2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
[QU
banada kayananam diyo senin yanında insan mutsuz olamaz ben bişeye mutlu olduysam zorla onlarida mutluluguma katiyorum şimdi oğlum öyle canimm diye sarılıyo Kendine kizana kimse kizamiyo
Evet ya kendi silahımızla vuruyorlar bizi
Tamam anne gel sarılalım diyor sinir namına birşey kalmıyor

[QU
Evet ya kendi silahımızla vuruyorlar bizi
Tamam anne gel sarılalım diyor sinir namına birşey kalmıyor
Aynen sonra da oturup ben bu çocuğa boş yere nie kızdım diye kendimi yiyorum boş yere dediğimde ya koltuğu kalemle cizmis oluyo ya duvarlara ya halıya bişey yapmis oluyo bişey kirdiginda falan daha çok korkmasin diye kizmam

Vicdan azabı Geçen gün sütü koltuğa dökmüş böyle gözleri sulu sulu bakıyor bana,ay öyle bakarken de kızamıyorsun ki neyseki döneceğini tahmin ettiğimden birşey sermiştim koltuğun üzerine

bizimki hanselle greater gibi gezerek döküyor ne dökse oturmayi bi öğretemedim ki

bizimki hanselle greater gibi gezerek döküyor ne dökse oturmayi bi öğretemedim ki
Gezerek döküyor ay çok güldüm
Bizimki de gezerek yemeyi çok sever ama o gün ekranda en sevdiği çizgi film vardı şimdi bir yandan oğullarımızla uğraşırken bir yandan da bebeklerle uğraşacağız bittik

Ablam annemë ıkinciye hamile olduğumu söylediğinde annem elayı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmak zorunda kalmayiz inşallah demiş çünkü oğlum gerçekten çok hareketli bi cocuk ve ben yetisemiyorum yetisemeyincede sinirleniyorum bebekli halimi düşünemiyorum

İnşallahhh amin
2021 benim için daha kötü bir yıl olacak gibi geliyor iki çocuklu hayat malum
Ah Aynen bide bu tempoda 2021 de üniversite bitirmeye ingilizce ogrenmeye calisiyorum sanki okul bitince iki çocukla calisabilcekmisim gibi hayaller hayaller

kızlar aranızda bebeğin cinsiyetini öğrenmeden rüyasında gören var mı ? gördüğünüz rüyalar çıktı mı

kızlar aranızda bebeğin cinsiyetini öğrenmeden rüyasında gören var mı ? gördüğünüz rüyalar çıktı mı
Ben oglumda hamileyken kız görmüştüm erkek oldu bunda da bi kız gördüm ama bebek değildi 15 16 yaşlarında bir kizdi bu kocaman nasil dogurcam diye bagiriyodum

Bide oğlum bana düşkün Annemde o yüzden öyle dedi bana daha oğlana yetişemiyorsun bide sana düşkün bir bebek daha gelirse nolacak diye
Off bittik bide ben çalışıyorum

Evet oğlumda kız bebek görmüştüm bir kere kızımda da erkek bebek gördüm hemde 3-4 kere tam tersi çıkıyor

Ah Aynen bide bu tempoda 2021 de üniversite bitirmeye ingilizce ogrenmeye calisiyorum sanki okul bitince iki çocukla calisabilcekmisim gibi hayaller hayaller
Off ben ücretsiz izne ayrılacağım sonra nasıl olacak bilmiyorum, oğlumda hem çocuk hem kariyer yapabilmiştim ama bir bebek daha gelince nasıl devam edeceğim bilmiyorum evde oturup iki çocuğun arasında ömrümü yemek de istemiyorum

Ben oglumda hamileyken kız görmüştüm erkek oldu bunda da bi kız gördüm ama bebek değildi 15 16 yaşlarında bir kizdi bu kocaman nasil dogurcam diye bagiriyodum
yaaa allah seni iyi etsin yaa.

Evet oğlumda kız bebek görmüştüm bir kere kızımda da erkek bebek gördüm hemde 3-4 kere tam tersi çıkıyor
Ben bugün bir kız bebeği emzirdiğimi gördüm bir de tanıdığım birinin oğlunu kendi oğlummuş gibi gördüm. Aynı anda karmakarışık bir rüyaa yanii.

Bende tursu yiyorum arada lokum gidiyo karmakarisik oldu valla midem
İlk aserdigim şey turşu oldu ve onu bayıla bayıla yiyorum bende
Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza,Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Henüz hamile olduğumu bilmiyordum kız çocuk doğurduğumu gördüm.Tersi çıkarsa vay halime
Bide oğlum bana düşkün Annemde o yüzden öyle dedi bana daha oğlana yetişemiyorsun bide sana düşkün bir bebek daha gelirse nolacak diye
Off bittik bide ben çalışıyorum
Ne iş yapıyorsun ceydacigim?
Bir de sevgili kayınvalide yorum yapmadı mı benim usg resimlerine?

Pazarlama ve satış müdürüyüm:))
Yaptı kuzum söylemeyi unuttum, kıza benziyor dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…