2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Test aynı firma farklı sanırım. Ben de sonuç kötü gelirse yaptırırım diye düşündüm.

Cok sevindim cnm darisi bizlere
Inşallah cnm
Sevindim cnn gözünaydın benimkini de mi tahmin etmez acaba çok da merak ediyirum
Sağol canım asistan dr.du belkide tecrübesi pek yok ondan bisi demek istemedi
Malatya’da deprem oldu kısa ama çok şiddetliydi ya nasıl fırladığımı bilemedim şimdi evdeyiz her yerden felaket Allah esirgesin
Çok gecmis olsun cnm

TSH için yönlendirdi neden başka doktora yönlendiriyor ben de anlamadım o yüzden sormak istedim acaba herkesi böyle yönlendiriyorlar mi yoksa benim doktorum mi böyle diye.
Demekki o bolum bakiyor canim bende bilmiyorum henuz sonuc ciksin dr mail atacagim kontrolde 10 ile 17 arasi birgun gidecegim ins kotu birsey degildir haber ver canim dr gidince merak ettim

Ay ben o yemek için vakit bulurum yapacak vakit bulamazsamda yiyecek vakit kesin yaratirim yeterki yapan olsun
Yemek yapmak icin vakit olsunda ayakdada yeriz canim benim istedigim yemekleri yapacak kimse yok cevremde yore farki var beceremiyorlar yada islerine gelmiyor yapmak. Saglikka dogsun su minaklar da vakit yaratiriz biz bogaz icin

Bende senin gibi düşünüyorum zaten stresli biriyim daha çok kafama takarım benim doktorumda ısrarcı değil kendiside dedi doğruluk payı yok diye ayyy gelsin artık şu 4 aralık
Ay bence de gelsin artık 4 Aralık 4 den 10 a çok fark kalmıyor nasılsa bari birimize zaman çabuk gecsin

Serklaj neden yapılacak canım?

Malatya’da deprem oldu kısa ama çok şiddetliydi ya nasıl fırladığımı bilemedim şimdi evdeyiz her yerden felaket Allah esirgesin
çok geçmiş olsun canım. rabbim korusun sizi.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…