2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayyy ne guzell yaa❤❤ Saril tabi insallah kizdir sarilmak kadar guzel birsey mi var bu dunyada

Oy oyy ağzın bal yesin kız
Seninkine 10 aralığa kadar nasıl dayanağım bilmiyorum öne çek şu randevu çatlayacağım vallahi
Bizim doktor erken gidince kızıyor biraz sabırlı ol diyo Hayır eve ultrason alabilsem sabirli olcam da bu şekilde hiç kolay değil bitmiyor Kasım işte bak

Bizim doktor erken gidince kızıyor biraz sabırlı ol diyo Hayır eve ultrason alabilsem sabirli olcam da bu şekilde hiç kolay değil bitmiyor Kasım işte bak
Ay sorma nasil zor geciyor bu gunler... 4 haftadir bekliyorum sukur 1 araliga az kalfi kontrol icin

Kız yuh,adet dönemlerinde bile mi
Ayy kız gel sarılacağım sana kader ortağım
Yok kiz adet dönemlerinde bile ağzıma surmedim normalde hep evde tatlı olurdu hamile kalinca yapmadim annem bize gelince sen sevmiyorsun diye kocanda mi yemesin bari ona yap derdi hiç yapasim gelmezdi

Eve ultrason iyi fikir aman senin doktor da, yakasına yapış cinsiyetini öğreneceğim diye
Ay cidden şu Kasım bi çıksa artık hem sen kızını öğrensen,hem şu 2020 de kurtulmaya yaklaşsak

Ayyy ne guzell yaa❤❤ Saril tabi insallah kizdir sarilmak kadar guzel birsey mi var bu dunyada
Sarılmak güzelde işte benim bazen yersiz oluyo bi kere üç günlük gelinken kaynanama bişey için mutlu olup sarilmistim kadın şok olmustu utanmistim ama artık o sarılıyor mutlu olunca

Yok kiz adet dönemlerinde bile ağzıma surmedim normalde hep evde tatlı olurdu hamile kalinca yapmadim annem bize gelince sen sevmiyorsun diye kocanda mi yemesin bari ona yap derdi hiç yapasim gelmezdi
Çok canı isterse kendi yapsın değil mi yani gerçi mutfağı mahvederler o da ayrı mesele

Eve ultrason iyi fikir aman senin doktor da, yakasına yapış cinsiyetini öğreneceğim diye
Ay cidden şu Kasım bi çıksa artık hem sen kızını öğrensen,hem şu 2020 de kurtulmaya yaklaşsak
Valla kiz 2020 çıksın diyoruzda ben şahsen 2021 den daha çok korkuyorum 2020 sadece fragman değildir inşallah tüm kötü günler geride kalsin ülkemiz için bizim için

Sarılmak güzelde işte benim bazen yersiz oluyo bi kere üç günlük gelinken kaynanama bişey için mutlu olup sarilmistim kadın şok olmustu utanmistim ama artık o sarılıyor mutlu olunca
Bende mutlu olunca hep sarılıyorum, adım sevgi kelebeğine çıkıyor

Valla kiz 2020 çıksın diyoruzda ben şahsen 2021 den daha çok korkuyorum 2020 sadece fragman değildir inşallah tüm kötü günler geride kalsin ülkemiz için bizim için
İnşallahhh amin
2021 benim için daha kötü bir yıl olacak gibi geliyor iki çocuklu hayat malum

Hee ay oralarda zormuş kız canim ülkem burda bile meraktan çatlıyorum bir ay da yurt dışında olsam ben kesin catlardim
Nipt aldiktan 9-10 gun icinde cinsiyet yuzde 99 belli oluyor degisme sansi yok napalim beklicez

Bende mutlu olunca hep sarılıyorum, adım sevgi kelebeğine çıkıyor
banada kayananam diyo senin yanında insan mutsuz olamaz ben bişeye mutlu olduysam zorla onlarida mutluluguma katiyorum şimdi oğlum öyle canimm diye sarılıyo Kendine kizana kimse kizamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…