Masallah diş biz de yok ama köpek dişi görünüyor ilk ön iki dis cikar diye biliyorum ama bakalım oturuyoruz komando gibi emekliyoruzKizlar hayirli geceler bayag uzun zamandir giremedim nasilsniz bebislerle biz cok sukur iyiz 7 bucuk aylik olduk 2 tane dismiz cikti emekliyorz ve oturmaya basladik cok sukur sizde durumlar nasil
Insallah bu gunlerde gecer canim bizim prenses yanindan ayrilinca huzursuzlaniyo yeterki yanindan ayrilmaDiş yok ama huzursuzlugu cok. Oturuyor emekliyor şimdilik
Bizim alttan 2 tane cikti genelde alt onden cikar ama belki sizde farkli olur canimMasallah diş biz de yok ama köpek dişi görünüyor ilk ön iki dis cikar diye biliyorum ama bakalım oturuyoruz komando gibi emekliyoruz
Belki de bebegin normal mi emekliyor yoksa sürünerek micnmBizim alttan 2 tane cikti genelde alt onden cikar ama belki sizde farkli olur canim
Normal canimBelki de bebegin normal mi emekliyor yoksa sürünerek micnm
Masallah bizim hanımefendı sürünmeden yanaNormal canim
Olsun canim her bebegin gelisimi farkli zamani gelince emeklerde yururdeMasallah bizim hanımefendı sürünmeden yana
3 yas diyolar ama bende bilmiyorm valla bizimkide gece kalkiyoKızlar özellikle tecrübeli anneler, çocuklar kaç yaşında gece uyanma işini bırakır? Ben nasipse ne zaman akşam yatıp sabah kalkıp kesintisiz bir uyku uyuyacağım?
Emmeyi bırakınca bile uyanıyorlardı benimkiler canım,ya ağlıyor ya su istiyorlar falan.birisi dört yaş gibi bıraktı birisi altı yaşında hala su diye uyanıyorKızlar özellikle tecrübeli anneler, çocuklar kaç yaşında gece uyanma işini bırakır? Ben nasipse ne zaman akşam yatıp sabah kalkıp kesintisiz bir uyku uyuyacağım?
Bizimkinde o da yokMasallah bizim hanımefendı sürünmeden yana
Bizde de emekleme.surunme.yokBizimkinde o da yok
Ayenn bizimkide öyle canimBizde de emekleme.surunme.yokkoltuklara tutunup ayakta duruyor ama emeklemiyor uğraşıyorum ama yok olduğu yerde yuvarlanıyor sadece sağa sola 360 ° dönüyor
Aynen canim su an bile mesela gece 1 kez kalkip geri uyuyan bebekler var bebekten bebege farkrdiyoEmmeyi bırakınca bile uyanıyorlardı benimkiler canım,ya ağlıyor ya su istiyorlar falan.birisi dört yaş gibi bıraktı birisi altı yaşında hala su diye uyanıyorama iki yaşında hiç uyanmadan uyuyan da vardır eminim,çok değişkenlik gösteren bi konu yani
Anladim canimm insallah gecer bu durum alerji oldgunu nasil anlamistnBebeği alerjik ya da egzamalı anneler,biz bugün hafif grip vardı oğlumda hem çocuk doktoruna hem de gitmişken cildiyeye gittik.önce cildiyeye girelim dedik,öpücükten olmuş dediiki abi var e bir de biz yok hocam diyemedik tabi çünkü öpüyoruz yani.karışım bişeyler yazdı kullanın bir hafta on gün bakın geçecek dedi.
Ordan çıktık çocuk doktoruna girdik,daha önceden de gitmiştim ona kaç kez,dedim tabi cildiyecinin dediklerini de yok bu çocukta alerji var,süt ürünlerini kes dedi.zaten yumurta yemiyorum,bi on gün süt ürünü de yemiycem vermiycem bebeğe de bakalım değişecek mi.şu anlık kullanmayacağım cildiyenin verdiğini aynı anda yaparsam hangisi iyi geldi anlayamam diye düşündüm.
Testte çıkmadı süte dedim bazen olabiliyor öyle sen kes dedi,iyi gelirse size de yazarım yine
Beş ay gibi huzursuzlukları başladı meme reddi falan.bi kaç aydır yanaklarında egzama varAnladim canimm insallah gecer bu durum alerji oldgunu nasil anlamistn
Rabbim el Şafi ismi hurmetine sifasni versin yavrucugun ilac vermstir illaki kullanin insallah gecerBeş ay gibi huzursuzlukları başladı meme reddi falan.bi kaç aydır yanaklarında egzama var
Selam cnm bende aynı doktora gidiyorum da kendisi mi önerdi ikisini de yapalım diye siz mi alıp gittiniz acaba?Merhaba kızlar, bende bugun menenjit aşılarını yaptırdım hem bexsero hemde nimerix yaptı. Yalovada hasan tahsine götürdüm bende. Ateş yapar dedi ağır aşıdır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?