Benim doktorumla Ali ekiz ayni muayanehane de çaliştiklari için ikili test için mecbur onu önerdi ona gideceğim 20 gün sonra. Kendisi hakkinda hiç bi bilgim yok siz gitmişsiniz tecrübeli Bi doktor mu?
Benim doktorumla Ali ekiz ayni muayanehane de çaliştiklari için ikili test için mecbur onu önerdi ona gideceğim 20 gün sonra. Kendisi hakkinda hiç bi bilgim yok siz gitmişsiniz tecrübeli Bi doktor mu?
Çok iyi bi doktor siz sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor . Muayene sırasında bütğn pozları , kaburgalarını parmaklarını herşeyi foto olarak CD içinde veriyor . Benım yaklaşık 40 dk sürmüştü . Şuan pandemi sürecinde durum nasıl blmşyorum..
en sonda yüzden güzel bir foto alamaya çalışıyor
Bir şey oldu mu olacak mi derken aynen öyle bizimde kaç yıl olmus erteledıkce erteledık ikinciyi bazen aklıma gelince töbe töbe bu sefer öyle olmayacak diyorum İnşallah daha güzel geçer her şeyden önemlisi sağlık olur
Bana gece iki sabah bir dedi . Sonra kesmedi gece iki sabah iki dedi. Şimdi azaldı baya bulantım ve iştahım açıldı . Ama canım hep karbonhidrat istiyor
Ben de ki tiksinmeye keser mi acaba ya Bulantı yok denecek kadar azaldı ama iştah kapalı yine de yiyorum ama dediğin gibi karbonhidrat ağırlıklı oluyor
Bir şey oldu mu olacak mi derken aynen öyle bizimde kaç yıl olmus erteledıkce erteledık ikinciyi bazen aklıma gelince töbe töbe bu sefer öyle olmayacak diyorum İnşallah daha güzel geçer her şeyden önemlisi sağlık olur
Cok guzel gececek ins canim hem daha bilgili ve temkinliyiz ins fazla kullañamayacaklar bizi ins dogum sonrasi yine devam ederiz bebislerin karekterlerini paylasiriz uslu yaramaz