2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Herkes ne güzel hayal kuruyor valla sarışın maviş olsun kiz erkek olsun Allah gönlümüzdeki neyse onu versin kızlar benimki bana çekerse kara kaş kara göz esmer olur eşim sapsarı ela gözlü ona çekerse belki sarı olur aman karada olsa sarıda benim olacak yeterli sağlıcakla kucagima alayim

12 haftaya kadar bildirmek zorunlu yoksa cezasi var dediler bana size de yazayim dedim
Kime cezası bar anlamadım . Kendileri görmüyor mu benım hamilelikle ilgili açılan kayıtlarımı

İyi akşamlar hanımlar
Bende de bulantı varmı yokmu anlamıyorum..yemek yedikten sonra midem rahatsız oluyor ve sanki hala açmışım gibi hissediyorum..ve arada da mideden yukari yanma gibi birşey oluyor..açıkçası tam olarak ne yaşıyorum bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor bu durum...

12 haftaya kadar bildirmek zorunlu yoksa cezasi var dediler bana size de yazayim dedim

allah allah ne cezası varmış ne saçma şey. Bana ne ceza kesicek ki gebeliğim benim özelim.
Bu arada ben sağlık ocağında yaptırdım ilk gebelik testimi kayıt mayıt açmadılar. Ceza kesilecekse onlara kesilsin.

gaz reflü karışık bir şeyler sanırım. Ben de tıkanıp fazla yiyemiyorum ama doymamış oluyorum. Saçma sapan bir şey ya.

Sana ceza yok sadece onlara denetime geldiği zaman cezası var onuda bi şekilde hallediyorlar eksi sayılıyor asm için saçma bişey.

Bilmiyorum ki. Hemsireye gitmek gerekiyormus doktor yonlendirdi beni, tansiyon olctu kilomu sordu bilgilendirdi dosyanizi actim dedi. Yani ben gitmeseydim onlar beni zaten aricakmis, ozel hastane bildirmis ama hemsire unutmus aramayi. Cezasi nedir bilmiyorum da varmis ama.

Kime cezası bar anlamadım . Kendileri görmüyor mu benım hamilelikle ilgili açılan kayıtlarımı
Hemsireye gitmek gerekiyormus doktor yonlendirdi beni, tansiyon olctu kilomu sordu bilgilendirdi dosyanizi actim dedi. Yani ben gitmeseydim onlar beni zaten aricakmis, ozel hastane bildirmis ama hemsire unutmus aramayi. Cezasi nedir bilmiyorum da varmis ama beni burdan uyarmislardi. Baska bi arakadasa yazdim da size de kopyaladim gozunuzden kacar belki diye.

Abla iste evi tasidim sonra eşim karantinaya girdi askeriyede uzman cavus eşim bende arkadasimin yaninda kaliyorum dun aksam lekelenmem oldu bugun doktora gittim iyimis bebegim cook sukur 10 haftalik olduk sen napiyosun nasilsin
Benim eşimde askeri personel evliliğimizin iki üç yılı ayrı geçmiştir

Sana ceza olmaz asm için cezası var eksi puan sadece aşı felan eksik olursa maaş kesiyorlar ama onlara. bi ara romanların olduğu bi bölgede çalışmıştım gelmezlerdi gelsinler diye öyle diyolardır

Sana ceza olmaz asm için cezası var eksi puan sadece aşı felan eksik olursa maaş kesiyorlar ama onlara. bi ara romanların olduğu bi bölgede çalışmıştım gelmezlerdi gelsinler diye öyle diyolardır
Hmm bana yanlis bilgi verdiler demek ki.
Her neyse sagolasin dogrusu icin :)

İnşallah bulaşmıştır canım çok geçmiş olsun
Öksürük ve boğaz ağrısı var canım ilaç da içemiyorum,c ve d vitaminleri verildi bide ben hamile olduğum için ek olarak çinko demir selenyum takviyeleri de verildi, eşim de ilaçlarını alıyor öyle işte hayırlısı olsun çook sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…