2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet karar verirsiniz ona göre artık canım maskeli olursunuz evde Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun sizede canım o zaman inş bulaşmamıştır o kadar çok örnek var ki eşe çocuğa bulaşmayan inşallah diyelim

Evet karar verirsiniz ona göre artık canım maskeli olursunuz evde Allah yardımcınız olsun

İnşallah canım benim tabiki en doğrusunu ailen icin sen bilirsin Allah yardimcin olsun esin de eger cok agir gecirmezse sana yardimci olur kolay geçer inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah Allah razı olsun

Artık biktim aşırı tükürük üretiminden tıksiniyorum bir çözüm arıyorum bu sorunu yaşayanlarıniz varmı arkadaslar

Bakalım hayırlısı geçmişi duzeltemiyoruz bu sefer içimizde şüphe kalmadan sonuç ne olursa sağlıkla alırız inşallah
Ben 4 cm acilmayla 1 hafta gezdim en sonunda ben istedim dogurtun beni diye sinra sukur epiduralsiz normal dogum gerceklesti.. inanin belcikada sezeryan sayisi cook az
Maşallah size baya bı dayanmissin. İnşallah bu sefer bı avazda çok kolay bir doğumla alırsın kucağına

Caniiim Ceyda2000 çok çok geçmiş olsun nasıl zor bı gunmus sizin için. Testin de pozitif çıkmış sakın panik olma bebisin sana güç verecek ve çabuk atlatacaksin inan bana

Kızlar geçmiş olsun hepinize, inşallah en iyi şekilde atlatırsınız. Ne kadar çok yayıldı sürekli etrafımızda duymaya başladık. Bende taşınma evresindeyim çok zor gerçekten, böyle zor işler hep zor dönemleri buluyor

Caniiim Ceyda2000 çok çok geçmiş olsun nasıl zor bı gunmus sizin için. Testin de pozitif çıkmış sakın panik olma bebisin sana güç verecek ve çabuk atlatacaksin inan bana
Yaa çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun inşallah

Bugün randevum vardı cinsiyetini öğrenebilirdim belki ama korona oldum
İki hafta sonraya kaldı

Dua edin devamı gelmesin
İnşaAllah gelmez, daha önce hiç bu kadar kötüsünü yaşamamıştım

Allah şifa versin, oturun film falan izleyin rahatlatın kendinizi bebişte rahatlar biraz

Kolay gelsin canım çok zorlama ağırlık kaldırma emi. Ben de 5 .haftalardayken taşındım bildiğin inşaat temizliği yaptım baya rahat davrandım ama sonra Yusuf Yusuf oldum sen benim gibi yapma çok ayakta durma

Olsun cnm iyileşince gitmen kesin sonuç olur daha 10 haftAlık iz
Ayy evet doğru aslında burada 11. Haftada kızlarının cinayetlerini öğrenenler olmuş ama 13. Haftada daha net bir tahmin yapar

İlk bebislerini bekleyen güzel anneler için bu heyecanlı dönemde traccy hogg un kitaplarini öneririm. Doğumun şekli ne olursa olsun en azından bilinçaltında n korkuyu atmak için hypnobirthing kitabı da önerebilirim. Bu zamanları değerlendirmek için iyi fırsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…