Galiba yaa sağolasın canım inşallah
Annemi aradım söyledim yarın baban gelsin alsın dedi ama bilemedim,hem onlara bulaşabilir hem aklım oğlumda kalacak falan, yarın bi hastaneye gidelim herşey bi belli olsun da daha çok iş var yapacak
Cnm bulanti gebelikten boğazlarım aciyordu suan hic bir şeyim yok ben eşimle yapmıyordum o çocuk odasında yatiyor ben oğlumla yatıyordum birde esim normaldede hep evde maske takar uyurken bile yeniler maskeyi onla uyur bilmiyorum geçti mi gecmedi mi bizede
İnşallah canım benim tabiki en doğrusunu ailen icin sen bilirsin Allah yardimcin olsun esin de eger cok agir gecirmezse sana yardimci olur kolay geçer inşallah
Çok zor olmuş seninde o durum çok kötü hem o sancıları alıp normal doğum yaşamış gibi bi de sezaryen olmak kötü olmuşaklında kalıyor insanın benimde 4.5 yasinda hayirlisi nasip artik ilerleyen zamanlarda belki daha olumlu şeyler duyarız
Ben 4 cm acilmayla 1 hafta gezdim en sonunda ben istedim dogurtun beni diye sinra sukur epiduralsiz normal dogum gerceklesti.. inanin belcikada sezeryan sayisi cook az
Caniiim Ceyda2000 çok çok geçmiş olsun nasıl zor bı gunmus sizin için. Testin de pozitif çıkmış sakın panik olma bebisin sana güç verecek ve çabuk atlatacaksin inan bana
Kızlar geçmiş olsun hepinize, inşallah en iyi şekilde atlatırsınız. Ne kadar çok yayıldı sürekli etrafımızda duymaya başladık. Bende taşınma evresindeyim çok zor gerçekten, böyle zor işler hep zor dönemleri buluyor
Caniiim Ceyda2000 çok çok geçmiş olsun nasıl zor bı gunmus sizin için. Testin de pozitif çıkmış sakın panik olma bebisin sana güç verecek ve çabuk atlatacaksin inan bana
Günaydın kızlar 1 haftadır yoktum. Rahatsızdım geçmeyince covid testi yaptılar ve sonuç pozitif çıktı. Perşembe gününden beri karantinadayız. Bugün 5.günüm o kadar bunaldım ki eşim de olmasa kafayı yerim herhalde
Kızlar geçmiş olsun hepinize, inşallah en iyi şekilde atlatırsınız. Ne kadar çok yayıldı sürekli etrafımızda duymaya başladık. Bende taşınma evresindeyim çok zor gerçekten, böyle zor işler hep zor dönemleri buluyor
Kolay gelsin canım çok zorlama ağırlık kaldırma emi. Ben de 5 .haftalardayken taşındım bildiğin inşaat temizliği yaptım baya rahat davrandım ama sonra Yusuf Yusuf oldum sen benim gibi yapma çok ayakta durma
İlk bebislerini bekleyen güzel anneler için bu heyecanlı dönemde traccy hogg un kitaplarini öneririm. Doğumun şekli ne olursa olsun en azından bilinçaltında n korkuyu atmak için hypnobirthing kitabı da önerebilirim. Bu zamanları değerlendirmek için iyi fırsat