- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
- 18
Şehir hastanesine gittim şimdi hoşuma gitti iyice baktı ilgilendi bu bakalım Haftaya tekrar gel dedi iyi devam ederse sürekli buna giderimYani ben ilk keseyi bu şekilde görmüştüm ve 6 haftalıktı bencede daha iyi bir doktor bul boşver
Düşünüyorumda o yıllar çookk flu benim içinYok kız bende hayal meyal hatırlıyorum zaten biraz zorla sende:))lise aşkları falan odaklan
Benim aklıma utanç verici anılarım geliyor amma salakmışım diyorumDüşünüyorumda o yıllar çookk flu benim içinben ünv hayatımı bile unuttum bazen düşünüyorum çocuğum olmadan önceki zamanlarda napıyodumki ben diye aman saçma sapan yaşıyormuşum işte boş boş deyip geri günümüze dönüyorum geçmişi düşünmekten hiç hoşlanmıyorum güzel şeyleri düşünsem bile illa Bi yerden kötü şeyler çıkıyor keşkeler çıkıyor ruhum daralıyor o yüzden bugün iyidir geçmiş geçmişte kalsın
Neleeer çektikAy yok ben yürümem vallazar zor bitti basa sarmam ben bu halime gelmek için nelerle uğraştım baştan ugrasamam
Aslında ben kendimden degol görümcemden biliyorum zor olduğunu onun oğlu benim oglumdan beş ay kadar büyük görümceme nefes aldirmiyo hep agliyo onunla olmak istiyo benim oğlum ben bazen bababaannesinde bırakıyorum dışarı çıkıyorum işlerim oluyo babaanneyer birakip rahat rahat temizlik yapıyorum bi yere gitsem ben olmadan durmaz diye korkmuyorum hatta hamile kaldigimdan beri iki gece aralıklı babaanneye bıraktım orda uyudu bence böylesi daha güzel hem çocuk hem anne için kendim için dinlencek zamanim oluyo e Dünya hali hastalık var ameliyat var bişey olduğunda en azından rahatlıkla babannede Anneanneye durduğunu biliyorum içim rahat ediyorBende istiyorum.
Hele ol Nisan süreci gecmisime kovalasalar o döneme gitmemNeleeer çektik
Benimde özel ama 1 ay öncesinden belirledik randevuyuKuzum benim ozel ya bi gün önceden olusturuyorum ama esimin işinden dolayı iki üç gibi olur senin kacta
Bu konuda şanslısın ya ben hastaneye kontrole giderken baban esine bırakıyorum daha bırakırken ağlamaya başlıyor ama sanki bu dönem geçici gibi geliyor çünkü önceden böyle değildi bu ara böyle oldu biraz daha zaman geçsin de ben de yatılı bırakmayı düşünüyorum hiç içim elvermesede dediğin gibi dünya hali ne olacağımız belli değil Allah hepimizi korusun yawrularımızdan ayrı düşürmesin aminnAslında ben kendimden degol görümcemden biliyorum zor olduğunu onun oğlu benim oglumdan beş ay kadar büyük görümceme nefes aldirmiyo hep agliyo onunla olmak istiyo benim oğlum ben bazen bababaannesinde bırakıyorum dışarı çıkıyorum işlerim oluyo babaanneyer birakip rahat rahat temizlik yapıyorum bi yere gitsem ben olmadan durmaz diye korkmuyorum hatta hamile kaldigimdan beri iki gece aralıklı babaanneye bıraktım orda uyudu bence böylesi daha güzel hem çocuk hem anne için kendim için dinlencek zamanim oluyo e Dünya hali hastalık var ameliyat var bişey olduğunda en azından rahatlıkla babannede Anneanneye durduğunu biliyorum içim rahat ediyor
Bizimki saat vermiyor tarih veriyo saati arayip ayarlıyorumBenimde özel ama 1 ay öncesinden belirledik randevuyusaat 11 de benim
Sen taşıyıcı anne gibi olmuşsunyaa benim de cinsiyeti ne olursa olsun bu bebeğim bana düşkün olsun diye dualar ediyorum. kızım aşırı babacı babasıda kızına aşırı düşkün beraber uyur beraber yaşarlar ben evde varmıyım yokmuyum belli değil. yedirmesi içirmesi uyutması hatta banyosunu bile eşim yaptırıyor kızım benle hiç bir şey yapmak istemiyor. düşer baba diye ağlar sabah kalkar oda oda babasını arar saat başı babasını sorar. onlar el ele tutuşup parka markete hatta çarşıya çıkar şaka gibilerr.allahım nolur bana düşkünn olsun. Lütfenn yarabbiiimmm. Tüm resimlerde babasına yapışık azğı kulaklarında bende çekilince babasına eğilmiş ona gitmek için ağlıyor. Düşündükçe dua ediyorumm.
Amin canmBu konuda şanslısın ya ben hastaneye kontrole giderken baban esine bırakıyorum daha bırakırken ağlamaya başlıyor ama sanki bu dönem geçici gibi geliyor çünkü önceden böyle değildi bu ara böyle oldu biraz daha zaman geçsin de ben de yatılı bırakmayı düşünüyorum hiç içim elvermesede dediğin gibi dünya hali ne olacağımız belli değil Allah hepimizi korusun yawrularımızdan ayrı düşürmesin aminn
Sen de haklısın tabi ki. Hayırlısı olsun hakkımızda.Aslında ben kendimden degol görümcemden biliyorum zor olduğunu onun oğlu benim oglumdan beş ay kadar büyük görümceme nefes aldirmiyo hep agliyo onunla olmak istiyo benim oğlum ben bazen bababaannesinde bırakıyorum dışarı çıkıyorum işlerim oluyo babaanneyer birakip rahat rahat temizlik yapıyorum bi yere gitsem ben olmadan durmaz diye korkmuyorum hatta hamile kaldigimdan beri iki gece aralıklı babaanneye bıraktım orda uyudu bence böylesi daha güzel hem çocuk hem anne için kendim için dinlencek zamanim oluyo e Dünya hali hastalık var ameliyat var bişey olduğunda en azından rahatlıkla babannede Anneanneye durduğunu biliyorum içim rahat ediyor
Bende ilkokulda inanılmaz mutluydum keşke 1 gün bile olsa o güne dönebilseydim. İp atlamak, top oynamak akşam eve gitmeyi hiç istemezdim arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Sonrası hep b.ka sardı zaten.Benim aklıma utanç verici anılarım geliyor amma salakmışım diyorumgeçmiş geçmişte kalsın gerçekten
Tam olarak öyleyim evet. Belki oğlum olursa daha eşit sevilen anne baba olabiliriz. Bneim eşim çocukları aşırı sever. O yüzden bana düşkün olsa bile babasına bağlı olacağına eminim. Bakalım bundan yana yüzüm gülecek mi.Sen taşıyıcı anne gibi olmuşsunbenim kocamda çocuğuna düşkün olur beni dışlarlar o benden daha sabırlı daha merhametli bende köşe yastığı gibi kalırım kenarda O yüzden erkek olsun istiyorum.
Hangisi beni daha çok severse onun tarafında olurum bende. Babaları hep işe gidiyor benle kalacaklar seçim onların sonra ağlama zırlama yokTam olarak öyleyim evet. Belki oğlum olursa daha eşit sevilen anne baba olabiliriz. Bneim eşim çocukları aşırı sever. O yüzden bana düşkün olsa bile babasına bağlı olacağına eminim. Bakalım bundan yana yüzüm gülecek mi.
Hangisi beni daha çok severse onun tarafında olurum bende. Babaları hep işe gidiyor benle kalacaklar seçim onların sonra ağlama zırlama yok
Hahaha ay bende çok sinir oldum bide arabada babasını arıyoya hemen nolduysa sankiSadakatsizdeki Ali gibi çocuğumuz olmaz inşallah. Babasını metresin evinde yakalıyor bıbıcım bıbıcım diye peşinde dolanıp annesini suçluyor. Pis nankör babanın nankör oğlu.
Ay cidden nasıl sinir oldum bide bağırıyor senden nefret ediyorum diye öküz gibi lanet olası ergenSadakatsizdeki Ali gibi çocuğumuz olmaz inşallah. Babasını metresin evinde yakalıyor bıbıcım bıbıcım diye peşinde dolanıp annesini suçluyor. Pis nankör babanın nankör oğlu.
Aa öyle mi oldu kız zaten izlemeyi bıraktım o diziyi adama uyuz oluyorumSadakatsizdeki Ali gibi çocuğumuz olmaz inşallah. Babasını metresin evinde yakalıyor bıbıcım bıbıcım diye peşinde dolanıp annesini suçluyor. Pis nankör babanın nankör oğlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?