Teşekkür ederim canım.hepsi temiz ama 12. Kakayi yaptık bugün... diş galiba.ama baya da gürültülü.cok zorlanıyor yavrum yaaGeçmiş olsun canım sonuç ne oldu?
İnstagram da tunali hayat sayfası var desteksiz uyutmak için paylaşımları var 6 saat şuan için çok uzun bir süre iyice uykusu gelsin kolay uyur mantığı bebeklerde ise yaramıyor ayına göre uyanıklık sürelerine dikkat etmelisiniz ve uyku öncesi rutinleriniz olmalı bütün bunları oturttuktan sonra desteksiz uyuma denemelerine başlayabilirsiniz. Bende ayakta sallayıp ellerini tutup pispis müziği ile uyutuyordum. Önce sallamayı yavaş yavaş bıraktım önce hızını azalttım sonra ağladıkça salladım sonra yavaş yavaş teması kestim sadece mizmizlaninca dokunuyorum yatağında yatıyor ama daha tam düzen kuramadık. Uzun ve sabır isteyen bi iş bianda yatağa koyuyum uyusun derseniz dahada direnmeye başlayabilir. Aylardır sallanarak kucakta uyuyan bebeği bianda yatağa bırakıp uyumasını beklemek doğru olmaz. Bebek o şekilde uyumayı bilmiyor çünkü bildiği şekilde uyutmaniz için direnir ağlar uyanıklık sürelerini gecirirseniz destekli uyutmakta bile zorlanirsinizKızlar sizin bebekler nasıl uyuyor? Bizimki çok şükür geceleri deliksiz uyuyorama hala kendi kendine uyuyamıyor sinir hastası oldum nerdeyse uykusu geliyor kucağıma alıp sallamaya başlıyorum bu seder de çırpınıp kaçmaya çalışıyor ağlıyor 5 dk sonra da iç çeke çeke uyuyor savaş veriyoruz resmen artık istiyorum ki şöyle yatağa koyayım kendi kendine huzurlu uyusun elim ayağım titriyor onu öyle çırpınırken ağlarken görünce. Uyku danışmanı tutacak maddi durumum da yok internette okuduğum bütün metotları da denedim ama yok olmuyor bir kere 6 saat uykusuz bıraktım çok uykusu gelsin de dayanamasın uyusun diye 1 saat ağladı yatağın içinde debelendi yok uyumadı çok inatçı ne yapsam bilemiyorum artık
Çok geçmiş olsun 2-3 gün içinde işe başlıcam anneme zorluk bi çözüm bulmaya çalışıyorum ama yok galiba
Geri geri emekliyor çok komikbir dişimiz var sadece ama eller yumruk sürekli ağzında ikinci yakındır..
Yüzünü kulağını saçını yolma kaşıma başladı bizde varmı benzer hareketleri olan bebe?
Canım bi ara kızım günde 7-8 kaka yapıyordu gürültülü ve sulu. Ispanak yemişti ya o alerji yapmıştı ya da o ara diş çıkarıyordu o sebeple. Ama bi süre ek gıdayı kestik sadece anne sütü ve alerjen olmayan şeylerle devam ettik (4-5 gün kadar) normale dönmüştü sonra.Teşekkür ederim canım.hepsi temiz ama 12. Kakayi yaptık bugün... diş galiba.ama baya da gürültülü.cok zorlanıyor yavrum yaa
Geçenlerde hasta olduğunda doktor yakında patlayabilir diş etleri çok kabarık demişti birde ilk diş çıkınca ikinci çabuk geliyor dedi bir arkadaşım.. Ben yüz göz kaşımayı doktora sordum da stresli huzursuz olunca yaparlar dediBebekten bebeğe değişiyor canım o. Bence bu saatten sonra değişmez benim kız da asla kendiliğinden uyumaz yani ben de denedim uykusuz bırakmayı falan ama yemedi. Önce çırpınmalar sonra uykuya geçiş hep böyle. Ama mesela babannesinde şıp diye uyuyo ben varken böyle zorluk çıkarıyor. Bize nazlanıyor olabilirler
Aynen geri geri emekliyoruz biz de :) bir diş çıktı ve dediğin gibi yumruğu komple ağzına sokmaya çalışıyor ikinci yolda mı demek bu ?
Bizim kız da hep elleri saçında kulağında neden böyle yapıyor anlamıyorum
Bizimkinin de alerjik egzamasi var canım.bende neyin dolandıgini bulmaya çalışıyorum ama farklı birşeyde yemedim ki ya.benjm kafam allak bullak oldu bu konuda yaCanım bi ara kızım günde 7-8 kaka yapıyordu gürültülü ve sulu. Ispanak yemişti ya o alerji yapmıştı ya da o ara diş çıkarıyordu o sebeple. Ama bi süre ek gıdayı kestik sadece anne sütü ve alerjen olmayan şeylerle devam ettik (4-5 gün kadar) normale dönmüştü sonra.
Düzelmedi mi kaka olayı?Bizimkinin de alerjik egzamasi var canım.bende neyin dolandıgini bulmaya çalışıyorum ama farklı birşeyde yemedim ki ya.benjm kafam allak bullak oldu bu konuda ya
Maalesef düzelmedi cnim sabah uyandıktan sonra 4. Kakayi yaptiDüzelmedi mi kaka olayı?
Kaç gündür kaka böyle devam ediyor?Maalesef düzelmedi cnim sabah uyandıktan sonra 4. Kakayi yapti
Dun başladı canımKaç gündür kaka böyle devam ediyor?
Bizimde diş çıkana kadar 4gün civarı böyle ishal vardı en son su yapıyordu artık. İştahsızlıkta varsa diş olabilir. Sorunu yoktır inşDun başladı canım
Ay sanki bi ara kilo alması baya iyi toparlamıştı senin kuzumun yaa nie öle oldu ki şimdi :/ bişi çıkmaz da inşallah zmnla da yer. Bnmki de yemio bzm yemeklerden yemek istio snra yanakları kızarıo verince de .seninkinin hala öğürmesi iyi deil ama vakit ver brz daha emmeye devam etsin yüklen sen anne sütüne mamaya belki deHerkes uykudan dert yanmış bizde ek gıda sorunu var. Çorba ve yoğurt harici birşey yediremiyorum. Çiğnesede yutarken kusuyor. Püre sevmiyor birkaç çeşit denedim tadını almayı istiyor. Su içmiyor. Kilo da bugün tartıldık üstüyle 6200 geldi 6 diyelim dedi doktor. Kan tahlili verdik karaciğere falan da bakalım almışken dedi. Yemek kilo harici bir sıkıntımız yok şükür
Yok cnm doğduğundan beri kilo sorunumuz değişmedi. Aylık kilo alımı 500er iyiydide 6 bucuk aylıkmıydı neydi hiç kilo almamıştı 1ay kalorili mamaya başladık işte. Tahlilleri doktora soramadık çıkmış da d vitamini düşük olduğundan alkalen yüksek çıkmış yani böbreklerde susuzluk var gibi biraz. Protein eksikliği de var biraz. Nasıl beslemem lazım valla bilmiyorum da yarına kaldı doktor. Kısa zamanda alışır inşAy sanki bi ara kilo alması baya iyi toparlamıştı senin kuzumun yaa nie öle oldu ki şimdi :/ bişi çıkmaz da inşallah zmnla da yer. Bnmki de yemio bzm yemeklerden yemek istio snra yanakları kızarıo verince de .seninkinin hala öğürmesi iyi deil ama vakit ver brz daha emmeye devam etsin yüklen sen anne sütüne mamaya belki de
Canım bende duymadım bunu ama kk da arama butonu kısmında arama yaparak bilgi sahibi olabilirsin ben biraz baktım persentili yüksek bebelerde olurmuş gibi bişey yazmış birisi mesela.. Birisi masaj yapmak lazım demiş..Kızlar selam bayadır yazmadım cankm çokkk sıkkın .. bi 15 gün önce çocuğumu sünnet ettirdim ve nerdeyse iyileşti ama berbat bir süreçti.. ve şuan pipisi sanki içine kaçmış doktor normal bazı çocuklarda öyleymiş gömük pipi deniyormuş ama ilk defa duydum böyle bir durum yaşayanlr var mı ?..
Herkes uykudan dert yanmış bizde ek gıda sorunu var. Çorba ve yoğurt harici birşey yediremiyorum. Çiğnesede yutarken kusuyor. Püre sevmiyor birkaç çeşit denedim tadını almayı istiyor. Su içmiyor. Kilo da bugün tartıldık üstüyle 6200 geldi 6 diyelim dedi doktor. Kan tahlili verdik karaciğere falan da bakalım almışken dedi. Yemek kilo harici bir sıkıntımız yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?