- 7 Ekim 2020
- 271
- 183
- 53
Sizin hormonlar çalışmıyorsa size yazık. Demek ki benimki çalışıyorHormonlardan dolayi kafaniz bulanik galiba. Cok yazik. Allah dogacak cocugunuza saglik versin.
Belki bir yerde dogru bisey soyliyorsunuz ama okdr agresif bir sekilde dile getiriryorsunuzki.. ister istemez okuyunca ben bile gerildim. Benim 2 kizim var cok sukur iyiki varlar! 2 de oglan bebegimi kaybettim 1 de kiz bebegimi... yani 2 sininde acisi ayniydi. Benim suan tek istedigim tekrar saglikli bir bebegimin olmasi cunku her 2 aciyida tattimBen sakinim. Siz fikir sahibi olmadan önce biraz bilgi sahibi olun. Ve kimsenin anneliğini yargılama hakkına sahip değilsiniz. İnşallah başka birisine de yapmazsınız. Niyet okumak sizin hakkınız değil.
Bosverin yazik muhtemelen cok zor sartlar altinda cehaletin oldugu bir yerde yasiyor. Etrafindaki insanlarin da saglikli oldugunu dusunmuyorum.Allahım ya sabır! Siz iyimisiniz gerçekten ya ilk yorumunuz kız evlat öz evlattır erkekler hayırsız olur değilmiydi böyle Bi genelleme yapamazsınız bu bir ikincisi yorumumu beğenmeyenler olmuş onlarda erkek doğsaymış keşke gibi saçma sapan fütursuzca Bi söz daha söylediniz zaten ona istinaden cvp yazdım size algınızda Bi problem var sanırım anneliği sorgulamak ya da yargılamak gibi Bi tavrım Bi sözüm hiç olmadı cvplarım sadece sizin anlamadan okumadan gelişi güzel yazdığınız cümlelere idi sizi kırmamak bu platformu bozmamak adına kelimelerimi seçerek yazmaya gayret ediyorum ama siz gittikçe çirkinleşiyosunuz bu size son msjım olacak zira çenemi yorduğuma değmezsiniz
Ya sen ne mide bunaltıcı insansın.Allahım ya sabır! Siz iyimisiniz gerçekten ya ilk yorumunuz kız evlat öz evlattır erkekler hayırsız olur değilmiydi böyle Bi genelleme yapamazsınız bu bir ikincisi yorumumu beğenmeyenler olmuş onlarda erkek doğsaymış keşke gibi saçma sapan fütursuzca Bi söz daha söylediniz zaten ona istinaden cvp yazdım size algınızda Bi problem var sanırım anneliği sorgulamak ya da yargılamak gibi Bi tavrım Bi sözüm hiç olmadı cvplarım sadece sizin anlamadan okumadan gelişi güzel yazdığınız cümlelere idi sizi kırmamak bu platformu bozmamak adına kelimelerimi seçerek yazmaya gayret ediyorum ama siz gittikçe çirkinleşiyosunuz bu size son msjım olacak zira çenemi yorduğuma değmezsiniz
ne kadar büyük bir iyilik yapmış olursun anlatamam. Yaptığın yorumlara bak da dön. Anneliğini kimsenin eleştirme bir daha. Herkes çapını hududunu bilmiş olur. Ne de güzel olur. Kesinlikle haklısın bu konuda bir daha çeneni yormaAllahım ya sabır! Siz iyimisiniz gerçekten ya ilk yorumunuz kız evlat öz evlattır erkekler hayırsız olur değilmiydi böyle Bi genelleme yapamazsınız bu bir ikincisi yorumumu beğenmeyenler olmuş onlarda erkek doğsaymış keşke gibi saçma sapan fütursuzca Bi söz daha söylediniz zaten ona istinaden cvp yazdım size algınızda Bi problem var sanırım anneliği sorgulamak ya da yargılamak gibi Bi tavrım Bi sözüm hiç olmadı cvplarım sadece sizin anlamadan okumadan gelişi güzel yazdığınız cümlelere idi sizi kırmamak bu platformu bozmamak adına kelimelerimi seçerek yazmaya gayret ediyorum ama siz gittikçe çirkinleşiyosunuz bu size son msjım olacak zira çenemi yorduğuma değmezsiniz
Hanımefendı insanı bu derece sinirlendiren tahrik eden kişilerin yazdıklarına baksanıza. Geriye dönerseniz bir görün yaptığı yorumları. Hadsiz çapsız insanlar böyleleri hakediyor. Hakettiği cevabı alırlar. Üvey evlat muamelesi yapacakmısım da. Yazıkmış çocuğuma da ailelerini secemıyormus çocuklar. Ya sen ne hakla bunları yazabılırsın. Ön yargı tamamenBelki bir yerde dogru bisey soyliyorsunuz ama okdr agresif bir sekilde dile getiriryorsunuzki.. ister istemez okuyunca ben bile gerildim. Benim 2 kizim var cok sukur iyiki varlar! 2 de oglan bebegimi kaybettim 1 de kiz bebegimi... yani 2 sininde acisi ayniydi. Benim suan tek istedigim tekrar saglikli bir bebegimin olmasi cunku her 2 aciyida tattim
Valla verdiği cvplara bakılırsa çok haklısınız cehalet maalesef tedavi edilebilir bişey değil o yüzden ne yazarsa yazsın cvp vermiycem sevgiliBosverin yazik muhtemelen cok zor sartlar altinda cehaletin oldugu bir yerde yasiyor. Etrafindaki insanlarin da saglikli oldugunu dusunmuyorum.
Hanımefendı insanı bu derece sinirlendiren tahrik eden kişilerin yazdıklarına baksanıza. Geriye dönerseniz bir görün yaptığı yorumları. Hadsiz çapsız insanlar böyleleri hakediyor. Hakettiği cevabı alırlar. Üvey evlat muamelesi yapacakmısım da. Yazıkmış çocuğuma da ailelerini secemıyormus çocuklar. Ya sen ne hakla bunları yazabılırsın. Ön yargı tamamen
Bosverin yazik muhtemelen cok zor sartlar altinda cehaletin oldugu bir yerde yasiyor. Etrafindaki insanlarin
ben ortalığa laf attım bunlar benim anneliğime kadar çamur attılar. Hala yorum yapıyorlar valla bravo. Cahillik ve hadsizlik. İnsanlar ne kadar kötüOkudum diyer yorumlarida. Fakat ilk siz cok sert bir sekilde yazmissiniz. Lutfen biraz daha nazik olun
Msjiniz geride kaldığı için bulamadım ama sanırım sizsiniz aile hekimi ilaç yazmayan ben tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım ve bir sürü ilaç kullanıyorum progestan iğne progestan jel kan sulandırıcı aspirin gibi ilaclarim var ve hepsini aile hekimi yazabiliyor devlet karşılıyor uzman doktor istemiyorlar kendi aile hekiminize gitme şansınız varsa ona bı sorun düşük tehdidi olduğu için doktorum kullanmami söyledi deyin yazar belki tamamen doktorların insafindaAmin canım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız hepimiz
Aynen bende duydum dr la konuşayım da olmadı onu denerimMerhabalar
Mantar için sirkeli su ile taharetlenmek iyi diye duymuştum
Oğlan kız değil mesele hayırlı evlat ben rabbimden önce rabbime hayırlı kul sonra bana hayırlı evlat olsun istiyorum hayirsizsada hayırlıya çevirsin rabbimYorumumu da beğenmeyenler olmuşçoğu kadın erkekçi ne hikmetse. Yazık!kendileri de oğlan doğaymış keşke. Oğlan doğurunca eksikliklerini kapatacak sanki.erkek çocuk doğurunca gururlanıyorlar. Çoğunda ben öyle görüyorum. Kaynanam üç oğlu var kız olsun diye dua ediyor.
Benim istemedi zaten aile hekimiz bazen mantar enfeksiyonu belirti vermez dedi ondan kendi drunla görüs dedi bakalim ne diyecekEvet basbaya yokYani idrara sık çıkma bir şikayet değil hamileliğin göstergesi olduğunu düşünüyorum ben. O yüzden herkeste enfeksiyon var diyemeyiz keza doktorlar zaten ilk haftalarda mutlaka idrar tahlili istiyor idrarda protein vs bunlara da bakıyorlar, doktorunuz istemiş olması lazım. Çevremde herkese yapılmış idrar tahlili.
Aman benim aile hekimim hiç yerine olmuyor ki hep izinli virüslumudür nedir kadın dogumcuma diycem eğer kullanderse 2 3 kutu yazsinMsjiniz geride kaldığı için bulamadım ama sanırım sizsiniz aile hekimi ilaç yazmayan ben tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım ve bir sürü ilaç kullanıyorum progestan iğne progestan jel kan sulandırıcı aspirin gibi ilaclarim var ve hepsini aile hekimi yazabiliyor devlet karşılıyor uzman doktor istemiyorlar kendi aile hekiminize gitme şansınız varsa ona bı sorun düşük tehdidi olduğu için doktorum kullanmami söyledi deyin yazar belki tamamen doktorların insafinda
Anladım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğiniziSağol canım7 haftalık olanın birini aşırı kanamalı geçirmiştim bir defa duymuştum kalp atışı vardı en son ultrasonda yoktu ve kese bozulmuştu.Diğer 7 haftalığı hiç anlamadım kanama yoktu gayet iyi gibiydi başlangıçta 1 haftada o kesede bozulmuştu.12 haftalıkta direk hissettim malesef çok bulantım vardı ve birden kesilmişti ertesi gün gittiğimde kalbi durmuştu. Ama bu bende kan pıhtılaşması olduğu için olan birşey sağlıklı insanlarda olan bir durum değil.Gebeliğimi öğrenir öğrenmez iğneye başladığım zaman sorun olmadı.
Rabbim şifa versin canım. Kaç haftalıksın şuan ikili için gittim demişsin de ondan merak ettimEşimin babasının durumu kötüymüs onun üzüntüsü ile doktora gidip geldik her şey yolunda ikili için kan verdim erkek gibi ama daha belli değil dedi sağlıklı olsunda on güne cıkarmıs sonuçlara decavit yazdı birde. Rabbim hastalar şifa tüm bebeklerede sağlık ile dünyaya gelmeyi nasip etsin
Amin canım inşallah kayınpederinede Allah acil şifalar versinEşimin babasının durumu kötüymüs onun üzüntüsü ile doktora gidip geldik her şey yolunda ikili için kan verdim erkek gibi ama daha belli değil dedi sağlıklı olsunda on güne cıkarmıs sonuçlara decavit yazdı birde. Rabbim hastalar şifa tüm bebeklerede sağlık ile dünyaya gelmeyi nasip etsin
Sağol canımAmin canım inşallah kayınpederinede Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?