2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hormonlardan dolayi kafaniz bulanik galiba. Cok yazik. Allah dogacak cocugunuza saglik versin.
Sizin hormonlar çalışmıyorsa size yazık. Demek ki benimki çalışıyor siz hastaneye gidin hemen. Sizin gibi hadsizlere inanılmaz çalışır hormonlarım iç güdüsel. Çocuğuma karşı davrandığım gibi davranırmıyım sizin gibilere. Şaka mısınız. size özel bu

Ben sakinim. Siz fikir sahibi olmadan önce biraz bilgi sahibi olun. Ve kimsenin anneliğini yargılama hakkına sahip değilsiniz. İnşallah başka birisine de yapmazsınız. Niyet okumak sizin hakkınız değil.
Belki bir yerde dogru bisey soyliyorsunuz ama okdr agresif bir sekilde dile getiriryorsunuzki.. ister istemez okuyunca ben bile gerildim. Benim 2 kizim var cok sukur iyiki varlar! 2 de oglan bebegimi kaybettim 1 de kiz bebegimi... yani 2 sininde acisi ayniydi. Benim suan tek istedigim tekrar saglikli bir bebegimin olmasi cunku her 2 aciyida tattim

Bosverin yazik muhtemelen cok zor sartlar altinda cehaletin oldugu bir yerde yasiyor. Etrafindaki insanlarin da saglikli oldugunu dusunmuyorum.

Ya sen ne mide bunaltıcı insansın.
ne kadar büyük bir iyilik yapmış olursun anlatamam. Yaptığın yorumlara bak da dön. Anneliğini kimsenin eleştirme bir daha. Herkes çapını hududunu bilmiş olur. Ne de güzel olur. Kesinlikle haklısın bu konuda bir daha çeneni yorma

Hanımefendı insanı bu derece sinirlendiren tahrik eden kişilerin yazdıklarına baksanıza. Geriye dönerseniz bir görün yaptığı yorumları. Hadsiz çapsız insanlar böyleleri hakediyor. Hakettiği cevabı alırlar. Üvey evlat muamelesi yapacakmısım da. Yazıkmış çocuğuma da ailelerini secemıyormus çocuklar. Ya sen ne hakla bunları yazabılırsın. Ön yargı tamamen

Bosverin yazik muhtemelen cok zor sartlar altinda cehaletin oldugu bir yerde yasiyor. Etrafindaki insanlarin da saglikli oldugunu dusunmuyorum.
Valla verdiği cvplara bakılırsa çok haklısınız cehalet maalesef tedavi edilebilir bişey değil o yüzden ne yazarsa yazsın cvp vermiycem sevgili Mune ilgilenirse sevinirim. Zira burası hamile topiği ve herkes ister istemez geriliyor

Okudum diyer yorumlarida. Fakat ilk siz cok sert bir sekilde yazmissiniz. Lutfen biraz daha nazik olun

Bosverin yazik muhtemelen cok zor sartlar altinda cehaletin oldugu bir yerde yasiyor. Etrafindaki insanlarin
Okudum diyer yorumlarida. Fakat ilk siz cok sert bir sekilde yazmissiniz. Lutfen biraz daha nazik olun
ben ortalığa laf attım bunlar benim anneliğime kadar çamur attılar. Hala yorum yapıyorlar valla bravo. Cahillik ve hadsizlik. İnsanlar ne kadar kötü

Amin canım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız hepimiz
Msjiniz geride kaldığı için bulamadım ama sanırım sizsiniz aile hekimi ilaç yazmayan ben tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım ve bir sürü ilaç kullanıyorum progestan iğne progestan jel kan sulandırıcı aspirin gibi ilaclarim var ve hepsini aile hekimi yazabiliyor devlet karşılıyor uzman doktor istemiyorlar kendi aile hekiminize gitme şansınız varsa ona bı sorun düşük tehdidi olduğu için doktorum kullanmami söyledi deyin yazar belki tamamen doktorların insafinda

Oğlan kız değil mesele hayırlı evlat ben rabbimden önce rabbime hayırlı kul sonra bana hayırlı evlat olsun istiyorum hayirsizsada hayırlıya çevirsin rabbim

Benim istemedi zaten aile hekimiz bazen mantar enfeksiyonu belirti vermez dedi ondan kendi drunla görüs dedi bakalim ne diyecek

Aman benim aile hekimim hiç yerine olmuyor ki hep izinli virüslumudür nedir kadın dogumcuma diycem eğer kullanderse 2 3 kutu yazsin

Eşimin babasının durumu kötüymüs onun üzüntüsü ile doktora gidip geldik her şey yolunda ikili için kan verdim erkek gibi ama daha belli değil dedi sağlıklı olsunda on güne cıkarmıs sonuçlara decavit yazdı birde. Rabbim hastalar şifa tüm bebeklerede sağlık ile dünyaya gelmeyi nasip etsin

Anladım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi benimde hiçbir belirtin yok endişeleniyorumm bişey mi oldu diye

Rabbim şifa versin canım. Kaç haftalıksın şuan ikili için gittim demişsin de ondan merak ettim

Amin canım inşallah kayınpederinede Allah acil şifalar versin

Benim kardeşim erkek gayette iyi bir kardeş iyi bir evlat. Ana babasından para koparıp kocasına yediren kızlarda var. Sürekli her işini annesine yaptırmaya çalışanlarda.. Her kız hayırlı olur diye birşey yok. Erkek olup hayırlı hayırsızı da var ben böyle şeylere inanmıyorum. Burda bile polemik yaratacak konu bulmuşsunuz ayrıca uslübunuz çok sert ve fazla tepki vermişsiniz. Herkes 1 kızı 1 oğlu olsun ister seçme şansımız olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…