2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende prilam kullanıyorum çok şükür yemeye başladım :) şimdide durmuyorum

Zaman gecmiyor 1 aralikta randevum var

Reactions: H E
Aynen asıl doğumdan sonrası önemli şimdi korkuyoruz öyle mi böyle mi derken de asıl gerçek orada Allah görmeyi nasip etsin
Amin canim ins sanci baslar dogar iste ozaman anliyor insan anyayi konyayi hastami usudumu ishalmi kabizmi niye agliyor uyumuyor derken ikinciye hamile kaldim 6 yil nasil gecti anlamadim sacim beyaz dolu

Çoğu gitmiş azı kalmış :)

sağlıklı güzle aberlerle gelmeni nasip etsin rabbim
Benim bebeğin doğum tarihi sizinkine çok yakın bu kadar erken görülüyorsa bende gidip sorucam doktora

Benim bebeğin doğum tarihi sizinkine çok yakın bu kadar erken görülüyorsa bende gidip sorucam doktora
Benden 2 gün öndesin bile :)
Bence cihaz iyiyse gözükebilir .
bazı doktorlar 16. Haftaya karar söyleme taraftarı olmuyo umarım siizinki onlardan değildir :) sen hangi hastaneye gidiyorsun ?

Benden 2 gün öndesin bile :)
Bence cihaz iyiyse gözükebilir .
bazı doktorlar 16. Haftaya karar söyleme taraftarı olmuyo umarım siizinki onlardan değildir :) sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
Ben eşimin memleketindeyim şuan. Doğum yapacağım şehirde Acıbadem'e gidicem. 2 hafta var daha gitmeme burda da göremezler sanmam ama bi şansımı denicem.

Ben eşimin memleketindeyim şuan. Doğum yapacağım şehirde Acıbadem'e gidicem. 2 hafta var daha gitmeme burda da göremezler sanmam ama bi şansımı denicem.
Yaa geçer zaman çabuk inşallah :)
Benım 2. Olduğu için sanırım valla basıl gelip geçti anlamadım kontroller şuan eşime diyorum direk 21. Haftada detaylıya gideriz

Benım 2. Olduğu için sanırım valla basıl gelip geçti anlamadım kontroller şuan eşime diyorum direk 21. Haftada detaylıya gideriz
Akbatıda detaylı ultrason yapan çok iyi bi doktorun yeri varmış oraya gidicem bende o vakit geldiğinde.

Gece ikitane ic dedi dr ben birtane iciyorum yetiyor ilac sayesinde 1,300 gr aldim sukur yemeye baslama zamani asil 4 aydan sonra basliyor nefes alacak yer kalmiyor bende
Bana gece iki sabah bir dedi . Sonra kesmedi gece iki sabah iki dedi. Şimdi azaldı baya bulantım ve iştahım açıldı . Ama canım hep karbonhidrat istiyor

Akbatıda detaylı ultrason yapan çok iyi bi doktorun yeri varmış oraya gidicem bende o vakit geldiğinde.
Ben Ali Ekiz e giderim yine .
çok memnun kalmıştım kıızımda . anlatımı ilgisi bilgilendirmesi mükemmeldi .

Şeyy bizim karnımız ne zaman şişecek
Bünyene göre değişir :) benım 25 ten sonra çıktı 40. Haftalıkken bile küçüktü :)
Bakalım bunda nolcak :) ben merakla harkeetleir hissetmeyi beklıyorum

Bünyene göre değişir :) benım 25 ten sonra çıktı 40. Haftalıkken bile küçüktü :)
Bakalım bunda nolcak :) ben merakla harkeetleir hissetmeyi beklıyorum
Çıkmasada olurmuş doğuma ne kalmış zaten benim anneminde belli olmuyomuş ama ben balon gibi şişicem sanki

benim de 2. ama öncesinde tatsız tecrübeler yaşadığım için üç günde bir görsem anca öyle rahatlarım

Çoğu gitmiş azı kalmış :)

sağlıklı güzle aberlerle gelmeni nasip etsin rabbim
Canım cinsiyeti öğrenmişsin çok sevindim bende senden kız bekliyordum zaten:) bebeğin boyu kaçmış ogrendinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…