Şimdi beni linclemeyın arkadaşlar ama ben ilk gebeligim de yaptirmadim ikili test falan çünkü çevremde bazı kişilerin sonuç hep yanlış cikti kalan 7 aylarını hep telaşla korkuyla ağlayarak geçirdiler. Bu yüzden ben bu gebeligim de de yaptırmayı düşünmüyorum zaten doktorum da sağolsun çok ısrarcı değil benim tercihime bırakıyor. Kimseyi yaniltmak istemem herkesin kendi tercihi ve herkes kendince hakli
Lincleyecek ne var canım isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz bende düşünmüyorum. Ultrasonda ölçüm isticem sadece. Bir de zaten 22.haftada ayrıntılıya giricez o zaman belli oluyor her şey. Parmak boğumlarına kadar bakıyorlar
Kızlar ben gördüm bebeğimi boylu boyunca yatıyormuştam 12 haftalik görünüyormuş...
Dikiş atma işlemi için perinatolojiden randevu alacağım ve ikili test yapılması lazimmis istiyorlar dedi asistan dr..
Cinsiyet tahmininiz varmi dedim çok küçük daha dedi..
Bende haberler böyle..
Uyuyodu ya kıyamadım uykucu hiç bana çekmemiş başka hastaneyi aradım sıra yokmuş bugün ptesi çikolata yiyip gidiyim erken saatlerde uyuyo hala demekki. Çikolata şekerde hiç yiyemiyorum onlardan tiksinme geldi.
Kızlar ben gördüm bebeğimi boylu boyunca yatıyormuştam 12 haftalik görünüyormuş...
Dikiş atma işlemi için perinatolojiden randevu alacağım ve ikili test yapılması lazimmis istiyorlar dedi asistan dr..
Bende haberler böyle..
Çok isteriz her şey iyi olsun ama gittikçe kötüleşiyor. Valla öğretmen maaşıyla geçinemiyoruz desem güler mısınız bilmem ama durum bu.
Bak devlete randevu almıştım zorla buldum sonra randevum iptal edilmiş ama bugün gitmem gerektiği için özele gidicem mecbur ve kredi kartından cektiricez. Durum bu napalim
Yaa çok şükür neyseki kuzum en azından pıhtılaşma olmamış bebeği de görsen için rahatlardı ama demekki iyiymiş minnos o yüzden gerek duymamistar. Karantinan ne zaman bitiyo canim
Karantinamın bitmesine 1 veya 2 gün kaldı galiba ya 10 gün vermişlerdi ama hemen dışarıya çıkmayacam daha koku kaybım aynı hiç koku almıyorum riske atmayayım hiç sonrasında bebişi görmeye gitcem tüm bulantılar ondansa doğduğunda ısırcam onu
Bende haberler böyle..
Çok isteriz her şey iyi olsun ama gittikçe kötüleşiyor. Valla öğretmen maaşıyla geçinemiyoruz desem güler mısınız bilmem ama durum bu.
Bak devlete randevu almıştım zorla buldum sonra randevum iptal edilmiş ama bugün gitmem gerektiği için özele gidicem mecbur ve kredi kartından cektiricez. Durum bu napalim
Yoo gülmem haklısınız memur maaşları çok abartılıyor. Benim ailemde memur çift maaş eskiden o paraya neler alınıyordu şuan enflasyon karşısında maaş eridi sadece ihtiyaçlara yetiyor. Benim eşimde kendi işini yapıyor ödediğimiz vergileri, sgk borçlarını görünce moralim bozuluyor Evede aylık 700 tl doğalgaz 150tl de elektrik faturası geliyor.
Burada perinatalog bile yok şimdi randevu alacaksın devlette pandemide gidersen sıra anca sıra gelecek belki çevre illerde bile yok Testleri yaptırmayı düşünüyorum ondan bakalım hem böyle daha daha çok evham yaparım 2.500 yaptiranlar olmuş genoks bi arastir istersen yaptiracaksan.
Burada perinatalog bile yok randevu alacaksın devlette pandemide gidersen sıra anca şimdi sıra gelecek belki çevre illerde bile yok Testleri yaptırmayı düşünüyorum ondan bakalım hem böyle daha daha çok evham yaparım 2.500 yaptiranlar olmuş genoks bi arastir istersen yaptiracaksan.
Bana bir broşur verdi nifty testiyle genoks aynı mı ben bilmiyorum. Haftasonu şehirdışına çıkıcam orasıda büyükşehir orda yaptırırım diye düşündüm. Ücreti 3-4 bin tl dedi dolar arttı baya zamlanmış olabilir.