MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Evet ya kendi silahımızla vuruyorlar bizibanada kayananam diyo senin yanında insan mutsuz olamaz ben bişeye mutlu olduysam zorla onlarida mutluluguma katiyorum şimdi oğlum öyle canimm diye sarılıyo Kendine kizana kimse kizamiyo
Aynen mutfağı maharder o yüzden cani isterse dışardan alsin diyordum çok şükür eşimde tatlı hiç sevmezÇok canı isterse kendi yapsın değil mi yani gerçi mutfağı mahvederler o da ayrı mesele
Aynen sonra da oturup ben bu çocuğa boş yere nie kızdım diye kendimi yiyorum[QU
Evet ya kendi silahımızla vuruyorlar bizi
Tamam anne gel sarılalım diyor sinir namına birşey kalmıyor
Ama sizinki daha garantiymiş,tahmin falan daha beter panik yaptırıyor adamaAyyy burda hele bi bagir kovarlar
Vicdan azabıAynen sonra da oturup ben bu çocuğa boş yere nie kızdım diye kendimi yiyorumboş yere dediğimde ya koltuğu kalemle cizmis oluyo ya duvarlara ya halıya bişey yapmis oluyo bişey kirdiginda falan daha çok korkmasin diye kizmam
Vicdan azabıGeçen gün sütü koltuğa dökmüş böyle gözleri sulu sulu bakıyor bana,ay öyle bakarken de kızamıyorsun ki neyseki döneceğini tahmin ettiğimden birşey sermiştim koltuğun üzerine
Gezerek döküyor ay çok güldümbizimki hanselle greater gibi gezerek döküyor ne dökse oturmayi bi öğretemedim ki
Ablam annemë ıkinciye hamile olduğumu söylediğinde annem elayı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmak zorunda kalmayiz inşallah demişGezerek döküyor ay çok güldüm
Bizimki de gezerek yemeyi çok sever ama o gün ekranda en sevdiği çizgi film vardışimdi bir yandan oğullarımızla uğraşırken bir yandan da bebeklerle uğraşacağız bittik
Ah Aynen bide bu tempoda 2021 de üniversite bitirmeye ingilizce ogrenmeye calisiyorum sanki okul bitince iki çocukla calisabilcekmisim gibi hayaller hayallerİnşallahhh amin
2021 benim için daha kötü bir yıl olacak gibi geliyor iki çocuklu hayat malum
Ben oglumda hamileyken kız görmüştüm erkek oldukızlar aranızda bebeğin cinsiyetini öğrenmeden rüyasında gören var mı ? gördüğünüz rüyalar çıktı mı
Bide oğlum bana düşkün Annemde o yüzden öyle dedi bana daha oğlana yetişemiyorsun bide sana düşkün bir bebek daha gelirse nolacak diyeAblam annemë ıkinciye hamile olduğumu söylediğinde annem elayı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmak zorunda kalmayiz inşallah demişçünkü oğlum gerçekten çok hareketli bi cocuk ve ben yetisemiyorum yetisemeyincede sinirleniyorum bebekli halimi düşünemiyorum
Evet oğlumda kız bebek görmüştüm bir kere kızımda da erkek bebek gördüm hemde 3-4 kere tam tersi çıkıyorkızlar aranızda bebeğin cinsiyetini öğrenmeden rüyasında gören var mı ? gördüğünüz rüyalar çıktı mı
Off ben ücretsiz izne ayrılacağım sonra nasıl olacak bilmiyorum, oğlumda hem çocuk hem kariyer yapabilmiştim ama bir bebek daha gelince nasıl devam edeceğim bilmiyorum evde oturup iki çocuğun arasında ömrümü yemek de istemiyorumAh Aynen bide bu tempoda 2021 de üniversite bitirmeye ingilizce ogrenmeye calisiyorum sanki okul bitince iki çocukla calisabilcekmisim gibi hayaller hayaller
yaaa allah seni iyi etsin yaa.Ben oglumda hamileyken kız görmüştüm erkek oldubunda da bi kız gördüm ama bebek değildi 15 16 yaşlarında bir kizdi bu kocaman nasil dogurcam diye bagiriyodum
Ben bugün bir kız bebeği emzirdiğimi gördüm bir de tanıdığım birinin oğlunu kendi oğlummuş gibi gördüm. Aynı anda karmakarışık bir rüyaa yanii.Evet oğlumda kız bebek görmüştüm bir kere kızımda da erkek bebek gördüm hemde 3-4 kere tam tersi çıkıyor
İlk aserdigim şey turşu oldu ve onu bayıla bayıla yiyorum bendeBende tursu yiyorum arada lokum gidiyo karmakarisik oldu valla midem
Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım 8 yıllık evliyim hiç gebelik gecirmemiştim 3 defa tüp bebek 2 defa aşılama oldum ama sonuç alamamıştım ki son bir mucizeye kadar adet olmadığım için gecikmemi anlamadım resmen tesadüfen 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuan 12+3 gebeyim bu da böyle benim hikayemumarım hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız birde gördügüm kadarıyla usg görüntülerinden cinsiyet yorumları geliyor 12. Hafta yapılan usg den cektim resimleri erkek bebege benziyor dedi bacaklarının arasında bi çıkıntı var deneyimli anneler görüntüler erkek bebek mi yoksa değişir mi bana da yardımcı olursanız sevinirim 🕊Eki Görüntüle 2727740 Eki Görüntüle 2727741
Henüz hamile olduğumu bilmiyordum kız çocuk doğurduğumu gördüm.Tersi çıkarsa vay halimekızlar aranızda bebeğin cinsiyetini öğrenmeden rüyasında gören var mı ? gördüğünüz rüyalar çıktı mı
Ne iş yapıyorsun ceydacigim?Bide oğlum bana düşkün Annemde o yüzden öyle dedi bana daha oğlana yetişemiyorsun bide sana düşkün bir bebek daha gelirse nolacak diye
Off bittik bide ben çalışıyorum
Pazarlama ve satış müdürüyüm:))İlk aserdigim şey turşu oldu ve onu bayıla bayıla yiyorum bende
Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Henüz hamile olduğumu bilmiyordum kız çocuk doğurduğumu gördüm.Tersi çıkarsa vay halime
Ne iş yapıyorsun ceydacigim?
Bir de sevgili kayınvalide yorum yapmadı mı benim usg resimlerine?
Tesekkur ederimAfiyet olsunnnn
❤Afiyet olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?