum ama tamamen püre olmuyor puturlu kalıyor .Canim ben öyle yapmıyorum avent ile haşlayıp buharda ceviriyorum kıyma koyuyorum bugün öyle yaptım dediğin gibi sevdi normalde lezzetsiz oluyor demek ki salça kendi kullandığımızdan demi bı de sogani kavuruyor musun balkabaginin tadinida sevmiyor mesela
Kremle kızarıklıklar geçiyor mu canimTabiki canım. Zaten alerjisi çıktı çıkalı geceleri hiç uyumuyor . Vücudu cok kötüydü hatta buraya da atmıştım. krem verdi bende diyet yapmaya başlayınca düzeldi ama alerji doktoruna randevu bulamıyoruz cocuk doktoru yönlendirdi bizi bunlara ki bende zaten tahmin ediyordum
Hem krem hem diyetle geçti camimKremle kızarıklıklar geçiyor mu canim
Anladım canım.ben egemen için bu kadar detaylı soruyorum kusura bakma. Alerji var mı diye randevu almıştım ama belirtiler geçti diye gitmekten vazgeçmiştim.yine de gitmeli miyim acaba ya çok kararsız kaldım yine de bilinebilir mi? Elimde sadece kilo kaybı kaldı.kusma ve kızarıklık geçti meme reddi bir var bir yok...Hem krem hem diyetle geçti camim
Tam oturamadigi için benimki de eğiliyor canımKızlar sizin bebekler otururken öne çok eğiliyor mu ya bizimki öyle yapıyor
Yok ya canım sen balkabağı mi koyuyorsun yeşil kabak mi aslında başlarda seviyordu sonra sevmedi püre yaptım onu yemedi evdeki çorbadan koydum yedi ayırıyor bı de tatsız oluyor demek aslında kıyma tat veriyor bı de hasta oldu ya o dönem kesmiştim. Benimde ilk kızımda kaldı bunlar pratik sağlıklı diye kullaniyim demiştimde yok sevmiyor en iyisi o usul ben de öyle yapiyim artık sağolasınKilo kaybı yok aksine alıyor ama kusmasi onceden çok daha fazlaydı ek gıda ile azaldı. Günlük hayatta huzursuzluğu yok ama gece uykularında çok rahatsız. Saat başı uyanıyor vücudunda egzama çıkıyordu o da diyetten sonra geçti.
Canim bende makine yok böyle anam babam usulü yapıyorum. Kizima çok uğraşırdım buharda falan bunda kendi yediğimiz gibi yapıyorum böyle alışsın. z.yaginda soğanı az kavuruyorum üzerine 1cay kaşığı kadar salça. (Salça ev yapımı ama ev yapımı olmasa da koyardım galiba) üstüne havuç rendeleyip koyuyorum yarim caybardagi da pirinc su minick tuz da atıyorum. Bazen bu çorbaya kıyma da koyuyorum. Sonra blenderliyorum ama tamamen püre olmuyor puturlu kalıyor .
Bebekler için balkabagi tarifleri var bak istersen aslında tadını sevmesi lazım.
Yok canim sıkıntı değil sorabilirsin. Bende daha doktora goturemedigim için neye alerjisi var net bilmiyorum ama bir şeyden rahatsız olduğu kesin. Bizimkinde kilo kaybı yok ama meme emerken ögürüyor cogu kez bazen hiç emmek istemiyor falan. Sende doktora götürmek istemiyorsan önce bi yumurta ya da süt ürünlerinden başla yememeye bakalım değişecek mi kilosu falan. Kilo kaybı da önemli ama onu es geçme derimAnladım canım.ben egemen için bu kadar detaylı soruyorum kusura bakma. Alerji var mı diye randevu almıştım ama belirtiler geçti diye gitmekten vazgeçmiştim.yine de gitmeli miyim acaba ya çok kararsız kaldım yine de bilinebilir mi? Elimde sadece kilo kaybı kaldı.kusma ve kızarıklık geçti meme reddi bir var bir yok...
Evet bizimki de cok öne eğiliyor ama bu aralar biraz daha kendi başına oturmaya başladı. Zamanla öğreniyorlarKızlar sizin bebekler otururken öne çok eğiliyor mu ya bizimki öyle yapıyor
Yok canim ben balkabaginin tatlısını vermiştim az az çorbasını vermedim daha. Yesil kabakla yapiyorum. 2gun önce de kabak dolması yapmıştım ondan verdim sevdi gibi. Dediğin gibi bizim yemekler baharatlı tuzlu falan daha lezzetli geliyor. Buharda olunca yemek istemiyorlar pek.Yok ya canım sen balkabağı mi koyuyorsun yeşil kabak mi aslında başlarda seviyordu sonra sevmedi püre yaptım onu yemedi evdeki çorbadan koydum yedi ayırıyor bı de tatsız oluyor demek aslında kıyma tat veriyor bı de hasta oldu ya o dönem kesmiştim. Benimde ilk kızımda kaldı bunlar pratik sağlıklı diye kullaniyim demiştimde yok sevmiyor en iyisi o usul ben de öyle yapiyim artık sağolasınBir de mert için bu yogurtsuz tarhanalarda alternatif olabilir vermediysen bir bak istersen çeşit olur alerjide zor inşallah alisir bünyesi zamanla canım bizede diyet önerdiler ama sıkıntı yok şimdi yapmıyorum yumurta vermiyorum sadece.
Yok canim sıkıntı değil sorabilirsin. Bende daha doktora goturemedigim için neye alerjisi var net bilmiyorum ama bir şeyden rahatsız olduğu kesin. Bizimkinde kilo kaybı yok ama meme emerken ögürüyor cogu kez bazen hiç emmek istemiyor falan. Sende doktora götürmek istemiyorsan önce bi yumurta ya da süt ürünlerinden başla yememeye bakalım değişecek mi kilosu falan. Kilo kaybı da önemli ama onu es geçme derim
Evet bizimki de cok öne eğiliyor ama bu aralar biraz daha kendi başına oturmaya başladı. Zamanla öğreniyorlar
Yok canim ben balkabaginin tatlısını vermiştim az az çorbasını vermedim daha. Yesil kabakla yapiyorum. 2gun önce de kabak dolması yapmıştım ondan verdim sevdi gibi. Dediğin gibi bizim yemekler baharatlı tuzlu falan daha lezzetli geliyor. Buharda olunca yemek istemiyorlar pek.
Ya bende yogurtsuz tarhana bulamadım yoksa düşündüm onu da
Bı baksana internetten canım trendyolda filan var mı beyorganikten normal makarnalutfenden yoğurtlu almıştım ama. Sütsüz yumurtasiz var mı bilmiyorum bunlardaYok canim sıkıntı değil sorabilirsin. Bende daha doktora goturemedigim için neye alerjisi var net bilmiyorum ama bir şeyden rahatsız olduğu kesin. Bizimkinde kilo kaybı yok ama meme emerken ögürüyor cogu kez bazen hiç emmek istemiyor falan. Sende doktora götürmek istemiyorsan önce bi yumurta ya da süt ürünlerinden başla yememeye bakalım değişecek mi kilosu falan. Kilo kaybı da önemli ama onu es geçme derim
Evet bizimki de cok öne eğiliyor ama bu aralar biraz daha kendi başına oturmaya başladı. Zamanla öğreniyorlar
Yok canim ben balkabaginin tatlısını vermiştim az az çorbasını vermedim daha. Yesil kabakla yapiyorum. 2gun önce de kabak dolması yapmıştım ondan verdim sevdi gibi. Dediğin gibi bizim yemekler baharatlı tuzlu falan daha lezzetli geliyor. Buharda olunca yemek istemiyorlar pek.
Sende muhallebi karisimi almıştın sanki canım dimi seviyor mu onu veriyor musun sade seviyor anca içinde bişi olmayacak bizimkiBak bu linkte yoğurtsuz var canım bak istersen geçen görmüştümBEYORGANİK Yoğurtsuz Organik Tarhana 300 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BEYORGANİK Yoğurtsuz Organik Tarhana 300 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bakayım canimBak bu linkte yoğurtsuz var canım bak istersen geçen görmüştümBEYORGANİK Yoğurtsuz Organik Tarhana 300 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BEYORGANİK Yoğurtsuz Organik Tarhana 300 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tamam canim trendyola da bakarım. Bende kizimda ayrı pişirdim hep çorba türüne alıştı. Şimdi 4 yaşında bu sene yeni yeni farkli şeyler yemeye başladı. En azından oğlum öyle olmasın dedim. Sende cok uğraşma canim önünde ne varsa alerjisi yoksa ver gitsin öylesi daha sağlam oluyor valla.Bı baksana internetten canım trendyolda filan var mı beyorganikten normal makarnalutfenden yoğurtlu almıştım ama. Sütsüz yumurtasiz var mı bilmiyorum bunlarda
İlk kızıma hep ayrı pişirdim ahala yemiyor ayrı yemek bekliyor biraz daha büyürler gönül rahatlığı ile veririz İnşa llah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun:) inşallah sizin bu süreçte hemen biter gider kolay bir şekildeYok canim sıkıntı değil sorabilirsin. Bende daha doktora goturemedigim için neye alerjisi var net bilmiyorum ama bir şeyden rahatsız olduğu kesin. Bizimkinde kilo kaybı yok ama meme emerken ögürüyor cogu kez bazen hiç emmek istemiyor falan. Sende doktora götürmek istemiyorsan önce bi yumurta ya da süt ürünlerinden başla yememeye bakalım değişecek mi kilosu falan. Kilo kaybı da önemli ama onu es geçme derim
Aynen öyle canim cok teşekkür ederim sizin iyiymis beş yaşında daha farklı bişey yemiyor olanida peşinde kosarak ilkinde tecrübe ettik ikincide yasamayiz umarımBakayım canim
Tamam canim trendyola da bakarım. Bende kizimda ayrı pişirdim hep çorba türüne alıştı. Şimdi 4 yaşında bu sene yeni yeni farkli şeyler yemeye başladı. En azından oğlum öyle olmasın dedim. Sende cok uğraşma canim önünde ne varsa alerjisi yoksa ver gitsin öylesi daha sağlam oluyor valla.
Ben irmik un falan aldım canım karışım almadım.ama henüz vermedim sebze yoğurt denemelerdeyim ama hasta biraz ondan mıdır anlamadım hiç iştahla uzatmıyor ağzınıSende muhallebi karisimi almıştın sanki canım dimi seviyor mu onu veriyor musun sade seviyor anca içinde bişi olmayacak bizimki
Geçmiş olsun ya belki distendir o dönemde görünürde bişi yok başlıyor sonra birden patlıyor hasta olunca da öyle oluyorlar geçince düzelir inşallahBen irmik un falan aldım canım karışım almadım.ama henüz vermedim sebze yoğurt denemelerdeyim ama hasta biraz ondan mıdır anlamadım hiç iştahla uzatmıyor ağzını
Bizimde cikmadi ama şişmiş gibi ya birde ağız çene burun cevresi isilek gibi küçük kızarıklık lar var sizde de oyle miKızlar bebişlerin dişi cıktı mı bizimkinde henüz yok, her huysuzlupu dişe yoruyorduk ama demek huyu suyu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?