ayy nasıl geçecek bu dönemler. daha kaç ay daha var. doğsada rahatlasak.Bende ayniyim ya tek saniyordum kendimi bi kac saat uyuyorum sonra yatakta donmekten baska bisey yok
Evet kuzum,12. Hafta bitince yapılıyor sağlık ocağından arıyorlar,oğlumda 14. Hafta da olmuştum bulantı yorgunluk yapıyor kızarıklık şişlik falan da oluyor hiç hoş değilNe asisi abla tetonoz mu
Benide dun aradilar 20 hafta gibi gel dediler normalde erken mi yada gecmi oluyo farkediyomu kiEvet kuzum,12. Hafta bitince yapılıyor sağlık ocağından arıyorlar,oğlumda 14. Hafta da olmuştum bulantı yorgunluk yapıyor kızarıklık şişlik falan da oluyor hiç hoş değil
Yani genelde ikinci doz o zamanlar yapılıyor gerek duyulursa ama hafta çok fark etmez ilk üç ay olmasın yeter:))Benide dun aradilar 20 hafta gibi gel dediler normalde erken mi yada gecmi oluyo farkediyomu ki
Bende bunun için girmiştim soracaktım benim gibi olan var mı diye ki sen yazmışsın, benimde göğüs hassasiyetim azaldı hemen bir panik bir telaş WhatsApp tan kim varsa soruyorum, bizde 9+2 olduk, korkuyor insan daha önce bir kayıp yaşayınca, galiba normalmiş bu haftalardan sonra belirtilerin azalması, bu durumu yaşayan var mı kızlar?Merhaba kızlar sürekli takipteyim ama yazamıyorum bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 10+2 günlüğüz 2 gündür çok kötüydüm belirtilerim git gide azaldı korktum birşey oldu diye dr vücut gebeliğe uyum sağladıkça belirtiler azalır korkma dedi
Beni arayanlar aracınız yoksa çift maske dolmuşla gidin demişti bilmiyom ki benimde içime sinmiyor ama gündüz dolmuşlar dolu oluyor o yüzden akşamı tercih ettik. Aynen koku tad hiç yok 8 9 gündür de midemden çekmediğim kalmadıKuzum çok geçmiş olsunay hiç mi yok tat koku yaa benim de midem çok kötü ilaç verdi dün doktor, kız dolmuşla nasıl olacak insanlara bulaşmayacak mı, Akşama haber ver bana inşallah bişeyin yoktur
Ayy inşallah hayırlısıylaPazarlama ve satış müdürüyüm:))
Yaptı kuzum söylemeyi unuttum, kıza benziyor dediii
Benim de azaldı hassasiyet,korkma normalmisBende bunun için girmiştim soracaktım benim gibi olan var mı diye ki sen yazmışsın, benimde göğüs hassasiyetim azaldı hemen bir panik bir telaş WhatsApp tan kim varsa soruyorum, bizde 9+2 olduk, korkuyor insan daha önce bir kayıp yaşayınca, galiba normalmiş bu haftalardan sonra belirtilerin azalması, bu durumu yaşayan var mı kızlar?MahidevranSultan
Benimde göğüs hassasiyetim azaldı mide bulantım azaldı ama olabiliyormuş kimilerinde vücut daha çabuk adapte oluyormuş hamileliğe 2 gündür içim içimi yedi benim 4 düştüğüm var herşeyi çok takıyorum kafayaBende bunun için girmiştim soracaktım benim gibi olan var mı diye ki sen yazmışsın, benimde göğüs hassasiyetim azaldı hemen bir panik bir telaş WhatsApp tan kim varsa soruyorum, bizde 9+2 olduk, korkuyor insan daha önce bir kayıp yaşayınca, galiba normalmiş bu haftalardan sonra belirtilerin azalması, bu durumu yaşayan var mı kızlar?MahidevranSultan
Erkek bebişHerkese merhaba ben aranıza yeni katıldım 8 yıllık evliyim hiç gebelik gecirmemiştim 3 defa tüp bebek 2 defa aşılama oldum ama sonuç alamamıştım ki son bir mucizeye kadar adet olmadığım için gecikmemi anlamadım resmen tesadüfen 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuan 12+3 gebeyim bu da böyle benim hikayemumarım hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız birde gördügüm kadarıyla usg görüntülerinden cinsiyet yorumları geliyor 12. Hafta yapılan usg den cektim resimleri erkek bebege benziyor dedi bacaklarının arasında bi çıkıntı var deneyimli anneler görüntüler erkek bebek mi yoksa değişir mi bana da yardımcı olursanız sevinirim 🕊Eki Görüntüle 2727740 Eki Görüntüle 2727741
Ben Kızımda doğana kadr gormştm aynende ole oldu kzım olmuştu. Bunda da erkek göruyorm bakalm ne cıkacakkızlar aranızda bebeğin cinsiyetini öğrenmeden rüyasında gören var mı ? gördüğünüz rüyalar çıktı mı
Kuzum benim de azaldı korkulacak birşey yok artık vücut hamileliğe alıştığı için normalmiş:))Bende bunun için girmiştim soracaktım benim gibi olan var mı diye ki sen yazmışsın, benimde göğüs hassasiyetim azaldı hemen bir panik bir telaş WhatsApp tan kim varsa soruyorum, bizde 9+2 olduk, korkuyor insan daha önce bir kayıp yaşayınca, galiba normalmiş bu haftalardan sonra belirtilerin azalması, bu durumu yaşayan var mı kızlar?MahidevranSultan
Çok geçmiş olsun canım,ama korkulacak birşey yok iğne verirse de çok kolay zaten inşallah sağ salim atlatalım şu virüsüBeni arayanlar aracınız yoksa çift maske dolmuşla gidin demişti bilmiyom ki benimde içime sinmiyor ama gündüz dolmuşlar dolu oluyor o yüzden akşamı tercih ettik. Aynen koku tad hiç yok 8 9 gündür de midemden çekmediğim kalmadı
Erkek cıkdı sonuca gore tabi eğlence kesin bişey yok gönlündekini versin RabbımEvet herkeste tutmuş biz onu 25 değilde 26 hesaplasak ya soncta 26 yasimda hamileyim ben iki ay yüzünden kızı kaçıramam
Tebrik ederim cnm. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder ins. Ben 11. Haftada gittim dokturum 3 hafta sonra gel dedi. Mecbur daha bekleyecegimHerkese merhaba ben aranıza yeni katıldım 8 yıllık evliyim hiç gebelik gecirmemiştim 3 defa tüp bebek 2 defa aşılama oldum ama sonuç alamamıştım ki son bir mucizeye kadar adet olmadığım için gecikmemi anlamadım resmen tesadüfen 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuan 12+3 gebeyim bu da böyle benim hikayemumarım hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız birde gördügüm kadarıyla usg görüntülerinden cinsiyet yorumları geliyor 12. Hafta yapılan usg den cektim resimleri erkek bebege benziyor dedi bacaklarının arasında bi çıkıntı var deneyimli anneler görüntüler erkek bebek mi yoksa değişir mi bana da yardımcı olursanız sevinirim 🕊Eki Görüntüle 2727740 Eki Görüntüle 2727741
bir kız bir erkek görüyorum. gördüğüm şeylerin yorumlarına bakıncada kimi kız bebek olacağına işaret kimi erkek bebeği olacağına işaret diyor anlamadım.Ben Kızımda doğana kadr gormştm aynende ole oldu kzım olmuştu. Bunda da erkek göruyorm bakalm ne cıkacaksen ne gördün
Yok be kuzum ne bağıNe guzel iste herkese nasib olmaz bu herkes gelin kaynana catismasindn dert yanarken
Yaaa canm benim cok germe kendinide kuzucugudaGünaydın kızlar nasılsınızben çok gerginim yarın randevum var ama gerginim uykumda bile sürekli düşünüyorum sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum gerginim ilk kalp atışı duyucam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?