2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar Egemen 2 aylıkken sünnet olmuştu ama sünnet hatası olmuş et şarkiyordu alt kısmından. Bugün başka bir Dr da tekrar sünnet eder gibi kesildi dikildi. aslında muayene için gitmiştik hemen işlem oldu. İlkinde içeri girmemistim bunda girdim. Yüreğim dayanmadi ağlamasına. Bebekler ağlamasın yaaa... Dua edin hemen iyileşsin

Bizimde cikmadi ama şişmiş gibi ya birde ağız çene burun cevresi isilek gibi küçük kızarıklık lar var sizde de oyle mi
Aynen öyle ama bi hareket yok. Sürekli her şey ağzında belki o yüzden de isilik vs. Oluyordur benimkinin nemli hep her ne kadar silsem de

Bizimkinde de sanırım sünnet hatası var hafif eğrilik gibi bir şey görüyoruz. Doktora sorduk üroloji bir görsün sanki hafif var dedi. Sizinde mi öyleydi ins hemen iyileşsin. Bizimki sünnet sonrası o kadar çok ağladı ki hala kulaklarımda ağlaması cok üzücü

Hahaha. Çok güldüm ya çekmemiştir annesi ama yanlış ölçüyorya bizim bebeği doğumda yanlıs ölçtüler 52 dediler 3600 dü aslında 55 cm dogdu. Cocuk 6 gün sonra gittik 59 cm di dedim. 6 günde bu hesaba göre 7 cm uzuyor yanlıs ölçüm işte

Eğrilik gibi değil canım.pipisinin alt kısmında sanırım dikişin bitiş kısmı oluyor orada et toplanmış fazlalık gibi.mercimek kadar.ama zamanla çocuk büyüdükçe o da büyür cinsel hayatında sıkıntı yaratabilir dedi dr.o yüzden yeniden oldu.bizimki de çok ağladı sünnette.zor geçti baya. Bugün daha iyi çok şükür. Götür canım kesinlikle. küçükken daha çabuk iyileşir.

Vizeci06 canım senin bebeğindi galiba geçenlerde kaka yapmayan dört gün. bizim kızda dört gündür yapmıyordu, bugün cam rendede elma rendeledim.bir çaykaşığı posasından verdim, biraz da suyundan verdim. yarım saat sonra kaka yaptı. elma acayip Bağırsakları çalıştırıyor,bilgin olsun. hatta tüm bayanlara da söylemiş olayım buradan

Merhabalar sonunda selim de hasta oldu dün akşam ateşi vardı gün içinde de hapşırık başlamıştı.. Bugün doktora götürdüm diş geliyor deditüm gün huzursuz uykusuzdu nerdeyse ilk kez gözünden yaş gelerek ağladı bugün.. İçim parçalandı ya
Perşembe tartılmıştık bu doktorda 7800 gr 67.5 cm.. Bugün sağlık ocağına gidicektik aşı için birkaç gün ertele dedi doktor..

Teşekkür ederim cnm cok şükür düzeldik ama bende veririm elma yogurduna katıp ☺

Gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesir insallah defne doğdu doğalı büyük insan gibi göz yaşı döküyor, sevdigi vir yemek olunca hızlı hızlı ver diye hüngür hüngür ağlıyor cok nazlı ya

Teşekkür ederim cnm cok şükür düzeldik ama bende veririm elma yogurduna katıp ☺
Cnm bazen ara ara olur artık. Bizde katı gıdaya geçtiğimizden beri sık sık oluyor bu kaka yapamama. Alışana kadar artık uğraşcaz biraz
geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım disdöneminde oluyor inşallah hemen atlatır

Cnm bazen ara ara olur artık. Bizde katı gıdaya geçtiğimizden beri sık sık oluyor bu kaka yapamama. Alışana kadar artık uğraşcaz biraz

geçmiş olsun canım
Gün kurusu da veriyorum ben o da cok işe yarıyor her sebze püresine zeytinyag ekliyorum.
Kızlar bizim tadımlar bitti ben sebzeleri karışık icine biraz pirin koyup vermeyi düşünüyorum. Et suyunu ne zaman eklemeliyim?

Maşallah canım benden sonra başladın ama iyi ilerledinnasıl yiyor mu,henüz ağzını şöyle açmıyor benimki kaşığı görünce ya,üçüncü deneyimim benim ama yine de zor geliyor bu süreç.ben henüz meyve hiç denemedim bi kaç sebze ve yoğurt.onları da öyle iştahla almadı.yulaf irmik falan eklemeye başlayacağım ben et suyundan önce.ay sonuna doğru eklerim sanırım et suyunu ve peşinden kıymayı

Saol cnm bizim ki kaşığa cok meraklı emzirmeden cok çektim cok şükür yemekten çekmicem gibi siz yemek yerken hep yaninizda tutun bebeği göre göre o da ister cnm bizim ki öyle istemeye başladı. Bende bugun irmik kullaniyim diyorum yarin aşımız var ordakilere bi sorarim et suyunu
Ben e bebekten tarhana siparis ettim var mi kullanan arkadaşlar

Tarhanayı çok sevdi bizimki kendimiz yaptık yazın. fazla birşey sevmedi zaten bir yoğurdu bir tarhanayı birde muhallebiyi yedirebiliyorum. Dişleri yüzündendir diye zorlamıyorum umarım iştahsız olmaz sürekli.

Pütürlu sebzeler vermiyormusun cnm

Ne kadar pütürlü veriyorsun canım.ben patates mi hasladum parmağımın ucuyla kaşıkla biraz ezip veriyorum.bu da pütürlü sayılır mı
Catalla ezip veriyorum cnm havucu bu sekilde veriyorum hep
Digeride bugun ki menümüz kabak havuc patates irmik biraz zeytinyag

Eklentiler

• IMG-20211209-WA0001.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 16394945426698317803934396988823.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…