2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar benim d vitaminim aşırı düşük .. wellcare 1000ml kullanıyorum tadı iğrenç başka bir şey kullanan var mı .. d vitamin seviyem 13...

ya onu yükseltmek için devit 3 ampul kullanman lazım bi tane. 300.000 IU içeriği. Ondan sonra idame doz olarak günlük 5-6 damla normal devit 3. Well care i doktor mu verdi ya hiç duymamıştım. Venatura var o da iyidir damla olanı. Ama önce ampulu shot yapıcan :)

Bizdede var uyusmazlik hatta benim annemle babamdada var.. Ben ikinci cocugum ablam dogduktan sonra igne bulamamislar gorev icabi dogudalarmis.. Ben dogunca cok sikinti yasamisim sarilik olmusum kani degismesi lazim demisler falan sonradan gerek kalmamis.. bir ay kadar ankara sami ulusta yatmisim.. igneyi olunca korkulacak hic bir durum yok aslinda olmayinca ikincilerde sorun olabiliyor..

Arkadaşlar merhaba yazamadim bende bayadir bulantılar insani cok zorluyor bende 7+5 haftalik hamileyim gecen ultrosana girdim sukurler olaun kalp atışını duydum ve birde bos kese var ikiz gebelikmis fakat gelişmemis . Aranizda boyke olan oldumu

2.5 a kadar normal demişti aile hekimi benim bile çok tehlikeli değil 10 gün sonra tekrar ölçelim takip edelim dedi sadece

Neden orda okula başladi ki çok uzak değil mi zor olmuyor mu
Orda spor ağırlıklı bireysel özel eğitim alıyor haftada iki gün gidiyoruz. Sen dr.â kime gidiyorsun peki?
Ben İstanbul Bahçeşehir ama Gaziosmanpaşa Medicalparka geliyorum :)
Yürüyerek 10dk.filân yakınlıkta bana orası...dr.un kim muayenesi ne kadar aklımda olsun

Orda spor ağırlıklı bireysel özel eğitim alıyor haftada iki gün gidiyoruz. Sen dr.â kime gidiyorsun peki?

Yürüyerek 10dk.filân yakınlıkta bana orası...dr.un kim muayenesi ne kadar aklımda olsun
Benim doktorum gop medikal parkta ydi. Şimdi kendi klinik açti yenibosna da ataköy towers ta. Oraya gidiyorum Bende.

Bence yaptir canim ama yuklemede sart degil makine alip kendin aclik toklukta takip edebilirsin.. benim ilkinde gebelik sekeri vardi.. evde makinem var yani bundada hamile oldugumu ogrenir ogrenmez olcmeye basladimki sonuclar hic iyi degildi iyiki olcmusum bes hafta olacak nerdeyse insulin kullaniyorum ben

Yok canım heralde ben buraya yazmadım valla bende unuttum da ama o psikolojiyi anlatamam hayatım karardı resmen.Çok şükür ki öyle bi hayatımız yaşantıız yok tabi ama insan neler düşünüyor anlatamam şimdi gülüp geçiyorum çok şükür tüm tahlillerim temiz.Bide bulantılar geçse süper olacak.Hiçkimse üzülmesin testler sorunlu çıkınca herşeyin bi çaresi var Allah dermansız dert vermesin inşallah.

Aynen oyle canim sonuc kotu cikinca akla neler gelmiyorki rabbim korusun cumlesi ile beraber aslinda hic birseyi kafaya takmamak gerek hamileligin keyfini cikarmak gerkiyor bu bebisler oradan cikinca bu rahatligin hesabini soracak bizlere uykusuz gece yemeksiz gun olacak kusma bulanti hic gecmiyor kuzum ben prilam kullaniyorum sukur gozum acildi sabah kusmadan guzel kahvalti yapiyorum

Maşallah maşallah çok sevindim hayırlısıyla gelsin inşallah

Reactions: H E
Sağolasın canım çok geçmiş olsun açlik tokluk takip edecek kadar bi sikinti yoktu her sey normaldi ama kilo alınca oluyor ben de şeker normal çikiyor ama insülin direnci oluyor böyle olursa şeker yolcususun dediler kilo vermiştim düzeldi muhtemelen cortlayabilir yine de gebelik şekerinde nasil oluyor insülin direnci mi cikiyor glukoz yüksek mi oluyor bi daha gittiğimde kan için ben de yaptırayım

Shahla Valizade ama muayene ücretini bilmşyorum maalesef :/
Sağlık sigortam ödediği için

Aynen asıl doğumdan sonrası önemli şimdi korkuyoruz öyle mi böyle mi derken de asıl gerçek orada Allah görmeyi nasip etsin

Kafama göre kullansam olmazmı acaba .? Doktora mı sorsam önce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…