Bide oğlum bana düşkün Annemde o yüzden öyle dedi bana daha oğlana yetişemiyorsun bide sana düşkün bir bebek daha gelirse nolacak diye
Off bittik bide ben çalışıyorum
Sarılmak güzelde işte benim bazen yersiz oluyo bi kere üç günlük gelinken kaynanama bişey için mutlu olup sarilmistim kadın şok olmustu utanmistim ama artık o sarılıyor mutlu olunca
Ne guzel bence aranizdaki bag kuvvetlenir bende sarilirim kaynanama hatta kucagina yatip sacimi oksatirim hatta gorumcemdn bile daha yakinim kaynanama ❤
Off ben ücretsiz izne ayrılacağım sonra nasıl olacak bilmiyorum, oğlumda hem çocuk hem kariyer yapabilmiştim ama bir bebek daha gelince nasıl devam edeceğim bilmiyorum evde oturup iki çocuğun arasında ömrümü yemek de istemiyorum
Ne guzel bence aranizdaki bag kuvvetlenir bende sarilirim kaynanama hatta kucagina yatip sacimi oksatirim hatta gorumcemdn bile daha yakinim kaynanama ❤
Bende bende, rüyamda iki erkek bebek gördüm karnımda da varmış bir tane erkek uyanıyorum sonra sinir krizi geçiriyorum,ha bide üst üste saçma sapan rüyalar görüyorum bir sürü