2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende hiç bir belirti yok dun boğazlarım yanıyordu psikolojik mi ne bu gun hic bir şeyim yok şükür
Bende birkaç gündür tat kaybı ve öksürük var,yutkununca boğazım ağrıyor bide, öksürükle boğaz ağrısı pskilojik olabilir ama tat kaybı pskilojik değildir çünkü en ufak bir tat bile yok

Evet haklısın cok geçmiş olsun cnm rabbim hafif gecirtsin ins hastalığı bebeklerimizi korusun onların yüzü suyu hürmetine bizlerde şifalar versin amin

Ya belki bir ihtimal, inşallah bulaşmamıştır yaa Bizim öyle bir ihtimal yok eşimle cinsel ilişkiye bile girmiştik imkansız yani

Evet haklısın cok geçmiş olsun cnm rabbim hafif gecirtsin ins hastalığı bebeklerimizi korusun onların yüzü suyu hürmetine bizlerde şifalar versin amin
İnşallah canım haberleşelim buradan gün gün

Bide benden bulaştı zaten benim yüzümden o da pozitif çıktı

Ya belki bir ihtimal, inşallah bulaşmamıştır yaa Bizim öyle bir ihtimal yok eşimle cinsel ilişkiye bile girmiştik imkansız yani
Hmmm o zaman haklısın sende ki tat kaybı ondan abir 4 aydir ayrı yatıyorum oglum benle uyuyor kendi kendine uyumayı öğreniyor sallamak istemiyorum gebelik ilerleyince sıkıntı olacak bu vesileyle bizde ayrı yatıyordum belki bir ihtimal ins yoktur ne bende nede çocuklarda bir umut işte olsana yapacak bir şey yok artık

Nie senden ki sen nerden kaptın acaba
Bizim ofiste temizlik görevlisinin testi pozitif çıkmıştı bende pazartesi ve salı günü onunla konuştum baya bir süre aynı ortamda bulunduk, maskelerimiz vardı ama bulaşmış işte, şu an yoğun bakımda o kadın

Anladim rabbim korusun ins hafif geçirirsin cnm rabbim o kadına da sifa versin bol bol

Benim eşim mali müşavir özel bir şirkette müdür odasi ayrı birde oda ordan kapmış sinirlendim nie dikkat etmiyorsun die birde dun test pozitif dedi deliye döndüm korkudan cocuklari onu kendimi karşımdakini düşünmekten kafam gitti resmen

Evet danıştım covid belirttisi var bende ciğerlerim çok kötü test olmaya gittim belkide ondan bu kadar kötüleştim yatırmıyor bu ağrı

Yaa çok güzelll çok da benziyormuşuz:))
Benim oğlumun adı Burak Kerem
Kızımın ki de Masal olsun istiyorum 2. Adı Buğlem mi Erva mı olsun karar veremedim
Ama erkek olursa hiç bilemeyeceğim valla
Masal tek başına gayet güzel 2. İsime gerek yok bence.
Erva'da Buğlem'de hoş değil değişik isim olsun diye çok anlamsız isimler ortaya çıkmaya başladı.

Aslında tamamen kız beklediğimiz icin erkeği pek düşünmüyoruz
bende sadece ben de var bu saniyordum bugün eşime bir miktar baskı yaparak zorla kiz çocuk belirtileri buldurdum kendimde ah ismi hazır ( defne ve elisa arasinda cok kararsiz olsamda ) isimlik modeli hazır abisiyle ortak kullanacagi oda dekoru hazır inşallah kendiside hazırlanıyordur

Ya çok geçmiş olsun inşallah olabildigince kolay ve agrisiz bi süreç olur senin için oğlunu bencede annene bırakmalısın hem gebelik hem covid hem çocukla ilgilenmek çok zor olabilir senin için insallah taşıyıcı değildir bi gözlemle oglunda belirtiler yoksa eğer birak bence kendinide dusunmelisin bu süreçte İnsalah hayirlisiyla şu 14 gün bi an once biter ve kurtulursun

Kendi doktorunla görüştün mü ne kullanman gerektiği konusunda. Devit 3 ampul ve lipozomal formda c vitamini öneriliyor. Bir sor istersen vitaminlere yüklen. Umarım kolaylıkla atlatırsınız.

yok yok bırakma bulaşmadıysa da o da sizinle birlikte geçirsin kurtulaun. Çocuklar daha hafifi atlatıyor hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…