Bana bir broşur verdi nifty testiyle genoks aynı mı ben bilmiyorum. Haftasonu şehirdışına çıkıcam orasıda büyükşehir orda yaptırırım diye düşündüm. Ücreti 3-4 bin tl dedi dolar arttı baya zamlanmış olabilir.
TSH için yönlendirdi neden başka doktora yönlendiriyor ben de anlamadım o yüzden sormak istedim acaba herkesi böyle yönlendiriyorlar mi yoksa benim doktorum mi böyle diye.
Demekki o bolum bakiyor canim bende bilmiyorum henuz sonuc ciksin dr mail atacagim kontrolde 10 ile 17 arasi birgun gidecegim ins kotu birsey degildir haber ver canim dr gidince merak ettim
Yemek yapmak icin vakit olsunda ayakdada yeriz canim benim istedigim yemekleri yapacak kimse yok cevremde yore farki var beceremiyorlar yada islerine gelmiyor yapmak. Saglikka dogsun su minaklar da vakit yaratiriz biz bogaz icin
Ense olcmu felan yapiliyor kan aliyorlar o 3 gun sonra cikiyo onuda zubeyde hanim sonuc yaz google ye ordan kendlnde gorebiliyorsun bandrol uzerlnde dosya numarasi yaziyo o gerekli ona bakabilmen icin de
Ense olcmu felan yapiliyor kan aliyorlar o 3 gun sonra cikiyo onuda zubeyde hanim sonuc yaz google ye ordan kendlnde gorebiliyorsun bandrol uzerlnde dosya numarasi yaziyo o gerekli ona bakabilmen icin de
Bende senin gibi düşünüyorum zaten stresli biriyim daha çok kafama takarım benim doktorumda ısrarcı değil kendiside dedi doğruluk payı yok diye ayyy gelsin artık şu 4 aralık
Kızlar ben gördüm bebeğimi boylu boyunca yatıyormuştam 12 haftalik görünüyormuş...
Dikiş atma işlemi için perinatolojiden randevu alacağım ve ikili test yapılması lazimmis istiyorlar dedi asistan dr..
Cinsiyet tahmininiz varmi dedim çok küçük daha dedi..
Bende haberler böyle..