2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende ilkokulda inanılmaz mutluydum keşke 1 gün bile olsa o güne dönebilseydim. İp atlamak, top oynamak akşam eve gitmeyi hiç istemezdim arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Sonrası hep b.ka sardı zaten.
Yaa akşama kadar sokaklarda oynardım annem bağırırdı hadi hava karardı artık gel diye ağlardım gelmezdim,sonra büyüdük ve değişti dünya neyse felsefe yapmayacağım bana göre değil

Sadakatsizdeki Ali gibi çocuğumuz olmaz inşallah. Babasını metresin evinde yakalıyor bıbıcım bıbıcım diye peşinde dolanıp annesini suçluyor. Pis nankör babanın nankör oğlu.
At gibi giden .. gibi dönecek arkadaşlar inanıyorum yarı ilerleyen bölümlerde derin aliyi evden attirir

Ay cidden nasıl sinir oldum bide bağırıyor senden nefret ediyorum diye öküz gibi lanet olası ergen
Ay beni günaha sokacak Allahın şoparı Cansu Dere'ye daha güzel bi çocuk oyuncu bulamamışlar mı öyle kuğu gibi kadından böyle odun gibi çocuk mu çıkar

Hahaha ay bende çok sinir oldum bide arabada babasını arıyoya hemen nolduysa sanki aman çocuk işte inanası gelmiyor demekki diyelim
Anasını her konuda suçlamayı biliyo ama ay var ya gerçek hayatta da böyle nankör çocuklar.

Ay beni günaha sokacak Allahın şoparı Cansu Dere'ye daha güzel bi çocuk oyuncu bulamamışlar mı öyle kuğu gibi kadından böyle odun gibi çocuk mu çıkar
Ay evet o Caner Cindoruğa benzemiş galiba,Bide diyor ya ikide bir anne babam nerde cehennemin dibinde diyesim geliyor,ama son sahnede bir an Cansu dere gerçekten öldürdü sandım çocuğu

Ay evet o Caner Cindoruğa benzemiş galiba,Bide diyor ya ikide bir anne babam nerde cehennemin dibinde diyesim geliyor,ama son sahnede bir an Cansu dere gerçekten öldürdü sandım çocuğu
Gitsin doktor adamdan güzel bi çocuk yapsın. Bu Ali olmamış böyle anneyide haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…