2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tecrübeli hamisler size bişey sorcam şimdi 27 Eylül sat geçen hafta doktara gittim özel bir hastaneye karından ultrason bakıldı kese görüldü 16 mm dedi ve 15 gün sonra gel dedi birkaç kan tahlili istedi onları bugün yaptırmak için devlet hastanesi randevum aldım ve gitti ultrason baktı o da karin ultrason bakarak kalp atışı gördü tabiki dinletmeti kendi gördü kalktığımda kaç haftalık diyince 7 haftalık dedi bir haftada iki hafta çıkabilir mi

Ilk haftalar bende öyle diyordum şimdide bıraksam gün boyu uyurum ama uyumak istemiyorum yoksa gece otururum
11.haftadayım uykum gelmedi hiç. Herkes uyuyabildiğin kadar uyu bebek doğunca bu günleri çok ararsın diyo ama yok yani uyumuyorum.

11.haftadayım uykum gelmedi hiç. Herkes uyuyabildiğin kadar uyu bebek doğunca bu günleri çok ararsın diyo ama yok yani uyumuyorum.
Aynen banada kaynanam diyor uyuyabildigin kadar uyu sonra uyuyamazsın diyor bende akşam saati uyumak istemiyorum öğlen uyusam o zamanda uykum olmuyor

Benim istemedi zaten aile hekimiz bazen mantar enfeksiyonu belirti vermez dedi ondan kendi drunla görüs dedi bakalim ne diyecek
Bu mantar değil ama idrar yollarında bakteri nedeniyle oluşan bir enfeksiyonmuş. Valla doktorum bugün ısrarla yanma falan olmuyor mu diye sordu ama hiç olmuyor. Önlem olarak bol su içmeliyiz ve mayalanmış yoğurt yemeliyiz işte.

Canım ben dün kürtaj oldum malesef. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Doktorun dediğini yap canım yat dinlen geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar istediğin zaman verir inşallah

Anladım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi benimde hiçbir belirtin yok endişeleniyorumm bişey mi oldu diye
Amin hepimiz sağlıkla alalım yavruları kucağımıza.Bence korkmayın herkesde aynı belirtiler olmuyo keşke bendede olmasaydı bulantı çok zor.

Canım ya girip girmemekte kararsızım.. ne yapılıyor sana zahmet anlatır mısın.. sadece kan mı ?

Bu Arada allah şifa versin canım.. sıkma canını

Allah acil şifalar versin inşallah, size de hayırlı sonuçlar..

12. Haftada ikili test yaptıracaklar var mı? Sadece kan mı vericez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…