2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Normalde bende yapamazdım ama bebiş olunca eşim zorlada olsa yediriyor çenesi bitmiyor meyve ye balık ye tavuk ye hep ye ye ye
Benimde ilk gebeliğim de öyleydi yahu bulantım var yiyemem et diyorum yok illa alıyordu bende kokusunu alınca bile kusuyordum
Neyseki bunda yiyebiliyorum

Benim ilk kullandığım folik asitte b12 vardı ama sıkıntı olmadı sildi folbiol kullanıyorum ama ondan olduğunu düşünmüyorum progestan fitili bırakınca oluştu bende geçer inşallah

Benimde ilk gebeliğim de öyleydi yahu bulantım var yiyemem et diyorum yok illa alıyordu bende kokusunu alınca bile kusuyordum
Neyseki bunda yiyebiliyorum
Bende artık tavuk görmek istemiyorum tavuk dürümcü oldum evde tavuk sote yap lavaş al durum yap salatasi ayrı dert enson yapıp bıraktım eşime dedim midem bulandı kendin sar sar ye 2 gün yedi valla balığı çok seviyorum ama tavuk ve eti oldu bitti sevmem

Normalde bende yapamazdım ama bebiş olunca eşim zorlada olsa yediriyor çenesi bitmiyor meyve ye balık ye tavuk ye hep ye ye ye
Şu tiksinme bi bitseydi tavuk benim için hayal şu an bi de evde yapildiysa düşünemiyorum Balık bitane bile etmedi yediğim eşim kaç kilo almış pişirtmiş meyve bile istemiyor canım eskiden günde bi elma yerdim muz mandalina yiyorum anca senin bulantısız geçiyor ne güzel :)

Aynen canim ben 3 te kayıt olunca dr önce alıyor o yüzden erken gidiyorum zaten hastane 1 saat uzaklıkta mecbur erken çıkıyorum erken varıyorum
Heryere tam zamanında yetiştirim ben ne bir dakika önce ne bir dakika sonra
O zaman oğlunun haberini almak için 16 da burada olacağım 4 Aralık günü

Ben her türlü vitamini alıyorum şuan 5-6 çeşit yok olmuyor ama
Aaa dr mu verdi canim bana sadece folidoce ve decavit verdi birde gece prilam iciyoyorum bulanti icin demekki vitaminle alakasi yok bu kafanin reset atilmis gibiyim birde saciniz dokuluyormu benim top top akiyor

Midesi bulananlar grubuna hoşgeldin o zaman
Geçen gün buzdolabı kokusundan midesi bulananda sendin değil mi, o zaman iki kat hoşgeldin

Aynen canim dr da şanslısın rahat geçiriyorsun dedi ama bende şimdi başladı bulantı buz dolabı kokusu öldürüyor beni helede karnım yoksa

Aaa dr mu verdi canim bana sadece folidoce ve decavit verdi birde gece prilam iciyoyorum bulanti icin demekki vitaminle alakasi yok bu kafanin reset atilmis gibiyim birde saciniz dokuluyormu benim top top akiyor
C,d vitaminleri,demir ilaçları,B12,çinko selenyum her türlüsünden ama benimki özel durum anemiden dolayı, hamilekte iki kat daha artıyor yeniden hortlama riski o yüzden ekstra vitamin ve demir ilaçlarından çok daha fazla almalıyım:)
Benim de çok dökülüyor ya özellikle duştan sonra top top dökülüyor hindistan cevizi yağı kullan iyi geliyor ama:))

Benimde cuma günü randevum. 10+2 olarak gidicez inşallah. Doktor sat belirleyecek bebeğe göre bende buraya bildiricem inşallah beni de eklersiniz listeye

Aynen canim dr da şanslısın rahat geçiriyorsun dedi ama bende şimdi başladı bulantı buz dolabı kokusu öldürüyor beni helede karnım yoksa
Ay buz dolabi kokusu ben ilk kendimde duydum bide sizden ne kotu kokuyor o soguk buzdolabi kapisini yemek yapmak icin acmayali 1 ay oldu evimde asla yemek pismiyor kayinvalidem yapiyor evinde koku tiksinme ben maf ediyor

Aynen canim 10. haftada başladı benim demekki bulantım ama çok zormus cidden allah yardımcınız olsun
Dur daha günde 4-5 defa istifra edeceğin su içerken bile öğüreceğin zamanlar olacak diyormuşum yok şaka
Bu saatten sonra seninki o kadar ileriye gitmez korkma

Ay buz dolabi kokusu ben ilk kendimde duydum bide sizden ne kotu kokuyor o soguk buzdolabi kapisini yemek yapmak icin acmayali 1 ay oldu evimde asla yemek pismiyor kayinvalidem yapiyor evinde koku tiksinme ben maf ediyor
Bende bazen kayinvalidemde yiyip içiyorum sağolsun ne istesem yapiyor

Gecmis olsun canim anemi zor bende kansizlik var onunla zor bas ediyorum devamli eksiliyor deneyim o yaĝi ins faydasi olur benimde dusda cok dokuluyor ama normalde de cok akiyor

Bende bazen kayinvalidemde yiyip içiyorum sağolsun ne istesem yapiyor
Allah razi olsun buyuklerden beni bir aydir onlar doyuruyor zor sey bulanti canim ins seninde bir iki haftalik birsey olup gecer benim bebek hareket edene kadar gecmez ilkde oyleydi

Allah razi olsun buyuklerden beni bir aydir onlar doyuruyor zor sey bulanti canim ins seninde bir iki haftalik birsey olup gecer benim bebek hareket edene kadar gecmez ilkde oyleydi
Inşallah seninde geçer canım ah bebekler biran önce hareket etseler ya çok merak ediyorum nasıl birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…