2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Koronalıysan hastaneye falan gitme kimseye sebep olma senden doktora geçer yada bi hamileye o hakka girme bence.
Kan pıhtılaşması önemli birşeymiş bende salı gitmek.zorunda kaldım o yüzden iykide gitmişim kan sulandırıcı iğne verdiler cinsiyet de öğrenmiş oldum bide korona olan hamilelere bakan bir kadın ona gidecek herhalde:))

Koronalıysan hastaneye falan gitme kimseye sebep olma senden doktora geçer yada bi hamileye o hakka girme bence.
Kanım pıhtılaştıysa bu sebepten bebeğimi kaybedebilirim ve kan kusuyorum siz olsanız ne yapardınız? Zaten özel araçla gidecem çift maske takıp ve coronalı hamilelere bakan hastane varmış oraya gitmemi önerdi doktorum gitmeye mecburum

Söylemeyip bulaştıranlar var ya saklayanlar yani o çok kötü bence. Biliniyorsa ona göre yaklaşırlar onda sorun yok tabiki.

Yani randevu alsan daha iyi olur aslında ama gitsen sonra da acil durum vardı dersin,zaten çok tınlamıyorlar
Bi arkadaşım bildirmek gerek yoksa ceza yazıyorlar dedi de bilmiyorum ki ya zaten durumumuz bu ara sıkışık ceza da yesek kötü olur ama beni sağlık bakanlığından arayan kadın önemli bişey olursa çift maske takıp gidebilrisiniz demişti herhangi bir yere bildir de demedi inşaAllah sıkıntı olmaz bakalım

Gizlice gidiyor gibi yazmışsın ceza yer miyim diye. Niye bu kadar tepki gösterdin anlamadım. Tvde görüyoruz hergün hasta olduğunu saklayanları. Durumunu açıklayabilirdin koronalı hastalara bakan yere gidicem diye.

Diğer yorumlarımda yazdığım için söylemedim ve arkadaş gittiği için merak ettim kendisi bildirmiş mi hastaneye giderken diye tabiki gizlemem böyle bişeyi o vebali almak istemem şuan bu durumu yaşayan biri olarak kimsenin corona olmaması için bile dua ediyorum çok zor durum

Geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda atlatırsınız.

Git ve cok güzel haberlerle gel kendini strese sokma inşallah güzel sonuçlar alacaksın ayrıca kimse beni yanlış anlamasin ama o kadar kendini bilmez insan varki hasta olduğunu halde sırf maaşı kesilmesine diye test yaptırmadan çalışan evde sıkıldım diyip gezmeye giden densizler var söz konusu bebekse hepimiz endiseslenir ve giderdik dikkat et kendine kaçta gideceksin hastaneye

Söylemeyip bulaştıranlar var ya saklayanlar yani o çok kötü bence. Biliniyorsa ona göre yaklaşırlar onda sorun yok tabiki.
Evet ya sırf maaşı kesilmesine diye test yapmayanlar var o kadar insanın hakkina giriyolar göz göre göre

Çook teşekkür ederimm evet ne yazık ki öyle bir durum var keşke yapılmasa böyle bişey zaten en az herhalde 10 gün içinde geçiyor en fazla 15 gün oda ağır bi vaka değilse yani ne bileyim anlamak çok zor 7 8 gündür karantinadayım ben hiç evden çıkmadım işte mecbur kaldım bugün hastaneye gitmeye hatta dolmuşla gidecektik aracımız yok diye sonra kaynım insafa geldi herhalde onun aracıyla gidip gelcez böyle gönlüm mutmain oldu 1 saate kadar gideriz inşaAllah

Evet vaka dan vaka ya degisiyo karantina süreci gönlünü ferah tut sen yapman gerekeni yapıyorsun ve hafif anlattiginiz için zaten çoktan bunyenizi terketms bile olabilir minnoşu gör cinsiyeti de sormadan gelme belki belli olur

Ayy bence cinsiyet için çok erkendir yinede sorarım ama inşaAllah bebişe bakarlar onun durumunu çok merak ediyorum

Evet ya sırf maaşı kesilmesine diye test yapmayanlar var o kadar insanın hakkina giriyolar göz göre göre
Bir sürü hemde çocuğunu dışarı diğer çocukların yanına bırakıp korona olduğunu saklayan komşu bile var. Herkesin yaşlısı, kronik hastası var saklamak çok yanlış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…