2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bebek iyi ensesi inceymiş 2li test yerine imkanın varsa nift testi yaptır dedi. Cinsiyeti göremedik doktor yorum yapmak istemedi bide uyuyodu galiba kımıldamadı. Haftaya cinsiyet için tekrar gidicem

Bebek iyi ensesi inceymiş 2li test yerine imkanın varsa nift testi yaptır dedi. Cinsiyeti göremedik doktor yorum yapmak istemedi bide uyuyodu galiba kımıldamadı. Haftaya cinsiyet için tekrar gidicem
Yapissaydin yakasına kız ne demek soylememek test sonucun inşallah güzel çıkar canım ne zaman yaptircan nift testini

Hahaha evet evet beni taniyan herkes diyordu zaten hamile kalinca yandik diye

Yapissaydin yakasına kız ne demek soylememek test sonucun inşallah güzel çıkar canım ne zaman yaptircan nift testini
Herkes 2li test yaptırıyor mu? Bana sonuçlar çok doğru çıkmıyor dedi.
Göbeğimi sarstı ama bebek uyuyodu sanırım kımıldamadı nift testi her yerde yokmuş haftaya şehirdışına çıkıcam orda araştırırım.

Şimdi beni linclemeyın arkadaşlar ama ben ilk gebeligim de yaptirmadim ikili test falan çünkü çevremde bazı kişilerin sonuç hep yanlış cikti kalan 7 aylarını hep telaşla korkuyla ağlayarak geçirdiler. Bu yüzden ben bu gebeligim de de yaptırmayı düşünmüyorum zaten doktorum da sağolsun çok ısrarcı değil benim tercihime bırakıyor. Kimseyi yaniltmak istemem herkesin kendi tercihi ve herkes kendince hakli

Banada doktor tavsiye etmedi sonuçlar yanıltıcı çıkıyor dedi. Ben sordum ense kalınlığını ince dedi yinede şüphe etmem gerekiyor mu bilemedim. Nifty testi 3-4 bin tlymş netten okudum yorumları çocuğu down sendromlu olup anlaşılmayan bile varmış. Hiçbir şey yüzdeyüz sonuç vermiyor sanırım.

Ben öğleden sonra çikolata şeker yiyip başka hastaneye başka doktora mı gitsem? Bebek uyuyorsa nasıl uyandırıcam boşuna gitmiş olmıyım

Ben de ikili tarama yaptırmayacağıma dair belge imzaladım. 15. Haftada gideceğim bir daha. Sonra da ayrıntılı ultrason için giderim. ^-^

Bende senin gibi düşünüyorum zaten stresli biriyim daha çok kafama takarım benim doktorumda ısrarcı değil kendiside dedi doğruluk payı yok diye ayyy gelsin artık şu 4 aralık

Doğrudur canım nifty testi karından alınan ambiyo sıvısı oluyormus sanirim bebeğin kesesinden annemde 35 yaşından sonra hamile kaldığı için yaptır demişlerdi ama dr u yatırmayalım eğer saglikliysda o sıvıdan alıp biz sağlığını bozabiliriz gerek yok demişti acaba o nifty mıydı hatırlamıyorum bakalım bana ne diyecek doktor

Yok canım senin dediğine tehlikeli diyorlar. Bu 2 tüp kan alınarak yapılıyormuş.

Nifty test yuzde 99 dogru cnm belcikada hep bu kullaniliyor

Sivi degil cnm anne kanindan dna bakiyorlar bebegin

Abd'de den geliyormuş sonuçlar burda o sistem yok demekki. Neyse yaptırayım o zaman gelişmiş ülkelerde yapılıyorsa.
Bize sormuyorlar bile istiyormusunuz diye yapiyorlar direkt.. cunku Allah korusun sadece down degil baska seylerede bakiliyor ve eger diyer hastalik varsa bebekte nekdr anne karninda yasasada dogunca yasama sansi olmuyor ve aci cekerek vefat ediyor o nedenle onceden bilinmesi cok iyi kendini ona gore hazirliyor insan Umarim bebeklerimiz sagliklidir

Ücret alıyorlar mı sizden yoksa ücretsiz mi yapılıyor? Diyelim ki bebek engelli doğuma izin veriyorlar mı yoksa aldırmak zorunda mısın?

Ücret alıyorlar mı sizden yoksa ücretsiz mi yapılıyor? Diyelim ki bebek engelli doğuma izin veriyorlar mı yoksa aldırmak zorunda mısın?
O karari bize birakiyorlar.. aldirip aldirmamaya karisamazlar. Ucret 2018 kadar 400 euroydu suan sigorta karsiliyor 8 euro oduyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…