2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende bende, rüyamda iki erkek bebek gördüm karnımda da varmış bir tane erkek uyanıyorum sonra sinir krizi geçiriyorum,ha bide üst üste saçma sapan rüyalar görüyorum bir sürü
Şimdiden uykularda sıkıntı yaşıyoruz. Doğum yapanlar bol bol uyuyun diyorlar ama nerdee. Ben sürekli rüyadan rüyaya koşuyorum sıkışıyorum uyanıyorum acıkıyorum uyanıyorum. Uyku haram oldu şimdiden.

Annene Kaynanaya bırak veya bakıcı tut,ben öyle yapıyorum çok güvendiğim biri oğluma da çok iyi bakıyor ama iki çocuk ne bileyim işt
Ben kreş düşünüyorum kuzum zaten inşallah hastanede caliscam hastanelerin kresleri oluyo personeller için oraya bırakırım karnimdaki de iki üç yaşına gelince tabi

Göbek büyüyünce hiç uyunmuyor bide sürekli bebek hareket ediyor çişin geliyor karnın acıkıyor

Ben kreş düşünüyorum kuzum zaten inşallah hastanede caliscam hastanelerin kresleri oluyo personeller için oraya bırakırım karnimdaki de iki üç yaşına gelince tabi
Ben oğlumu kreşe vereceğim çok istiyor zaten o da,ama kızı da bakıcı, başka çare yok

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok gerginim yarın randevum var ama gerginim uykumda bile sürekli düşünüyorum sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum gerginim ilk kalp atışı duyucam daha

Suranurum1 iğneyi vurdum kendime çok kolay ve hiç acıtmıyor,benim değerlerim normale yakın çıkmıştı zaten ama önlem amaçlı:) sen ne yaptın?
İnşaAllah bende senin kadar cesaretli olabilirim ben daha hiç birşey yapamadım akşam gidecem Hastaneye aracımızda yok dolmuşla nasıl olacak ya çıkara çıkara gidecem durumum iyi değil koku tad kaybım var güçsüzüm Halim yok yemek yiyemiyorum midem nasıl kötü kilo verdiğimi hissedebiliyorum

Bende ayniyim ya tek saniyordum kendimi bi kac saat uyuyorum sonra yatakta donmekten baska bisey yok

Kuzum çok geçmiş olsunay hiç mi yok tat koku yaa benim de midem çok kötü ilaç verdi dün doktor, kız dolmuşla nasıl olacak insanlara bulaşmayacak mı, Akşama haber ver bana inşallah bişeyin yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…