2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
cancan iyiyim evet ve yine haziran annesiyim sen nasilsin nasil gidiyo bebis nasil ??
Çok güzel hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah neredeyse ikiz gibi olurlar bende iyiyim bebişle uğraşıyorum biraz grip bakalım

Kolay degil calisinca canim. Kizlar daha benimki dis cikarmadi surunmuyoda tembel cocuk.
Lamiyaa hayırlı olsun canım ben de çok istedim ama cesaret edemedim sen etmişsin maşallah sana. Ben de pkoluyum zor hamile kalıyorum. Acaba hiç korunmasam diye düşünmüştüm ilk başta ama sonra olmaz olmaz olacağı tutar diye riske atmadım. Ama bu aralar çok istiyorum 2. Yi.
Seninkilerin cinsiyetleri ne

Çok güzel hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah neredeyse ikiz gibi olurlar bende iyiyim bebişle uğraşıyorum biraz grip bakalım
Oyyyy geçmis olsun canim benim
Cancan eger bebis akilliysa korkma. Gerci akilli olmasa bile yap bari zoru bi kere de atlatirsin ilkim oglan doktor ikinciyide oglan gibi gordum dedi ama belli degil daha tam emin olamadi. Ocagin 13une belli olur. Hayirlisi olsun saglikli olsun da

Yaa canım sen yurdışında yaşıyomuşsun bi de isviçrede ben İsviçre’de yaşasam on tane falan peşpeşe yapardım heralde ama malesef bi kutu mamanın 90₺, 24 tane bezin 45₺ olduğu bi coğrafyada yaşıyorum o yüzden tereddüt etmem normal. Kızım çok şükür uslu akıllı ama ondan önce insan bu şartlar altındaki bi dünyaya çocuk getirmeli miyim endişesine giriyor malesef

Kolay degil calisinca canim. Kizlar daha benimki dis cikarmadi surunmuyoda tembel cocuk.
Sağol canım öyle aynen bitt yorgunluktan.
Bizimki de tembel sürekli dönüyor oturuyor ama bu ara uykuda bozuldu dişten akşam bişey yemedi ondan geç çıkarsın daha iyi

O kadar haklisin ki. Bak turkiyeyi gercekten cok seviyorum ama yasanasi buyer degil. Yani bu benim gorusum. Insan haklari diye bisey yok. Hani bazi almancilar diyo ya turkiyeyi cok seviyorum cok guzel git yasa o zaman kardesim. Ben hep soylerim, tatil icin gezmek icin muhtesem bir ulke ama o kadar. Allahim kolayliklar versin hepinize. Cok zor hele de simdi bu zamlarla insan kafayi yer cancan. Allahim yar ve yardimciniz olsun.

Maşallah ,hayırlı olsun planlı mı oldu ,pek hatırlayamdm senı kusura bakma kızın mı olmuştu . şaşrdm Rabbim sglıkla kucagına almayı nasip etsın
Ben dogurmak icin her gün plates topunun ustunde ziplayip, banyoyu doldurup icine giriyodum son zamanlarda belki oyle hatirlarsin cancan. Oglum oldu canim. Tesekkur ederim. Istiyoduk ama bu kadar cabuk beklemiyoduk. Dedigim gibi PKOlu oldugum icin korunmuyoduk. Ilacla hamile kalabiliyodum. Ama cok sukur ilacsiz oldu

Geçmiş olsun canım
cancan iyiyim evet ve yine haziran annesiyim sen nasilsin nasil gidiyo bebis nasil ??
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım

Aynen bizim de öyle iyi oluyor.boşver yapamasın az zoru görsün
Ne güzel tanıttın kendini ben de şimdi hatırladım senihadi hayırlı olsun yeni bebeğin de

Bende oyle zor hamile kalıyorm ama yınede korunuyorm . bende istyrm inşallah tekrar, ama biraz zaman geçsin diyorm . senın adına çok sevındım canım inşallah sag salim kucagına alırsın

Arkadaşlar size şeyi soracağım.ben bebek beş aylıkken regl oldum bir defa,şu an kırk gün oldu hala yok bişey bir daha.gideceğim zaten doktora da böyle bişey olan var mı,emzirmeden kaynaklı olabilir mi acaba.(hamilelik yok:)

Normal bence canım ben ılk kızımda bi kere olmştm ikinciyi 3 ay sonra olmustm sonra düzene biniyo

İlkler düzensiz oluyor canım. Ben 40 günlüktü regl oldum. Hala düzene giremedik. Normalde 28 günde bir şaşmazdı.

Normal bence canım ben ılk kızımda bi kere olmştm ikinciyi 3 ay sonra olmustm sonra düzene biniyo
Bakalım inşallah ek Gıda falan da başladı ama yine de olmaması garip geldi
İlkler düzensiz oluyor canım. Ben 40 günlüktü regl oldum. Hala düzene giremedik. Normalde 28 günde bir şaşmazdı.
Sanırım ilk aylar yaşasaydım bu düzensizliği tereddüt etmezdim ama altı ay olmasına rağmen böyle olunca tuhaf geldi.inşallah dediğiniz gibidir sağolun kızlar

Aslında bu günlerde canım çok sıkkın bişeylerin düzensiz gitmesi öyle normal ki.babamı kaybettik biliyorsunuz birçoğunuz,aylardır annemi bir kere getiremedim şu eve doğum hariç.ya bi gideyim kızıma yardıma edeyim az havası değişsin de yok.üç çocukla canım çıkıyor.geçen de aşağıda görümcemi gördüm çocukları okula götürüyordum bi akraba bana başsağlığında geliyormuş allahtan kadın düşünceli çıktı da ısrarlarıma rağmen gelmedi bile vallahi işin var zaten dedi.ev leş gibiydi çocuklarla ilgilenmekten.bir sonraki gün sevgili kayınvalidem gelmiş burda durmuyorlar normalde aşağıdan arabayı alıyorlar kocasıyla sen de öldün mü üç çocuk ukla bir başına napıyorsun diye gelmiyor eve ya.tabi hazır çay ekmek yok benim işim başımdan aşkın bişeylere el atması gerekecek.doğumdan bir yana ben eşimin memleketinde duruyorum ama ne gelen ne giden şu bebek doğalı bile.dolayısıyla öyle terkedilmiş hissediyorum ki kendimi sağolsunlar vallahi nefret eşiğine geldim herkesten,zor günümde yanımda değiller yarından sonra bu çocuklar adammolınca medet beklerler.eşime de ayrı kızıyorum arada hadi gidelim özlemiştir babannesi dedesi diyor neyse diyorum kaç defa gittim.ama bu sefer kavga etmek için hazır bekliyorum son olaydan sonra.görümceme gelmişler öğleden akşama kadar benim yanıma yardımıma gelmiyor,ondan sonra bebek özledi oluyorlar

Canım benim kırkım çıkınca hemen adetim oldu.hatta haftada bir kaç gün çamaşırimi batıracak kadar kanamam oldu.yaklasik iki ay sürdü o da.dr normal dedi.sonra bir daha hiç kanama adet bişey olmadı.iki aydır olmuyor sanırım

Canım seni o kadar iyi anlıyorum kiii....ne kadar zor ve kırıcı olduğunu bilirim.bir de senin üç çocuk ve aynı yerdesiniz.isin daha da zor.annen açısından dusunemiyor olabilir mi acaba? Yoksa hep mi böyle? Allah razı olsun annem gelir gider hep yardım eder ama ben defalarca soylucem ısrar Etcem ancak öyle.esumden çekiniyor rahat edemiyorum diyor ama yine de geliyor.kayinvidem var yok belli değil.is var desen yok ama gezmeye gidelim tatile gidelim desen herkesten önce yola düşer.ben ev taşıdım ertesi gün sezeryanla doğum yaptım.her yer koli.annem 67 yaşında.ben ameliyatlı hastaneden gelir gelmez ev yerleştirdik kayınvalide üç dört gün sonra gezmeye geldi.daha da gelmedi.ikisi de bir bucuk saatlik mesafede.gecen günlerde egemen küçük bı islem gördü.anne sana gelelim diyoruz dedik.dedigi şey benden yardım bekliyorsanız benim faydam olmaz baştan soyliyim ona göre gelin gidin dedi.onlar merkezde biz ilcedeyiz.uc gün de işimiz vardi.orda kalırız demiştik.kalmadik artık eşim üç gün bir buçuk saat geldi gitti.taragin var mı başını kasican kimsenin dusundugu yokmuş.ama bende senin gibi düşünüyorum çocuğu goturmuyorum en son 4 aylıkken gördü.

Bizim kizlar yine hasta gibi gıcık şeklinde öksürük oluyor küçük kızımda istahsizdi oguruyor yerken, büyük boğazım acyor diyor. 11.30 da gitsem mi randevu almistim hiçte halim yok bu soğukta bilmiyorum balgam vardı yine hırıltı di küçüğün ilerler bişey olur diyede korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…