2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim peyniri nasıl yapıyorsun
Sütü mayalama sıcaklığında yoğurtla mayalayıp yoğurt yaparız ya,peynirle mayalayınca da labne gibi bişey oluyor.ilk oğlumda öyle de yapıyordum ama şimdi düşünmüyorum belki denemek istersen.öyle de seviyorlar

Benm kzımda 9.ayda 7.5 kıloymus gecen ası defterini buldum. Aksamları un corbası yapmaya basladım ben sehrıye koydm ıcıne katıyen bızımkı de yemıyor. Elma suyunu iciyor rendelenmiş kısmı cıkarıyor degısık hareketler yapıyor yemeyen cocuk yemıyor yani. Kilo da elbet belli bi süreden sonra toparlar canm. Saglıgını etkileyen birsey olmasın yeter. ( kızın cok güclü ) buralara kadar geldi

Kızlar bizim hanımefendi meme uclarımi cok ısırıyor disi yok olmamasına rağmen mosmor ediyor sinirini benden çıkarıyor sanki tutuyor sündürüyor birde gülerek ne zaman bırakır bu huyunu acaba sizde de oluyor mu

Olmaz mı …. Birde elleri ile tutup boyle buruşturuyor uzatıyor degısık seyler yapıyor hem en sevdıgı sey gogsum hemde en cok zarar verdiği… çizikler içinde kaldı hep göğsüm

Benim de deri testinde süt alerjisi çıkmadı ama ben emindim süt alerjisi olduğuna çünkü hem kan geliyordu küçük küçük hem de günlerce huzursuzluk oluyordu. Aynı sizin gibi yumurta sürekli yiyordum hiç görünür bir şey yoktu ama en çok deriden ona alerji çıktı. Belki şimdi düzelmiştir diye doktora açmayı soracağım cumartesi gideceğiz

Ben ilk kızıma öyle yapiyodum canımda o çökelek oluyomus peynir degil

Dişleri çıkınca zaten ısırmaya gerek kalmıyor canım.şu an dişetleri acıdığı için yapması normal
Kan çıkmadı bizde canım.sen de yaz bize de
Ben ilk kızıma öyle yapiyodum canımda o çökelek oluyomus peynir degil
Ya evet tabi öyle ama sağlıklı olan olsun da.normal peynir ya hazır almalısın ya da kaynatmadan yapıyorlar 72dereceye kadar ısıtıp ona da ben cesaret etmedim hiç

Bizde 6 ay aşısında 10 kilo geldik maşallah uyku gunduz hala sorunlu ama yıne uyuyo gece şükür . bol meme ,emzik yapıyoruz . yurutece koyuyorm arada ama gidemiyo daha . donme falan yapıyo . oturuyo desteksız arada düşüyo ek gıda biz ne yersek devam . sebze falan hasladm sevmedı benimde işime geldi ugrasmıyrm . meyve suzgecınde bazen meyve verıyorm . ek gida çok az yıyo daha bi şeker kaşıgı anca pek istemiyo . alerjik bebegi olanlara kolaylık dılıyorum . bizde durumlar boyle işte alıştık duzene şükür

Maşallah canım çok mu emiyor ek gıda da yemiyorsa kilosuna bin maşallah

Hazır daha iyi sanki canım hazır ne alsak acaba marka olarak normal beyaz peyniri suda bekletip tuzunu alınca bı değişik oluyor

Olmaz mı …. Birde elleri ile tutup boyle buruşturuyor uzatıyor degısık seyler yapıyor hem en sevdıgı sey gogsum hemde en cok zarar verdiği… çizikler içinde kaldı hep göğsüm
Şuan elleriyle aynısını yapıyor konusuyor sanki birseyler anlatıyor memeye
Ins disi cikinca ısırırsa cok zor

Hazır daha iyi sanki canım hazır ne alsak acaba marka olarak normal beyaz peyniri suda bekletip tuzunu alınca bı değişik oluyor
Öyle verirsem şu olgunlaştırılmış peynirler daha doğal geldi bana sanırım ondan veririm.marka hiç bakmadım daha.ben bi zaman ev yapımı ilerlerim

Şuan elleriyle aynısını yapıyor konusuyor sanki birseyler anlatıyor memeye

Ins disi cikinca ısırırsa cok zor
Alt iki patladı bizim,öncesinde de çekiştiriyordu yazdığın gibi şu an da öyle yapıyor tabi tam çıkmadığı için anlıyorum yapacağı anı hemen kendime çekiyorum yoksa alıp gidecek diğer tarafaön dörtlü çıkana kadar sabır

Maşallah canım çok mu emiyor ek gıda da yemiyorsa kilosuna bin maşallah
Yanı gece iki kez emiyo ,gun içinde saymıyrm. fazla emmiyo aslında ,ama benım bebekler zaten tombik oluyo genelde, bide sütüm yarıyomuş maşallah dr oyle dedi. Tabi bel agrısı ve kol agrısı bolca oluyo

Bebekleriniz su gezine kaçtığında kusuyor mu bı kaşık yoğurt daha veriyim dedim istemiyordu ogurdu şu verirken çok oldu kendine geldikten sonra kustu birden

Arkadaşlar bu e bebekte hatta marketlerde kavanoz püre mamalar falan var meyveli tahıllı falan kavonozda genellikle. Onlardan deneyen oldu mu ? Tavsiye eder misiniz içeriği güvenilir midir?
Ben daha önce hiç kullanmadım kaşık maması deniyor sanırım onlardan. Ama bazen acil durumda kullanmak için almayı düşünüyorum danışmak istedim

Babamiz bize sormadan 20 30 tane almis bende veriyorum arada cok seviyor bizim ki

Ben aldım hipp organic kayısı püresi cok güzeldi bir de mandalinalı muzlu armutlu vb hero baby aldım bikac kavonoz duruyor dolapta acil bir şey olursa dışarı cıkmalık vs yanımda dursun pratik

6 aylık oldgumuzdan beri aksam uykusuna yatıyor sureklı aglayarak uyanıyor. Karnı tok, altı temiz, diş kabarması da yok. Gazını da cıkarıyorum ama surekli 8-9 gibi baslıyor 12 ye kadar sürekli uykusunda aglamalar sabrım tükendi aksamları zehir gibi geçiyor.

Bir yerimi ağrıyor ki cnm acaba yada gündüzleri cok mu gürültü oluyor korkuncada geceleri aglamalar cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…