2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bide oğlum bana düşkün Annemde o yüzden öyle dedi bana daha oğlana yetişemiyorsun bide sana düşkün bir bebek daha gelirse nolacak diye
Off bittik bide ben çalışıyorum
Ah bu anneler ne kadar güzel moral veriyolar aman bi o zamana gelelom de baş ederiz biz evelallah en fazla birer huni takariz kafamiza

Ben bugün bir kız bebeği emzirdiğimi gördüm bir de tanıdığım birinin oğlunu kendi oğlummuş gibi gördüm. Aynı anda karmakarışık bir rüyaa yanii.
Benim de kafam karıştı şimdi

Ah bu anneler ne kadar güzel moral veriyolar aman bi o zamana gelelom de baş ederiz biz evelallah en fazla birer huni takariz kafamiza
Sonra burada iki çocuklu hayat ve depresyon diye konu açarız

Sarılmak güzelde işte benim bazen yersiz oluyo bi kere üç günlük gelinken kaynanama bişey için mutlu olup sarilmistim kadın şok olmustu utanmistim ama artık o sarılıyor mutlu olunca
Ne guzel bence aranizdaki bag kuvvetlenir bende sarilirim kaynanama hatta kucagina yatip sacimi oksatirim hatta gorumcemdn bile daha yakinim kaynanama ❤

Oo sen en azından kariyeri yapmissin ben anca kurslara gidebildim oglumda kariyer kısmını iki çocukla yapmaya çalışıyorum ben öldüm o zaman

Oo sen en azından kariyeri yapmissin ben anca kurslara gidebildim oglumda kariyer kısmını iki çocukla yapmaya çalışıyorum ben öldüm o zaman
Annene Kaynanaya bırak veya bakıcı tut,ben öyle yapıyorum çok güvendiğim biri oğluma da çok iyi bakıyor ama iki çocuk ne bileyim işte

Kafalar bimilyonn. Hamile hamile rüyamda pembe dizi Çekiyorum resmen.
Bende bende, rüyamda iki erkek bebek gördüm karnımda da varmış bir tane erkek uyanıyorum sonra sinir krizi geçiriyorum,ha bide üst üste saçma sapan rüyalar görüyorum bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…