Tecrübeli hamisler size bişey sorcam şimdi 27 Eylül sat geçen hafta doktara gittim özel bir hastaneye karından ultrason bakıldı kese görüldü 16 mm dedi ve 15 gün sonra gel dedi birkaç kan tahlili istedi onları bugün yaptırmak için devlet hastanesi randevum aldım ve gitti ultrason baktı o da karin ultrason bakarak kalp atışı gördü tabiki dinletmeti kendi gördü kalktığımda kaç haftalık diyince 7 haftalık dedi bir haftada iki hafta çıkabilir mi
Bu mantar değil ama idrar yollarında bakteri nedeniyle oluşan bir enfeksiyonmuş. Valla doktorum bugün ısrarla yanma falan olmuyor mu diye sordu ama hiç olmuyor. Önlem olarak bol su içmeliyiz ve mayalanmış yoğurt yemeliyiz işte.
Canım ben dün kürtaj oldum malesef. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Doktorun dediğini yap canım yat dinlen geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Eşimin babasının durumu kötüymüs onun üzüntüsü ile doktora gidip geldik her şey yolunda ikili için kan verdim erkek gibi ama daha belli değil dedi sağlıklı olsunda on güne cıkarmıs sonuçlara decavit yazdı birde. Rabbim hastalar şifa tüm bebeklerede sağlık ile dünyaya gelmeyi nasip etsin
Eşimin babasının durumu kötüymüs onun üzüntüsü ile doktora gidip geldik her şey yolunda ikili için kan verdim erkek gibi ama daha belli değil dedi sağlıklı olsunda on güne cıkarmıs sonuçlara decavit yazdı birde. Rabbim hastalar şifa tüm bebeklerede sağlık ile dünyaya gelmeyi nasip etsin