2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende ayniyim ya tek saniyordum kendimi bi kac saat uyuyorum sonra yatakta donmekten baska bisey yok
ayy nasıl geçecek bu dönemler. daha kaç ay daha var. doğsada rahatlasak.

Ne asisi abla tetonoz mu
Evet kuzum,12. Hafta bitince yapılıyor sağlık ocağından arıyorlar,oğlumda 14. Hafta da olmuştum bulantı yorgunluk yapıyor kızarıklık şişlik falan da oluyor hiç hoş değil

Evet kuzum,12. Hafta bitince yapılıyor sağlık ocağından arıyorlar,oğlumda 14. Hafta da olmuştum bulantı yorgunluk yapıyor kızarıklık şişlik falan da oluyor hiç hoş değil
Benide dun aradilar 20 hafta gibi gel dediler normalde erken mi yada gecmi oluyo farkediyomu ki

Benide dun aradilar 20 hafta gibi gel dediler normalde erken mi yada gecmi oluyo farkediyomu ki
Yani genelde ikinci doz o zamanlar yapılıyor gerek duyulursa ama hafta çok fark etmez ilk üç ay olmasın yeter:))

Merhaba kızlar sürekli takipteyim ama yazamıyorum bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 10+2 günlüğüz 2 gündür çok kötüydüm belirtilerim git gide azaldı korktum birşey oldu diye dr vücut gebeliğe uyum sağladıkça belirtiler azalır korkma dedi

Bende bunun için girmiştim soracaktım benim gibi olan var mı diye ki sen yazmışsın, benimde göğüs hassasiyetim azaldı hemen bir panik bir telaş WhatsApp tan kim varsa soruyorum, bizde 9+2 olduk, korkuyor insan daha önce bir kayıp yaşayınca, galiba normalmiş bu haftalardan sonra belirtilerin azalması, bu durumu yaşayan var mı kızlar? MahidevranSultan

Kuzum çok geçmiş olsunay hiç mi yok tat koku yaa benim de midem çok kötü ilaç verdi dün doktor, kız dolmuşla nasıl olacak insanlara bulaşmayacak mı, Akşama haber ver bana inşallah bişeyin yoktur
Beni arayanlar aracınız yoksa çift maske dolmuşla gidin demişti bilmiyom ki benimde içime sinmiyor ama gündüz dolmuşlar dolu oluyor o yüzden akşamı tercih ettik. Aynen koku tad hiç yok 8 9 gündür de midemden çekmediğim kalmadı

Pazarlama ve satış müdürüyüm:))
Yaptı kuzum söylemeyi unuttum, kıza benziyor dediii
Ayy inşallah hayırlısıyla
Benim de azaldı hassasiyet,korkma normalmis

Benimde göğüs hassasiyetim azaldı mide bulantım azaldı ama olabiliyormuş kimilerinde vücut daha çabuk adapte oluyormuş hamileliğe 2 gündür içim içimi yedi benim 4 düştüğüm var herşeyi çok takıyorum kafaya

Erkek bebiş maşallah gozun aydın bebeğin adına mutlu oldum

Kuzum benim de azaldı korkulacak birşey yok artık vücut hamileliğe alıştığı için normalmiş:))

Çok geçmiş olsun canım,ama korkulacak birşey yok iğne verirse de çok kolay zaten inşallah sağ salim atlatalım şu virüsü

Tebrik ederim cnm. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder ins. Ben 11. Haftada gittim dokturum 3 hafta sonra gel dedi. Mecbur daha bekleyecegimgerci heyecan kalmadi herkes erkek dedigi icin kendimi erkege alistirdim.

Ben Kızımda doğana kadr gormştm aynende ole oldu kzım olmuştu. Bunda da erkek göruyorm bakalm ne cıkacak sen ne gördün
bir kız bir erkek görüyorum. gördüğüm şeylerin yorumlarına bakıncada kimi kız bebek olacağına işaret kimi erkek bebeği olacağına işaret diyor anlamadım.

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok gerginim yarın randevum var ama gerginim uykumda bile sürekli düşünüyorum sabaha kadar nasıl uyudum bilmiyorum gerginim ilk kalp atışı duyucam daha
Yaaa canm benim cok germe kendinide kuzucuguda hersey çok güzel olacak yarın eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…