2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gecen dr randevumda cok sevdigin şeylerden tiksinebilirsin hic sevmedigin şeyleri canin çekebilir demişti. Hatta toprak yiyen, hiç sigara içmedigi halde sigara aseren hastam vardi demişti.
Ben toprak yemiştim ilk cocugumda tabak tabak hemde ısaltıp ıslatıp en son dr kızdı toprakta bir bakterı var cocugı hasta eder yeme dıye . ama ruyamda bıle burnuma kokuyodu yememk için son iki ay kolay kolay dışarıya cıkmadm

Bide buz yiyenler oluyomuş öyle biz çok garip hamilelik yaşamışız ya hiç aşermedim

İlk doktorum bana hap olarak vermişti ve yan etkileri oluyordu. Baş dönmesi, uyku hâli oluyordu fazlasıyla. İkinci doktor fitil olarak kullanmamı önerdi. Fitil olarak kullandığımdan beri yan etkisi olmadı.
Bana doktorum hem hap hem fitil seklinde kullanabilirsin dedi
İlk doktorum bana hap olarak vermişti ve yan etkileri oluyordu. Baş dönmesi, uyku hâli oluyordu fazlasıyla. İkinci doktor fitil olarak kullanmamı önerdi. Fitil olarak kullandığımdan beri yan etkisi olmadı
Doktor ilaci hem agizdan hem fitil olarak kullanabilirsin dedi eger agizdan cook yan etkisi olursa bende fitil olarak kullanirim

Bende kullaniyorum canim fitil seklinde sabah 200 aksam 200. Ama doktorum dedi 12. Haftadan itibaren birakabilirmisim hayirlisi olsun canim. Ilk gebeligimde dusuk oldugu icin Boyle bir onlem aldik.
Ben de kullanıyordum lekelenme yaşadım diye ilaç bitti dr kanama riskli bir durum gözükmüyor o yüzden kullanmana gerek yok dedi

Bana doktorum hem hap hem fitil seklinde kullanabilirsin dedi

Doktor ilaci hem agizdan hem fitil olarak kullanabilirsin dedi eger agizdan cook yan etkisi olursa bende fitil olarak kullanirim
Kız nerelerdesin sen yoksun ne zamandır:))

Çikolata tatlı yiyince kusuyorum en sevdiğim şeylerdi

Benim de annemin gözleri mavi sarışın eşim mavi gözlü çocuklar bulup bunlara bak anneannesine çeksin diyor hadi sana olan benim bebişede olsun anneannesine çeksin inşallah
İnşallahhhbizim bütün sülale esmer bir benle anneannem böyleyiz, darısı seninkine böyle maviş maviş pek tatlı olur

Kız nerelerdesin sen yoksun ne zamandır:))
Abla iste evi tasidim sonra eşim karantinaya girdi askeriyede uzman cavus eşim bende arkadasimin yaninda kaliyorum dun aksam lekelenmem oldu bugun doktora gittim iyimis bebegim cook sukur 10 haftalik olduk sen napiyosun nasilsin

İnşallahhhbizim bütün sülale esmer bir benle anneannem böyleyiz, darısı seninkine böyle maviş maviş pek tatlı olur
Ay inşallah kuzum Ablam renkli gözlü eşi sarışın onun çocuklar kahverengi gözlü sarışın benim eşim esmer, anneme ablamdan çıkmadıysa benden hiç çıkmaz diyorum olsun biz önlemimizi alalım mavi gözlü bebeklere bak diyor

Abla iste evi tasidim sonra eşim karantinaya girdi askeriyede uzman cavus eşim bende arkadasimin yaninda kaliyorum dun aksam lekelenmem oldu bugun doktora gittim iyimis bebegim cook sukur 10 haftalik olduk sen napiyosun nasilsin
Oh çok şükür iyiymiş 10 haftalık olmuş maşallah
Karantinaya döndüğü için mi girdi pozitif çıktığı için mi?
İyiyim çok şükür kuzum testim pozitif çıktı eşimle karantinadayız ama iyiyim Allah'a şükür

Bende kullaniyorum canim fitil seklinde sabah 200 aksam 200. Ama doktorum dedi 12. Haftadan itibaren birakabilirmisim hayirlisi olsun canim. Ilk gebeligimde dusuk oldugu icin Boyle bir onlem aldik.
Amin inşAllah hayırlısı olsun canım, Rabbim korusun evlatlarımızı

Gel benim oğlana bak o zaman kesin mavi gözlü olur çocuk

Yok abla askeriyede arkadasiyla yemek yemis oda pozitif cikmis tedbir amacli karantinaya aldilar sonra bende tek kalmim diye karantinya girdigi i arkadasinin eşiyle beraber kaliyoruz bu arada coook gecmis olsun abla kendine cook dikkat et belirtin varmiydi iyice virus insan korkuyo iyice birde hamilelik

12 haftaya kadar bildirmek zorunlu yoksa cezasi var dediler bana size de yazayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…