2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kız seninki iki yaşında değil mi seninle mi yatıyor, bence bir an önce alıştırmaya başla, beşikle başla bence ilk önce çocuk şoka uğramasın:))
İki yaşında beş aydır benimle yatiyo gece üzerini örtmek falan çok kolay oluyo böyle besiginde uyanıp Ağlıyo rahat dönemiyo diye oda da küçük diye yapmadım ama cok pismanim

İki yaşında beş aydır benimle yatiyo gece üzerini örtmek falan çok kolay oluyo böyle besiginde uyanıp Ağlıyo rahat dönemiyo diye oda da küçük diye yapmadım ama cok pismanim
Ben 2.5 yaşında yatağa geçirmiştim beşik dar oluyordu zaten uyurken çok hareket ediyordu çok rahatladı sende beşikle başla bebiş doğduktan sonra da yatağa geçir bence:))

Ben 2.5 yaşında yatağa geçirmiştim beşik dar oluyordu zaten uyurken çok hareket ediyordu çok rahatladı sende beşikle başla bebiş doğduktan sonra da yatağa geçir bence:))
Aman kız simdikierin hemen herseyden Psikoloji bozuluyor bilemedim ki nasıl yapsam uygun olur şimdi besige alıDSA bebek gelince besikten yatağa geçse bu sefer beni yataktan attılar bebege verdiler yatağımi diye kiskanclik iyice yaparmi acaba o yüzden bir iki ay daha idare edip direk yatağında odasında mi alıştırmaya baslaSam diye düşünüyorum

6 bin hastanede yatan. 28 bin testi pozotif cikip evde kalanlar dahil. Yani bunca zaman sadece hastanede kalan rakamlar bize verilmis o anlasiliyor
Bence evden tedavi olan sayı o kadar az olamaz benim çevremdeki 4 kişiden 3 u evden tedavi sürecinde covidler

canım sana minik bir tavsiye ben de bu sorunu yaşadım. Beşiğinde dönüp kenarlara değdiğinde sürekli ağladığı için benim yanımda yatırdım alıştı ve sonrasın da çözüm olarak yer yatağı yapmayı buldum. yanına yöresine yastık döşedim döne döne uyuyunca ne ağlama ne sorun olmadı. oda yapmadan önce ilk bu şekilde bizden ayırdık sonra oda yapacağım yere yer yatağı serdik daha sonrada oda yapıp direk yatağa geçirdik. benim kızım çok döndüğü için yataktan düşer diye çok korktuk ama kendisi o korkuyla yattığındanmıdır nedir hiç uca bile gelmedi.

Ben her şeye sinirlenip hüngür hüngür ağlıyorum çocuk benim yüzümden psikopat olmaz inşaAllah
28.000 bilmem kaç vaka??
Duyduğumdan beri çok tedirginim ya sinirlerim bozuldu, resmen aylardır kaldırıyorlarmış bizi

Şey de sen artık kocaman adam oldun yatakta yatabilirsin

Ben her şeye sinirlenip hüngür hüngür ağlıyorum çocuk benim yüzümden psikopat olmaz inşaAllah

Duyduğumdan beri çok tedirginim ya sinirlerim bozuldu, resmen aylardır kaldırıyorlarmış bizi
Sadece hasta sayılarını söylüyoruz diye diye, daha ölü sayıları da gerçek değil ki

Sadece hasta sayılarını söylüyoruz diye diye, daha ölü sayıları da gerçek değil ki
Eşim bugün verilen rakamlardan aşırı korktu. Haftaya yıllık iznimiz vardı 1 haftalık onun için ailelerimizn yanına gidecektik şehir dışına. Vaz geçti. Başımıza ne gelecek nasıl atlatıcaz bilmediğimiz için korkarak yaşıyoruz resmen

Kesinlikle.yani aslında aylardır günde 30 bin civarı vaka varmış, böyle düşününce çok fena oluyor
Allah sonumuzu hayır etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…