2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sağol canım ama yumurta falan en biliyim yapmam herhalde sirkeli ılık su denemeyi düşünmüştüm ama krem daha iyi geldi

Bende de bu durum var. Hem geriden geliyor, hem yavaş büyüyor. Bir haftada sadece 4 günlük büyümüştü en son. Kese boyutu da 5+6'da 9.42 idi. Böyle olup sonradan düzelen var mı acaba ben de merak ediyorum
Yanlış hatırlamıyorsam kese 3 mm ydi 5 haftalık ken geç döllenme demişti doktor . En son 9+4 te ttim bebek 8+6 ydi ve 2.2 cm olmuştu bebek

Günaydın kızlar ,
Biz minik tostları görmeye geldik daha salı günü geldik aslında ama kontrol muayenemizi değerlendirdik
Şuan doktoru beklıyoruz burdan tıkınmaya gidicez
Ee nasıl iyimi bebiş, cinsiyet tahmini yapsın bu sefer lütfen
Bu arada birşey dikkatimi çekti, minik tostlar? Çoğul eki? Çeviriden olduğunu sanıyorum

Gerçekten mi !? Çok sevindim vallah senin adına. İnşallah benim de öyle olur korkuyorum gelişme geriliğinden . İlk bebeğimi gelişme geriliğinden kaybettim . Aynısı olcak diğe çok korkuyorum. Ne yiyorsun ? Nasıl yapıyorsun.? Ben evden çalışıyorum. Yani günün yarısı uyuyorum . Ayakta değilim hiç hep uzanıyorum ve günde en az bir muz yiyorum. Protein yiyemiyorum çok sadece günde iki yumurta . Ne önerirsn bana ?

Malesef bakar kor dusunemeyen robat oldum beyin yok gibi bir seyi 10 kere soruyorum herseyi ters anliyorum ins cabuk gecer vitamin. Eksikligimi acaba
Ben her türlü vitamini alıyorum şuan 5-6 çeşit yok olmuyor ama

Benim diyet listem var canım ona uymaya çalışıyorum haftada 2 gün tavuk 2 gün köfte 1 gün balık balık muhakkak oluyor sebze çok tüketirim ayransız günüm yok 2 bardak falan içerim şekerim yükselmesin diye meyveyi bol yerim öyle yani genelde bebeğe ve kendime yararlı şeyler yemeye gözen gösteririm arada kaçamak yapıyorum gerçi ama inşallah seninde düzelir süt ve süt ürünleri birde balık çok önemli canım ama gerilik olsaydı doktorun kesin derdi stres yapma oda bebeğin gelişimini etkiliyor inşallah sağlıcakla kavuşursun

Anne rh- , baba rh+ pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor sizde uyuşmazlık yok aslında çok korkulcak biseyde değil sadece ben google ve hemşire arkadasimin gazına fazla geldim korktum
Saol cnm herseyi kafaya takar olduk :)

Vay be helal olsun:)) ben hayatımda toplasan bu kadar sağlıklı beslenmedim

Bende de var bu sorun ya içtiğim folik asitin içinde b12 vitamini var ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ben de travazol kullanıyorum ama kaşıntım geçince bırakıyorum folik asiti değiştireyim ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…