2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
O sahnede adamın ne kadar pislik olduğunu anladık. Ama bence ilk fırsatta annesinden vurması en en kötüsüü.
Kadın sinir oluyormuş yemeğin ellenmesine oda bilerek avuçlayıp kadını yine hassas noktasından vuruyor.

Limon hem bulantıyı azaltıyor hemde kanı sulandıryor doğru doktor da tavsiye etti benim de canıma minnet zaten
Canım bir doktoruna sor yine nolur nolmaz inşallah bitsin artık çok yorulduk
Yaaa bişey sorcamm sen hastaneye gitmeden önce ambulansı felan arayıp gidecez diye bildirmiş miydin? Böyle bişey yapmaya gerek var mı?

Böyle leş bi çocuğu da kabul edip sevebiliyosan analık gerçekten kutsal demekki.
Evlat işte atsan atılmaz satsan satılmaz ne yaparsa affediyorsun ben olsam affederim ama ilk önce cezasını çeksin benim kıymetimi anlasın diye babasına veririm orda biraz yaşasın tıpış tıpış döner yalvarır hatta dönmek için

Kadın sinir oluyormuş yemeğin ellenmesine oda bilerek avuçlayıp kadını yine hassas noktasından vuruyor.
Cansu üzülünce sanki bana yapılmış gibi içim acıdı. İzlerken hep eşime baktım. Her şey iyiken melekler yarın öbür gün böyle birine dönüşmesini düşünmek bile cidden korkunç.

Yaaa bişey sorcamm sen hastaneye gitmeden önce ambulansı felan arayıp gidecez diye bildirmiş miydin? Böyle bişey yapmaya gerek var mı?
Yani ben aradığımda özel aracınız yoksa yardımcı olalım dediler ama benim vardı gerek yok dedim,ama kendim bildirmedim yani:))

Cansu üzülünce sanki bana yapılmış gibi içim acıdı. İzlerken hep eşime baktım. Her şey iyiken melekler yarın öbür gün böyle birine dönüşmesini düşünmek bile cidden korkunç.
Adamda zaten kadın parası yeme var, böyle kaşı gözü ayrı oynayan sulu sünepe bir tip. Doktor olsam böyle boş adamla da hayatta evlenmezdim yani baştan hata yapmış kadın. Ay şu halimle gene evlenmem hiç sevmem bu tarz erkekleri.

Kesinlikle,Ama sonra gidip en yakın arkadaşıyla yatması iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum

Kesinlikle,Ama sonra gidip en yakın arkadaşıyla yatması iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum
onun cezasınıda çok çekti kendi bile yanlış yaptığını anladı bence. izlerken üzüldüm. hayatı zaten yeterince pislik doluyken kendi de ekledi.

Kesinlikle ben de. Çok iğreti bir tipp. Bide kendini haklı görüp öyle davranması yok mu iyice uyuz. Metresin anneside beni sinir ediyor. Ben böyle bir kız olsam annem beni vurur.

onun cezasınıda çok çekti kendi bile yanlış yaptığını anladı bence. izlerken üzüldüm. hayatı zaten yeterince pislik doluyken kendi de ekledi.
Evet,Volkanın sinirlenmesi hem iyi oldu hem kötü oldu, misilleme yaptı ama kendi namusunu da kaynatti arada ben olsam kimseye söylemeden çaktırmadan intikam alırdım,gizliden gizliye..

Evet,Volkanın sinirlenmesi hem iyi oldu hem kötü oldu, misilleme yaptı ama kendi namusunu da kaynatti arada ben olsam kimseye söylemeden çaktırmadan intikam alırdım,gizliden gizliye..
Sen lisedeyken eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmışsın ya buda ona benzer bi intikam aslında kadın doldu taştı napsın herkes kandırmış yıllarca. Keşke öteki sinsi kadınında kocası olsaydı onlada yatsaydı. Şansına bi tane bile yakışıklı adam yok bari yaptığına değse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…