2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba bende 2021 haziran annesi olacağım inşallah ben 7+4 de duydum kap atışını bebişimizin şimdi 9+2 olduk bu serüvende allahım hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba bende 7+2 de duymuştum bugün de 10+5 olduk çok şükür güzel temenninize amin demek için cevapladım

Geçmiş olsun çok üzüldüm

Günaydın kızlar 1 haftadır yoktum. Rahatsızdım geçmeyince covid testi yaptılar ve sonuç pozitif çıktı. Perşembe gününden beri karantinadayız. Bugün 5.günüm o kadar bunaldım ki eşim de olmasa kafayı yerim herhalde

Kızlar pozitif maalesef..
Çok geçmiş olsun canım bencede oğlun sizinle kalmali temaslı durumda çünkü,geçen ateşlenmişti belkide o da pozitif..inşallah kolay geçirirsiniz,Allaha emanet olun...
Allah şifalar versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım bunalmaya yapacak bir şey yok ama sen nasılsın nasıl geçiyor hastalık?

Hamile anneler covid hastasıylen nasıl tedavi uygulanıyor sizlere.. ilaç alamıyorsunuz neler ile geçiriyorsunuz geçmiş olsun hepinize

Kızlar pozitif maalesef..
Geçmiş olsun canım ben gebe kalmadan önce geçirdim ama ateşli biraz ağır atlattım eşim sürekli ılık limonlu ballı su icirdi kefir içtim balık tükettim bol yeşillik kahvaltıda peynir ve yumurta birde turşu çok yedim ev yapımı 3 günde atlattım birde mango ananas iyi geliyor bol meyve ye ben hiç vitamin ilaçları kullanmadim ben iyileştin ilaçlar geldi mecbur kullandım inşallah sizde hafif atlatirsiniz

Geçmiş olsun canım valla banada eşim bakmıştı 14 gün ama bunalma sakin kal kitaplar oku bunalım kötü etkiliyor

Mrb kızlar bende katılmak istiyorum araniza bizim kide 11 haziran ama 2 çocuk ilki sezaryan olduğu için 4 haziran gibi alırlar sanırım hepinize şimdiden allah kolaylık versin... bişey merak ediyorum cinsiyetini öğrenen varmı

İnşallah canımm, çoook teşekkür ederim tavsiyelerin için

Çok geçmiş olsun canım bencede oğlun sizinle kalmali temaslı durumda çünkü,geçen ateşlenmişti belkide o da pozitif..inşallah kolay geçirirsiniz,Allaha emanet olun...

Allah şifalar versin inşallah
Çok sağol kuzum bende öyle dedim de ısrar ediyorlar bakalım, daha aramadılar zaten hala

Kendi doktorunla görüştün mü ne kullanman gerektiği konusunda. Devit 3 ampul ve lipozomal formda c vitamini öneriliyor. Bir sor istersen vitaminlere yüklen. Umarım kolaylıkla atlatırsınız.
Bilmem ki ya daha aramadılar bide sonuç dün gece çıktı,bi arasınlar çözüleceğim otomatik olarak bende:)) çok teşekkür ederim canım

Yaa çok teşekkür ederim
Hiçbir belirtisi falan yok kendisinin aslında ama ben oğlumla her an dip dibeyim daha çok küçük olduğu için çoğu şeyde yardıma ihtiyacı oluyor,annemler de yaşlı tehlikeye atmak istemiyorum ama bu süreçte nasıl olacak onu da bilmiyorum, hayırlısı olsun inşallah:))

Gözden kaçırdıklarım olabilir, hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ayni giidiyoruz sanirim bende carsamba gidiicem insallah hayirlii haberler almak umidiyle :) sizinde bulantiniz varmi
Ben de carsamba gunu gidecegim ama cinsiyet icin erken degil mi? Ben nift testi icin gerekli gelisimi gostermis mi ona baktiracagim. Ona gore test yaptiracagim

İnşallah canım benim tabiki en doğrusunu ailen icin sen bilirsin Allah yardimcin olsun esin de eger cok agir gecirmezse sana yardimci olur kolay geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…