Aynen oyle canim sonuc kotu cikinca akla neler gelmiyorki rabbim korusun cumlesi ile beraber aslinda hic birseyi kafaya takmamak gerek hamileligin keyfini cikarmak gerkiyor bu bebisler oradan cikinca bu rahatligin hesabini soracak bizlere uykusuz gece yemeksiz gun olacak kusma bulanti hic gecmiyor kuzum ben prilam kullaniyorum sukur gozum acildi sabah kusmadan guzel kahvalti yapiyorum
Gece ikitane ic dedi dr ben birtane iciyorum yetiyor ilac sayesinde 1,300 gr aldim sukur yemeye baslama zamani asil 4 aydan sonra basliyor nefes alacak yer kalmiyor bende
Benden 2 gün öndesin bile :)
Bence cihaz iyiyse gözükebilir .
bazı doktorlar 16. Haftaya karar söyleme taraftarı olmuyo umarım siizinki onlardan değildir :) sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
Benden 2 gün öndesin bile :)
Bence cihaz iyiyse gözükebilir .
bazı doktorlar 16. Haftaya karar söyleme taraftarı olmuyo umarım siizinki onlardan değildir :) sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
Ben eşimin memleketindeyim şuan. Doğum yapacağım şehirde Acıbadem'e gidicem. 2 hafta var daha gitmeme burda da göremezler sanmam ama bi şansımı denicem.
Ben eşimin memleketindeyim şuan. Doğum yapacağım şehirde Acıbadem'e gidicem. 2 hafta var daha gitmeme burda da göremezler sanmam ama bi şansımı denicem.
Yaa geçer zaman çabuk inşallah :)
Benım 2. Olduğu için sanırım valla basıl gelip geçti anlamadım kontroller şuan eşime diyorum direk 21. Haftada detaylıya gideriz
Benım 2. Olduğu için sanırım valla basıl gelip geçti anlamadım kontroller şuan eşime diyorum direk 21. Haftada detaylıya gideriz
Gece ikitane ic dedi dr ben birtane iciyorum yetiyor ilac sayesinde 1,300 gr aldim sukur yemeye baslama zamani asil 4 aydan sonra basliyor nefes alacak yer kalmiyor bende
Bana gece iki sabah bir dedi . Sonra kesmedi gece iki sabah iki dedi. Şimdi azaldı baya bulantım ve iştahım açıldı . Ama canım hep karbonhidrat istiyor