MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Ben ilk öğrendiğimde çok ileriye gitmiş 1 hafta hastanede yattım çok önemli bir hastalık da değil ama niye yatırdılılar bilmiyorumGecmis olsun canim anemi zor bende kansizlik var onunla zor bas ediyorum devamli eksiliyor deneyim o yaĝi ins faydasi olur benimde dusda cok dokuluyor ama normalde de cok akiyor
İçinde mısır patlatıyorlarmış gibiInşallah seninde geçer canım ah bebekler biran önce hareket etseler ya çok merak ediyorum nasıl birsey
Allah razi olsun buyuklerden beni bir aydir onlar doyuruyor zor sey bulanti canim ins seninde bir iki haftalik birsey olup gecer benim bebek hareket edene kadar gecmez ilkde olBende bazen kayinvalidemde yiyip içiyorum sağolsun ne istesem yapiyor
Ins canim benim Ilk bebek sanirim sizin cok farkli bir duygu oluyor anlatilmaz yasanir ins bir ay sonra baslar ilk kipirtilar hissedersin erkendenInşallah seninde geçer canım ah bebekler biran önce hareket etseler ya çok merak ediyorum nasıl birsey
Ay olsun o heyecanı mutluluğu yasayayım herşeyi ayrı güzel bebeklerin yaİçinde mısır patlatıyorlarmış gibi
Veya bir tane sinek ucuyormus gibi.
Ama son aylarda baya hareketleniyor öyle mısırdır sinektir falan değil baya tekmeyi geçiriyor yani
Oğlumun en çok gerindiğini hissederdim ben mesela:))
Bide bazen hıçkırık tutardı bunun hiç hoş bir his olduğunu söyleyemeyeceğim ama
Benim bebeği henüz göremedi. Geçen hafta gitmiştim, 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.Yanlış hatırlamıyorsam kese 3 mm ydi 5 haftalık ken geç döllenme demişti doktor . En son 9+4 te ttim bebek 8+6 ydi ve 2.2 cm olmuştu bebek
Ben yaptırırım büyük ihtimal çünkü yokluğum yüksek çıkıyor aclikta sıkıntı yok ama tokluk sıkıntı olabilir bakalım ne zaman diyecek drŞeker yüklemesi yaptırmayı düşünenler var mı ilkinde yaptırdım o zaman bi sorunum yoktu sonra kilo verince geçen insülin direncim vardı şekeri ne kadar etkiler acaba bilemedim yine kilo alıyoruz sonuçta şeker hastası olan arkadaşlar baktırıyor musunuz insülin direncinize hgba1cye yükleme yaptırıp sıkıntı olduğunu öğrenen çok kişi oluyor
Amin canim insallahIns canim benim Ilk bebek sanirim sizin cok farkli bir duygu oluyor anlatilmaz yasanir ins bir ay sonra baslar ilk kipirtilar hissedersin erkenden
Bende kansizlik vardi hastanede yatmadim 8 e kadar dusdu daha ileri dusdugunde igne kullandim heryil kansizlik oluyor tut pekmez cok yiyorum dr cok iyi ilaca bile gerek kalmamis dedi gecen yil ciger hic yemem malesef et cok yerdim bamyada ye karni bahar bunlar iyi geliyormus ilaci kullanmadim iki ay sebze et beslendim dr inanmadi kani cok guzel tamamlamissin hep boyle devam et dedi ama nerde simdi doysam sukrediyorum cikarnakdan tiksinmekdenBen ilk öğrendiğimde çok ileriye gitmiş 1 hafta hastanede yattım çok önemli bir hastalık da değil ama niye yatırdılılar bilmiyorumbaya iki üç ay falan ilaç kullandım, çay ve kansızlığa neden olan yiyecekler yasaklandı,haftada iki kere hiç sevmediğim cigerden yemek zorundaydım falan
Bende yemek yapmaktan korkar hale geldim içine saçım dökülecek diye tepeden topuz yapıp öyle giriyorum mutfağa
Tam hatırlamıyorum ama fark vardı galiba..Benim de geç döllenmeydiBenim ilkinde fark git gide açıldı .. ondan korkuyorum açılmaz umarım. Sizin sonuna kadar farkla mı devam etti yoksa bir yerden sonra kapandımı
Neler yiyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz? Biraz bilgi verebilir misinizBenim 6 gün geriydi aşkım 7 +3 olması lazımdı 6+4 cıktı çarşamba günü gittiğimde tam adet günümle uyumlu olmuştu 10+3 dedi dr bende şaşırdım tam haftasına gelmiş dedi ben beslenmeme falan çok dikkat ediyorum belki ondan gelişimi normale dönmüştür ama seninde normaldir canım sıkıntı olsa doktor söylerdi bana vitamin bile vermedi gayet dikkatli ve düşünceli annesin böyle devam et dedi
Bende iğne kullandım,pekmez annem zorla yedirirdi hiç sevmem ben pekmezdir ciğeridir falan,bamya da beslenme programımda vardı ama ben bamya da sevmemBende kansizlik vardi hastanede yatmadim 8 e kadar dusdu daha ileri dusdugunde igne kullandim heryil kansizlik oluyor tut pekmez cok yiyorum dr cok iyi ilaca bile gerek kalmamis dedi gecen yil ciger hic yemem malesef et cok yerdim bamyada ye karni bahar bunlar iyi geliyormus ilaci kullanmadim iki ay sebze et beslendim dr inanmadi kani cok guzel tamamlamissin hep boyle devam et dedi ama nerde simdi doysam sukrediyorum cikarnakdan tiksinmekdenbende sacim hep topuz geziyorum
Benimki 4 hafta kadar geriden geliyor geç döllenme olmuş çok şükür kalp atışlarını duyduk cuma günü de inşallah bebeğin ölçümüne göre sat belirleyecek doktorumBenim ilkinde fark git gide açıldı .. ondan korkuyorum açılmaz umarım. Sizin sonuna kadar farkla mı devam etti yoksa bir yerden sonra kapandımı
Evet yaptırdı galiba tanıdık geldilerSizler bu testlerin hepsini yaptirdinizmi kizlar
Kiyamam ya yaramaz niye icmediysen hazir mis gibi anne sutunu ins bebeklerin sana cekmez icer pekmez bamya bende asla yemezdim kizima hamileyken bamya aserdim ozaman basladim yemeye hatta simdi olsa ne iyi giderBende iğne kullandım,pekmez annem zorla yedirirdi hiç sevmem ben pekmezdir ciğeridir falan,bamya da beslenme programımda vardı ama ben bamya da sevmemneden kansızlık olduğu belli..ha bide ben hiç anne sütü içmemişim bağışıklık falan düşük o yüzden hep
Ben yaptiracağım. İlk gebelikte de yaptirmiştim. Şeker sorunum yok ama gebelikte olmayacağı anlamına gelmez. Önemli Bi test olduğunu düşünüyorum.Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünenler var mı ilkinde yaptırdım o zaman bi sorunum yoktu sonra kilo verince geçen insülin direncim vardı şekeri ne kadar etkiler acaba bilemedim yine kilo alıyoruz sonuçta şeker hastası olan arkadaşlar baktırıyor musunuz insülin direncinize hgba1cye yükleme yaptırıp sıkıntı olduğunu öğrenen çok kişi oluyor
Bende yaptirdim ama gecmis zamanda gecirmis oldugun hastaliklara degilde simdi varmi diye vermis labaratuar yanlis yapmis tekrar istedi ne fark ederki acaba sinir oldumEvet yaptırdı galiba tanıdık geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?